Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6358920 Napisano: 22.05.2017 23:39:33 w Pomocy!!!!
edzia21 napisał(a):

tuw3105 napisał(a):

witam, czy ktos mi pomoze- jak wyglaga paragon z makro?

A co, druknąć musisz? emotka
Paragon jak każdy inny emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6358129 Napisano: 20.05.2017 00:48:49 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

simsonowa napisał(a):

Denerwuje mnie, że ---  23 samochody --- w loterii raffaello zostały u organizatora.  emotka
A właścicieli bonów Apart jest też tylko opublikowanych 30-tu a miało być 100.

emotka no to faktycznie popłynęli...żenada... emotka

Ciekawe co na to sponsor, bo to ,że ludzie sie wkurza, raczej powinno go obchodzić. Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

dolly

#6358128 Napisano: 20.05.2017 00:43:34 w Dziś cieszę się z.....
To drugie to wygląda jak niedźwiedź , a nie dzik.
Zresztą nie tylko pod taką postacią dziki grasują po mieście.
I nie tylko pod ich pierwotną postacią, nie warto wyciągać do nich ręki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6358127 Napisano: 20.05.2017 00:38:31 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Czy komuś poczta na wp.pl zrobiła się samoczynnie pocztą na nowapoczta.wp.pl ? emotka Można to jakoś odkręcić ?

Mi i też chciałabym to wiedzieć, nie podoba mi się nowy interfejs, więc podpinam sie pod pytanie.
Co więcej jak wchodzę na pocztę na telefonie to jak kliknę zaloguj to nie przenosi mnie najpierw do mojego konta tylko na mój profil, żeby zaktualizować dane, a jak kliknę zaktualizuj i to wcale mnie nie  przenosi do poczty automatycznie, tylko muszę się naklikać, ktos wie co mam zrobić żebym po zalogowaniu od razu wchodziła na poczte?

mam tak samo i co gorsza, spamu zaczęło nawalać masakrycznie.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6357633 Napisano: 18.05.2017 16:42:55 w Wkurza mnie...
marycha5565 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Ja słyszałam , nie wiem czy bujda czy porzekadło ...
Jeśli wyrwiesz jednego siwego włosa , to za to wyrasta kolejne 5 siwych  emotka

A jak wyrwiesz i wrzucisz kochanemu do zupy a on zje, to Cie będzie kochał przez całe życie emotka

W pierwszym odruchu chciałam lecieć do łazienki .. ale muszę się jednak jeszcze chwilę zastanowić....czy  Joan Collins choć raz tego próbowała emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6357493 Napisano: 18.05.2017 10:41:16 w Wkurza mnie...
kachakacha napisał(a):

dolly napisał(a):

Moze i odrosnie, ale przecież nie od razu emotka

Ale jak już odrośnie, to będzie sterczący i bardziej widoczny emotka

Czyli szybciej się go znajdzie emotka Wyświetl w wątku >>

dolly

#6357487 Napisano: 18.05.2017 10:24:48 w Wkurza mnie...
kachakacha napisał(a):

elmo napisał(a):

katrin22 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

...pierwszy siwy włos  emotka

hehehe.... ja już mam tyle siwych włosów, że szok... nawet moja mama ma mniej, niż ja   emotka

Mam 33 lata i ciekawe, kiedy u mnie pojawi się pierwszy siwy włos emotka Dotychczas jakoś nie miałam potrzeby farbowania włosów.Mojej mamy koleżanka z pracy ma 56 lat, nigdy nie farbowała włosów, bo stwierdziła,że jej szkoda kasy na farbę, więc jest cała siwa.

Mam 34 więc wszystko przed Tobą Kasiu emotka  Ja mam nadzieję, że ten jeden będzie tylko i nie pociągnie za sobą innych. Mam jasne włosy i ledwo zobaczyłam, ale był!!!

No to muszę Cię rozczarować, bo ON z pewnością pociągnie za sobą inne emotka  
Ale bądź z niego dumna, bo jak powiedziała Agnieszka Osiecka: "Każdy siwy włos wyprodukowałam osobiście!"  emotka

Żałuję, że moje brązowe włosy nie są tak mocne, sztywne i grube jak te siwe. Siwe rosną tylko po prawej stronie głowy, mam ich pewnie z 10-20. Swego czasu je wyrywałam (mądra głowa!), a dopiero po czasie przeczytałam, że nawet jak wyrwę takiego delikwenta, to i tak odrośnie siwy emotka

Moze i odrosnie, ale przecież nie od razu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6356856 Napisano: 16.05.2017 17:01:46 w Lay's
rufus napisał(a):

dolly napisał(a):

Ostatnie dni to etap 9, dobrze pamiętam?

tak

dziękuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6356854 Napisano: 16.05.2017 16:59:08 w Lay's
Ostatnie dni to etap 9, dobrze pamiętam? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6356202 Napisano: 15.05.2017 12:31:24 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie moje roztargńienie emotka  
bylem w biedronce podchodzę pod półkę (stand) z colgate i co... widze dużo past, szczoteczek i płynów do płukania... wziąłem pierwszą z brzegu pastę i kupiłem, przyjechałem do domu i okazało sie ze to blenda med emotka  i zakupy poszły...

Spoko, ja nawet nie wiem o jakim konkursie piszesz,a  a przedwczoraj kupilam colgate w rossmanie , bo potrzebowalam emotka Wyświetl w wątku >>

dolly

#6354806 Napisano: 10.05.2017 20:12:06 w WC - rozmowy o wszystkim
Mysia napisał(a):

Nie zaglądam często do sklepu IKEA, ale czy poza promocjami na tym dziale przed kasami są jakieś sezonowe przeceny? Teraz katalog jest do lipca 2017, czy produkty z tego katalogu są później przecenione? Z góry dzięki za info emotka

Sa promocje na konkretne produkty i co tydzien jakis produkt.  Nie ma tak, ze jest przecena na wszystko.

dorothy napisał(a):

może ktoś wie: gdzie mogę kupić wodę koperkową Gripe Water? czy tylko na zagranicznych portalach?

Z Gripe Water nie pomoge, a probowalas Plantex? Wyświetl w wątku >>
2 dorothy, mysia 0

dolly

#6351954 Napisano: 01.05.2017 20:55:57 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

emotka marzy mi się wtedy auto z klatką bezpieczeństwa, brak ubezpieczenia i ciężka noga... emotka
Zastanawiam się tylko, czy brak prawa jazdy byłby jakąś przeszkodą? emotka
Eee, chyba nie... żeby staranować zawalidrogę wystarczy tylko odróżniać gaz od hamulca, co nie? emotka

wystarczą żółte papiery   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6351887 Napisano: 01.05.2017 12:17:21 w Pomocy!!!!

Szukam jakiegoś BEZPIECZNEGO środka do oczyszczenia wymiennika wody w piecu gazowym. Ktoś coś poleci?????
Pilne    

Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6351765 Napisano: 30.04.2017 19:01:05 w Wkurza mnie...
kalafior napisał(a):

Od 7 lat mam prawo jazdy. (...)
Macie też tak czasem że ustępujecie? Czy tylko ja się tak poddaje  emotka

Kalafior, nastepnym razem.... ostentacyjnie wyciagasz szminke i zaczynasz sie malowac, jak to nie poskutkuje to po kolei wszystko co masz w torebce. Moim zdaniem wystarczy szminka dla takiego jelopa emotka
Niestey zdarza się każdemu ustąpić, ale wierz mi- czy ustapisz, czy nie będziesz się z tym czuła źle emotka Wyświetl w wątku >>
2 kalafior, awi 0

dolly

#6351739 Napisano: 30.04.2017 16:34:04 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

slonko365 napisał(a):  Kończy się tym, że obiecuję sobie, że jak się dorobię kamerki w aucie, to po każdej takiej sytuacji będę jechać prosto na komisariat. emotka

Jak to się właściwie odbywa? Jak pojedziesz na komisariat z nagraniem to faktycznie szukają pirata?

Prawdę powiedziawszy nie mam pojęcia, czy takie nagranie może być dowodem w sprawie, po prostu żyję nadzieją, że jest jakiś bat na drogowych debili emotka . Swoją drogą policja używa różnych monitoringów żeby sprawdzić jak się różne zdarzenia miały, a jeśli nawet samo nagranie nie byłoby dowodem, to mogłoby pozwolić dotrzeć do świadków. Chociaż następna kwestia - też nie wiem, czy przy zwykłym wykroczeniu, bez wypadku, ofiar itp. policja by się tym bawiła... emotka

Z tymi kamerkami, to też trzeba uważać, bo jeżeli chodzi o policję, to raczej możesz powiedzieć, że masz takie nagranie, ale gdybyś sama umieściła to w internecie, to możesz ponieść konsekwencje nie tylko w formie grzywny, ale i odsiadki emotka jak sie delikwent zdenerwuje, ze psujesz mu opinie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6343835 Napisano: 07.04.2017 23:27:47 w Wkurza mnie...
wioleczka83 napisał(a):

Wkurzylam sie bo mój synek nie dostał się do przedszkola  emotka   , 

Tak szybko dali listę? emotka
Jeszcze jest odwołanie, może coś da emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6343831 Napisano: 07.04.2017 23:21:41 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

Nie wiem, jak wkleić sam filmik z Facebooka, ale ogladam go już po raz enty i zaśmiewam się do rozpuku. Strasznie pogodni staruszkowie. Oboje emotka
https://www.faceb.../?type=2&theater

śmiem podejrzewać, że babcia nie byłaby tak pogodna, gdyby to jej wykręcono takiego dyngusa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6343475 Napisano: 07.04.2017 11:35:34 w WC - rozmowy o wszystkim
niunia-k napisał(a):

dolly napisał(a):

Hm, myślisz, ze to tak oczywiste: emotka Tylko jak ja tak przyczepic? 

Mam... może labrekin!!

https://media.cas...t.-114736-111762.jpg Ja mam takie cos w domu emotka

tak, tylko to jest do typowej zazdrostki i na dole okna.
Juz wiem, ze to lambrekin w formie maskownicy, szukam dalej emotka
Dziękuję wszystkim za pomoc emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6343455 Napisano: 07.04.2017 11:18:00 w WC - rozmowy o wszystkim
Hm, myślisz, ze to tak oczywiste: emotka Tylko jak ja tak przyczepic? 

Mam... może labrekin!! Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6343441 Napisano: 07.04.2017 11:07:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ktoś ma pojęcie jak się nazywa ta hmmm mini zasłona nad oknem?
Gdzie tego szukać, albo na czym to wisi emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0