Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika privatedo

privatedo

#5375256 Napisano: 25.09.2012 01:07:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak ktos czeka na Pamapol, to info z ich Facebooka:

Szanowni Państwo Prosimy o cierpliwość!!! Dziś Komisja Konkursowa zakończyła prace i wytypowała wszystkich finalistów. Konkurs przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania - dostaliśmy mnóstwo propozycji ciekawych sloganów reklamowych, ale również wierszy, poematów, prac plastycznych i graficznych!!! Dziękujemy za zainteresowanie i życzymy powodzenia!!!

zatem powodzenia emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5373330 Napisano: 23.09.2012 05:15:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

bo po co mają się chwalić na tym forum emotka

Oj, nie zaczynajmy znowu...
Są tacy co się chwalą i tacy co się nie chwalą, od zawsze zresztą, ale statystycznie to i tak mocno podejrzanie wygląda, no i cześć! emotka

Rafi kiedys sie chwalilam swoimi wygranymi tutaj na TYM forum, na zdrowie mi to nie wyszlo, zatem doszlam do wniosku, ze lepiej sie nie chwalic nigdzie emotka

Co do loterii Nestle, powiem tylko tyle - jest to uczciwa promocja - loteria emotka :) Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5370625 Napisano: 20.09.2012 09:48:21 w PLAGIATY
ewaewa napisał(a):

Czytanie to miliony znajomości, tysiące smutków i radości, setki wrażeń, dziesiątki podróży i marzeń oraz jeden krok do odkrycia tajemnicy, co wydarzy się na ostatniej stronicy

Z konkursu na FB, promowanie czytania. Gdzieś już widziałam ten tekst co powyżej, tyle że zamiast czytanie i stronicy było coś innego. Hmm, może Soplicy? emotka

Jestem pewna, że hasło zerżnięte z jakiegoś prestiżowego konkursu, to hasło zdobyło kiedyś bodajże główną nagrodę, chyba w konkursie alkoholu, a tą nagrodą mógł być samochód. Kojarzy ktoś? emotka

Alma Tchibo emotka

http://kawatchibo.pl/konkurs-alma/ Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5367461 Napisano: 18.09.2012 07:16:51 w Połączenia nieodebrane
dzis o 14.23 zastrzezony ...:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5354576 Napisano: 06.09.2012 09:46:04 w Przedszkolaki i przedszkola :)
jak czytam Wasze przeboje to przestaje tesknic za polska codziennoscia emotka
chcialabym zeby bylo tak jak jest gdzie indziej emotka
jesli dziecko sie nie dostanie do zlobka panstwo placi 85% za prywatna nianie w domu lub 100% za panstwowa nianie, ktora opiekuje sie 5 dziecmi max.

Moja corcia jest juz w szkole, komitet nieobowiazkowy 17 euro, ubezpieczenie 17 euro na wszystkie nieszczesliwe wypadki, na nianie w przypadku choroby dziecka i okulary raz w roku...

Dziecko ma w szkole wszystkie przybory, ksiazki, zabawki nawet...
moj wydatek wyprawkowy to nowe gumki do wlosow i trampki i malutki plecaczek.

Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5353445 Napisano: 05.09.2012 08:34:08 w Przedszkolaki i przedszkola :)
Moja Trollica zaczela szkole emotka
oczywiscie cwana byla i mowi nam papa i sio do klasy, ale jak wszystkie dzieci zaczely wyc to ona tez ;]
Pani sie jej pyta czemu placze, czy chce zeby do mamy zadzwonic a ona NIE, to moze po tate zadzwonimy - NIE, a boli Cie cos - NIE
To czemu placzesz?
- bo razem rysujemy, razem tanczymy, to teraz razem placzemy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5346326 Napisano: 30.08.2012 04:22:46 w Wkurza mnie...
wcale nie prawda z tym wszystkim, chcialam sobie zmienic numer na play, doladowalam go kilka razy, dzwonilam i smsowalam z prywatnymi numerami chyba kilkaset razy i dalej nie da sie wysylac premium.
Wszystkie blokady sa pozdejmowane, a play nie wie dlaczego nadal nie moge wysylac sms premium... w ramach rewanzu dali mi 10 zl gratis... niech sie wypchaja!
Najglupsza siec z jaka sie spotkalam ;]
Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5345508 Napisano: 29.08.2012 09:28:37 w Konkursowiczki w ciąży
nooo Mala emotka
nic Ci nie wyjem, bo ja wyjem ino do ksiezyca w czasie trwajacej suszy ;] Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5345389 Napisano: 29.08.2012 08:19:56 w Konkursowiczki w ciąży
Co do nian to mam spore doswiadczenie emotka

U nas sprawdzila sie kobieta po 50, ktora u siebie w domu zajmuje sie innymi dziecmi. Bylismy wszyscy zachwyceni, do czasu jak u naszej corci pokazala sie alergia na psa niani emotka
Pozniej mala zajmowala sie kuzynka... na szczescie nie trwalo to dlugo, bo wiecej serca i cierpliwosci mala otzrymuje od naszej ostatniej niani, ktora nie ma doswiadczenia ale po prostu za soba przepadaja.

Nie da sie zaszufladkowac, ze mloda osoba = dobra niania lub odwrotnie, to tak jak nie kazdy z nas moze zostac np. psychologiem.
Wiadome, ze starsze dzeci moga na poczatku plakac, jak sie je zostawia z niania ale jak sie z nimi pozniej rozmawia to widac iskry fascynacji w oczach emotka Moja czeka kolo drzwi jak ma niania przyjsc emotka a teraz na wakacjach sie nie widzialy, wczoraj do nas wpadla niania a moja jej na dzien dobry przybila piatke i dala buziaka emotka Wiem, ze jej nie daje slodyczy i karmi tym co ja przygotuje, jak nie zje to mi mowi, ze nie zjadla, a nie wyrzuca do kosza emotka

Wazne jest zaufanie i wydaje mi sie nie posiadanie wymagania, by niania np. zajela sie tez domem, ja od poczatku kazdej mowie, ze ma sie zajac dzieckiem a nie prasowaniem czy gotowaniem... nie chcialabym uslyszec, ze dziecku cos sie stalo, bo ona np. zajeta byla prasowaniem.

Nawet po malenkim dziecku mozna zauwazyc, ze po kilku wizytach niani pozwala sie jej wziasc na rece, usmiecha sie do niej lub gaworzy, to oznacza, ze jej ufa i maja dobry kontakt, do tego nie trzeba kamer i podsluchow.
A dla sprawdzenia zawsze mozna wpasc niezapowiedzianie do domu emotka albo np zostawic nianie z dzieckiem na 5 godzin a wrocic za 2 i ocenic sytuacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5345164 Napisano: 29.08.2012 05:59:37 w Zakupy na konkursy - usługi
czy ktos jeszcze dzis ma po drodze do Polomarketu (lub ma odstapic paragon) ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5345158 Napisano: 29.08.2012 05:57:21 w Inne mniejsze markety
aga67 napisał(a):

asante napisał(a):

ja gdy zaczynałam grać w konkursach, słyszałam, że samochody wygrywają ludzie z takimi pięęęknymi hasłami, trudno im dorównać. Przeczytałam, pierwsze, drugie, piąte hasło... i jakoś tej niezwykłości nie znalazłam, za to błędy językowe tak. To oznacza, ze każdy z nas może wygrać samochód i nie dlatego, że ma najlepsze hasło, tylko dlatego, że ma największe szczęście...

emotka
Właśnie.I chyba lepiej jak nie podają wygranych haseł, bo inni grający potrafią zabić cała radość szczęściarzom.:)

a ja jestem za publikacja hasel kazdorazowo, mialam sytuacje, ze poslalam smsa na konkurs, wygralam, a haslo nie bylo opublikowane, po kilku miesiacach moje haslo (ulozone slowo w slowo) wygralo w calkiem innym konkursie, w ktorym ja nawet nie bralam udzialu...

wyciagam wnioski, ze ludzie z agencji tez graja i to na nasze hasla ;] Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

privatedo

#5336025 Napisano: 21.08.2012 09:43:57 w Konkurs na forum2?
no emotka
jestem
moze skrzynka na narzedzia ogrodowe...
albo np. sadzonki roslin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5335964 Napisano: 21.08.2012 08:55:08 w Konkurs na forum2?
może w ramach wdzięczności chciał Ci podarować paczkę kawy... ale kupił ziarnista, a Ty nie masz młynka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5335929 Napisano: 21.08.2012 08:31:53 w Konkurs na forum2?
Mariola dawaj emotka dolacze sie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5308807 Napisano: 01.08.2012 12:09:49 w Wkurza mnie...
yuliya25 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

dochaaa napisał(a):

to ze od jakiegos czasu nie moge wyprawic synkowi chrzcin. Jakieś fatum nad tym wisi! Najpierw problem kwestii finansowej potem ze znalezieniem ojca chrzestnego a dzisiaj kiedy wszystko juz funkcjonuje ksiadz mowi ze ochrzci malego pod warunkiem ze wezmiemy slub...

zmieńcie księdza emotka

Dokładnie! Ja miałam inny dylemat - mąż katolik, ja prawosławna, mamy tylko ślub cywilny. Ale u męża na wsi, w jego zabytkowym kościułku mieliśmy przepiękny chrzest bez żadnych problemów. Ksiądz tylko powiedział na koniec, że gdybyśmy chcieli wziąść ślub kościelny, to też nam go z przyjemnością udzieli emotka myślę, że warto spytać się w kilku kościołach, porozmawiać nie z jednym księdzem tylko z kilkoma, bo niby każdy z nich jest wierny kościołowi, ale każdy z nich jest inny i inaczej rozumuje swoją wiarę i powołanie.

Warto szukac i sie nie poddawac emotka

Ja problemow nigdy z ksiezmi nie mialam ale bylam za to milo zaskoczona. U nas w Polsce panuje zwyczaj, ze chrzest dziecka, slub itd to sie placi emotka Bedac za granica chcialam ochrzcic coreczke, jak zapytalismy sie ksiedza ile sie nalezy za chrzest to myslalam, ze nas przegoni gdzie pieprz rosnie. Wydarl sie na nas, ze to bezbozne, ze to nie sklep gdzie sakrament sie kupuje jak kostke masla...
Powiedzial, ze jesli mamy zyczenie mozemy wrzucic na tace ale bez kopert bez podpisywania, bo jego to nie interesuje ile kto daje i w jakim celu...
Teraz juz rozumiem dlaczego ta parafia jest uboga, ksiadz jezdzi starym autem, ubiera sie bardzo skromnie, do takiego Kosciola chce sie chodzic! Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5285187 Napisano: 13.07.2012 06:23:32 w Paragony
szukam paragonu Pur Tesco

proponuje zaplate, zamiane lub zakup na inny konkurs w sklepie w malopolsce lub na slasku emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5283730 Napisano: 12.07.2012 09:11:55 w Paragony
szukam paragonu Pur Tesco

proponuje zaplate, zamiane lub zakup na inny konkurs w sklepie w malopolsce lub na slasku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5250202 Napisano: 21.06.2012 04:54:20 w Połączenia nieodebrane
Czy ktos wie kto mogl dzwonic ok. 13.00 z ponizszego numeru:

8756872**
Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5208928 Napisano: 28.05.2012 10:21:58 w Paragony
kupie paragon Wedel Carrefour, prosze o informacje z cena na pw, odpisze wieczorem Wyświetl w wątku >>
0 0