Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I o taki konkursowy świat trzeba powalczyć Wyświetl w wątku >>
C'est le moment ou jamais...
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, że prościej i tak zrobię. Ale jak pisałam wcześniej, ostatnio mnie talent męczy i kilka podstaw laurkowych 3D już czeka na tematyczne, szczegółowe dopracowanie Ciągle mam moralne opory, by słać je tam, gdzie należałoby słać tylko słowa, ale jak widzę, że nie ma innego sposobu by zatrzymać ten nieuczciwy (zazwyczaj) proceder poznański to... sama już nie wiem... Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście żartuję. Pamiętam, jak w jakimś konkursie, gdzie też nagrodzili nieregulaminowo świecącą laurkę z Poznania, w ten sposób się organizator wytłumaczył Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli że niby nie zwracali uwagi na to, co się naokoło błyszczy i gra Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamierzamy je upiec z dzieckiem. Tylko w jakiej temperaturze piec takie cienkie ciasteczka i jak długo? Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wróciła do siebie. Od dziś sama będzie grać w konkursach I to Ty będziesz jej koperty z bonami nosić Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
można stworzyć neon Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedy wysyłałam w sobotę to różnica była o 8 minut Ale okazało się, ze zegar atomowy który osobno ściągnęłam, również dziwnie się zachowuje i pokazuje taki czas, jak na stronce ABC. Ostatecznie wysłałam według czasu jaki tam wskazywał, ale nie kumam o co chodzi. Może ktoś jest bardziej obeznany w tym temacie i dla ciekawości już wyjaśni o co chodzi?? Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie myślałam o tak wielkogabarytowej pracy ale może to jest jakaś myśl, bo przecież rozmiar czasem ma znaczenie Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale czy istnieją automaty odcinające doczepioną do smsa laurkę?? Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dosłownie z akcentem na to, czy wszyscy będą równo traktowani, czy też nie ma znaczenia, czy maratończyk przebiegnie dystans na własnych nogach czy przejedzie bolidem Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taką sytuację też pamiętam niestety. Ale zwykle jak już padną słowa, że prace z laurkami będą dyskwalifikowane, to zazwyczaj (choć nie zawsze) tak się dzieje. Osobiście uważam nagradzanie takich nieregulaminowych prac za największą zmorę konkursową. Dla mnie to niestety forma przekupstwa jurorów. Jakże skuteczna Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206