Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
privatedo
Postów 1138
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szanowni Państwo Prosimy o cierpliwość!!! Dziś Komisja Konkursowa zakończyła prace i wytypowała wszystkich finalistów. Konkurs przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania - dostaliśmy mnóstwo propozycji ciekawych sloganów reklamowych, ale również wierszy, poematów, prac plastycznych i graficznych!!! Dziękujemy za zainteresowanie i życzymy powodzenia!!!
zatem powodzenia
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Rafi kiedys sie chwalilam swoimi wygranymi tutaj na TYM forum, na zdrowie mi to nie wyszlo, zatem doszlam do wniosku, ze lepiej sie nie chwalic nigdzie
Co do loterii Nestle, powiem tylko tyle - jest to uczciwa promocja - loteria
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Alma Tchibo
http://kawatchibo.pl/konkurs-alma/ Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
chcialabym zeby bylo tak jak jest gdzie indziej
jesli dziecko sie nie dostanie do zlobka panstwo placi 85% za prywatna nianie w domu lub 100% za panstwowa nianie, ktora opiekuje sie 5 dziecmi max.
Moja corcia jest juz w szkole, komitet nieobowiazkowy 17 euro, ubezpieczenie 17 euro na wszystkie nieszczesliwe wypadki, na nianie w przypadku choroby dziecka i okulary raz w roku...
Dziecko ma w szkole wszystkie przybory, ksiazki, zabawki nawet...
moj wydatek wyprawkowy to nowe gumki do wlosow i trampki i malutki plecaczek.
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
oczywiscie cwana byla i mowi nam papa i sio do klasy, ale jak wszystkie dzieci zaczely wyc to ona tez ;]
Pani sie jej pyta czemu placze, czy chce zeby do mamy zadzwonic a ona NIE, to moze po tate zadzwonimy - NIE, a boli Cie cos - NIE
To czemu placzesz?
- bo razem rysujemy, razem tanczymy, to teraz razem placzemy
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wszystkie blokady sa pozdejmowane, a play nie wie dlaczego nadal nie moge wysylac sms premium... w ramach rewanzu dali mi 10 zl gratis... niech sie wypchaja!
Najglupsza siec z jaka sie spotkalam ;]
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
nic Ci nie wyjem, bo ja wyjem ino do ksiezyca w czasie trwajacej suszy ;] Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U nas sprawdzila sie kobieta po 50, ktora u siebie w domu zajmuje sie innymi dziecmi. Bylismy wszyscy zachwyceni, do czasu jak u naszej corci pokazala sie alergia na psa niani
Pozniej mala zajmowala sie kuzynka... na szczescie nie trwalo to dlugo, bo wiecej serca i cierpliwosci mala otzrymuje od naszej ostatniej niani, ktora nie ma doswiadczenia ale po prostu za soba przepadaja.
Nie da sie zaszufladkowac, ze mloda osoba = dobra niania lub odwrotnie, to tak jak nie kazdy z nas moze zostac np. psychologiem.
Wiadome, ze starsze dzeci moga na poczatku plakac, jak sie je zostawia z niania ale jak sie z nimi pozniej rozmawia to widac iskry fascynacji w oczach
Wazne jest zaufanie i wydaje mi sie nie posiadanie wymagania, by niania np. zajela sie tez domem, ja od poczatku kazdej mowie, ze ma sie zajac dzieckiem a nie prasowaniem czy gotowaniem... nie chcialabym uslyszec, ze dziecku cos sie stalo, bo ona np. zajeta byla prasowaniem.
Nawet po malenkim dziecku mozna zauwazyc, ze po kilku wizytach niani pozwala sie jej wziasc na rece, usmiecha sie do niej lub gaworzy, to oznacza, ze jej ufa i maja dobry kontakt, do tego nie trzeba kamer i podsluchow.
A dla sprawdzenia zawsze mozna wpasc niezapowiedzianie do domu
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
a ja jestem za publikacja hasel kazdorazowo, mialam sytuacje, ze poslalam smsa na konkurs, wygralam, a haslo nie bylo opublikowane, po kilku miesiacach moje haslo (ulozone slowo w slowo) wygralo w calkiem innym konkursie, w ktorym ja nawet nie bralam udzialu...
wyciagam wnioski, ze ludzie z agencji tez graja i to na nasze hasla ;] Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://konkursy.g...trzynastka-od-gonca/ Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
jestem
moze skrzynka na narzedzia ogrodowe...
albo np. sadzonki roslin
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Warto szukac i sie nie poddawac
Ja problemow nigdy z ksiezmi nie mialam ale bylam za to milo zaskoczona. U nas w Polsce panuje zwyczaj, ze chrzest dziecka, slub itd to sie placi
Powiedzial, ze jesli mamy zyczenie mozemy wrzucic na tace ale bez kopert bez podpisywania, bo jego to nie interesuje ile kto daje i w jakim celu...
Teraz juz rozumiem dlaczego ta parafia jest uboga, ksiadz jezdzi starym autem, ubiera sie bardzo skromnie, do takiego Kosciola chce sie chodzic! Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
proponuje zaplate, zamiane lub zakup na inny konkurs w sklepie w malopolsce lub na slasku
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
proponuje zaplate, zamiane lub zakup na inny konkurs w sklepie w malopolsce lub na slasku
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
8756872**
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8