Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6371364 Napisano: 24.06.2017 00:17:04 w Wkurza mnie...
iwona0103 napisał(a):

Polecam otworzyć poniższe dwa linki w osobnych kartach i przeskakiwać między nimi
https://wilkinson...05389f40ce.jpeg?v=26
https://tabascoko...LL592ef371e9890d.jpg
fajnie widać zmieniające się produkty  emotka

Ciekawe czy będzie karniak... jest ryzyko jest zabawa emotka

Wkurza mnie, że weszłam na chwilę na forum i dałam się podpuścić... emotka
bo siedzę , klikam między tymi zdjęciami i śmiać mi się chce... tylko już nie wiem z czego... więc się wkurzyłam emotka Wyświetl w wątku >>

dolly

#6369235 Napisano: 19.06.2017 10:06:00 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

cb656 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Wkurza mnie, że zgubiłam paragon, na którym pięknie była opisana zottarella i produkty do loterii neste emotka

Wkurza mnie, że ludzie kombinują, byle obejść zakaz umieszczania ogłoszeń "kupię paragon" emotka

Jeżeli bijesz do mnie, to źle trafiłeś. Nie chcę od nikogo kupować paragonu.

Sorry, Winetou. Tak to wygląda emotka

emotka a ktos tu pisał o złym scenariuszu  emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

dolly

#6369179 Napisano: 19.06.2017 00:39:53 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

kermit napisał(a):

chochliczka napisał(a): No wlasnie nie jestem pewna tego znajomego..znam go tak z widzenia..jemu nie dali portfela zostal w sklepie ob tylko przydzedl zapytac czy to nie moj...musze zglosic na policje po pracy kurcze emotka

No cóż czyli sama ta sytuacja wskazuje, że "kolega" jest średnio-uczciwy. Zwykle w takiej sytuacji ludzie informują tylko ekspedientkę, że ktoś zostawił portfel...nawet mają taką reakcję typu "gorący kartofel" tzn. nie dotykam bo potem będzie, że coś z niego zabrałem.  W takim razie on znalazł ten portfel?  No i musiał do niego zajrzeć, no bo raczej po wyglądzie nie skojarzył, że to Twój...

A masz z nim jakiś kontakt? Może warto mu wspomnieć, że zamierzasz zgłosić sprawę na policję. emotka  Powiedz mu, że sprawa na pewno się wyjaśni, bo w sklepie są kamery i będzie widać jak to było....

Ja to widzę tak: koleś stał w kolejce, widział, że ktoś coś wyjmuje z portfela, ale na myśl mu nie przyszło, że nie ze swojego. Gdy przyszła jego kolej, było już wiadomo, że ktoś ten portfel zostawił. Widział Chochliczkę w kolejce, więc się Jej zapytał w pracy, czy to  Ona zgubiła. A teraz ktoś go oskarża, bo skoro nie zaufany to dlaczego by nie. emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

dolly

#6369002 Napisano: 18.06.2017 00:35:56 w Przedszkolaki i przedszkola :)
zarania napisał(a):

Jaki inhalator jest godny polecenia dla małego (5-letniego) astmatyka?
Przeglądam oferty w necie i zastanawiam się nad Diagnostic Kind, Baby Sanity i Diagnostic Econstellation, ale może znacie inne sprawdzone modele? Wygląd nie jest dla mnie tak ważny jak pozostałe cechy typu wielkość cząsteczek, przepływu itd.
Proszę o pomoc.

https://www.blize...0GuIzkStnxoCLlfw_wcB
ale specyfikację musisz sprawdzić sama czy Ci pasuje.
Cichy, wygodny, poręczny dla dziecka i co ważne można dokupić zasilacz i nie jechać na bateriach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6368794 Napisano: 16.06.2017 21:53:01 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

Postanowiłam wreszcie dziś pojechać do jakiegoś porządnego sklepu z porządnymi konkursami, żeby wziąć udział w czymś poważnym i oczywiście dopadło mnie kilka potwornie ulewnych burz - jedna po drugiej - w Katowicach. emotka emotka

to na pewno miało być w tym wątku? emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

dolly

#6368232 Napisano: 14.06.2017 23:38:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

Nie znasz dnia, ani godziny, a wtedy to sam nie bedziesz wiedział co jest prawdą.  To, że chcesz mnie rozgryźć, czy to,  że nie warta jestem Twego zainteresowania

emotka Faktycznie. Sam już nie wiem, czy prawdą jest, że nie jesteś warta mojego zainteresowania, czy to, że szkoda moich starych zębów na zepsute orzechy. emotka

Miód na me serce. emotka
Już zadrżałam,  że będę miała na sumieniu jednego zgryźliwego tetryka.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6368227 Napisano: 14.06.2017 23:25:26 w Gratulacje! Dla wygranych!
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

Daj spokój. ..Ciebie nie da sie zaskoczyć emotka

hahahahahaha emotka
Nie uwierzę, że to próba lizusostwa emotka Nie z tej strony. Nie od dolly.
To ukryta prowokacja, której istoty jeszcze nie rozgryzłem, ale się nie poddaję, jestem czujny emotka

Oj tam od razu ukryta... emotka  To tylko jawna, czysta ironia.

Ps. Bądź, bądź. Nie znasz dnia, ani godziny, a wtedy to sam nie bedziesz wiedział co jest prawdą.  To, że chcesz mnie rozgryźć, czy to,  że nie warta jestem Twego zainteresowania emotka
A to podobno kobieta zmienna jest  emotka   emotka   emotka

A w temacie :emotka  Gratuluję wypasionych wygranych, akurat na czasie! Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6368193 Napisano: 14.06.2017 22:43:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

Musze zacytowac.....bo zaraz zniknie emotka

To bardzo słuszna decyzja emotka Po raz kolejny dolly zaskakuje mnie dojrzałością decyzji, o jaką kiedyś nigdy bym nie podejrzewał. emotka Ech... ta kobieca intuicja... niepojęte.

Daj spokój. ..Ciebie nie da sie zaskoczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6368180 Napisano: 14.06.2017 22:34:36 w Gratulacje! Dla wygranych!
cb656 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Ej to napisz po prostu, że marzy Ci się tyłeczek Bruce, a nie tak owijasz w bawełnę emotka

(...) Karolina jest wspaniałą, pozytywną, zakręconą, szaloną, niezwykłą, upierdliwą zakałą i solą tej ziemi - jak tu nie cieszyć się z drobnych sukcesów? Ja się tam szczerze cieszę, wyobrażając sobie, jak bruce z radości wywija tyłeczkiem harce w radosnym tańcu zwycięstwa... emotka Czy jakoś tak emotka

Musze zacytowac.....bo zaraz zniknie emotka Wyświetl w wątku >>

dolly

#6367503 Napisano: 13.06.2017 19:08:50 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

leoniu napisał(a):

Wkurza mnie, że moje dziecko kaszle. i pewnie bedzie odkasływać tak sucho pół nocy. Dałam Dexa Pico - wczoraj działało, dziś nic... Dostała domowej roboty syrop sosnowy - też nic... A jak pójdę jutro do pediatry to dostanę dokładnie to samo tylko na receptę... Co ja mam jej dać???

kiedyś był syrop diphergan ( czy jakoś tak) teraz jest pod inną nazwą ale chyba na receptę, bardzo dobry, właśnie na noc podawałam małemu, a u mnie takie nocne suche, charakterystyczne kaszle okazały się alergią wziewną, raz to nawet 3 noce żeśmy nie spali,dobrze, że trafiłam na pediatrę co się poznał...

Moja nowa lekarka, kazała mi to wyrzucic natychmiast po powrocie do domu... 
Można tez dac cholinex junior jak wieksze dziecko, nawilża sluzowke i ma naturalne skladniki. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6366724 Napisano: 12.06.2017 01:45:06 w SZUKAM....
jaru40 napisał(a):

Szukam
Jaki to polski  film ,w którym kobieta  prasując spaliła rękaw z koszuli męża a ten zdjął pasek j chciał ją bić , gdy tymczasem wstał syn  i powiedział stop ," ja to zrobię".a  potem ta matka  pobita leżała na wycieraczce przed  domem.?

Rany, kto takie filmy wymyśla emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, nkba 0

dolly

#6366695 Napisano: 11.06.2017 22:42:13 w Wkurza mnie...
picola napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kupiłem zottarelle promocyjną i mówię... jak zjecie nie wyrzucać opakowania... dziś szukam jej w lodowce a mama mówi że zjedli a jak pytam gdzie opakowanie... W PIECU,... nojacie  emotka

ale chyba nie palicie folii w piecu???emotka

buahaha no i się wydało emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

dolly

#6366517 Napisano: 11.06.2017 00:23:17 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

jak Ty taki macho, to może bodyguardem będziesz?

Twoim? Nie będę. Na pewno.

I tu się muszę zgodzić. Moim nie będziesz.
Zastanawiające jest tylko, czemu każdą moją wypowiedź odnosisz do siebie- bo ja nigdzie nie zasugerowałam, żebym miała ochotę na Twoje, hm... towarzystwo w jakimkolwiek sensie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6366477 Napisano: 10.06.2017 22:02:51 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Teraz strach uwagę zwrócić komukolwiek. 

Ja tam się nie boję "zwrócić uwagi" komuś na tym forum emotka emotka Nie ma "świętych krów" ani "dzieci specjalnej troski". Jak ktoś zasłuży, to równo. Każdemu się dostanie emotka

Tia, troche jest różnica miedzy forum a face to face  emotka

Bo ja wiem... emotka

Tyyyy, jak Ty taki macho, to może bodyguardem będziesz? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6366458 Napisano: 10.06.2017 20:34:13 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

picola napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie chamstwo. Sytuacja z ostatniego poranka, 2 typy smierdzące, pijane lub naćpane, siedzą sobie  na klatce pod pracą mojej znajomej.Smród od nich na kilometr,kobieta grzecznie prosi ich o opuszczenie lokalu..
w odpowiedzi padają słowa: su** lokal Ci spalimy, rozwalimy go,dzwon sobie na policje nic nam nie zrobia...

Też mnie to wkurza strasznie, ostatnio zabrałam 4-letnię siostrzenicę na plac zabaw. W piaskownicy siedziała dziewczynka (4-5 lat), na ławce jej (chyba) matka. Moja siostrzenica podeszła do dziecka i pyta z uśmiechem na ustach "cześć, pobawimy się razem?". Na to dziewczynka z piaskownicy podniosła głowę i na cały plac zabaw "spie..dalaj". Spojrzałam w szoku na matkę, a ona do mnie "I co się k...a gapisz?"

No niestety, w końcu przykład idzie z góry, to co się dziecku dziwić...

emotka  
taaaa, wiem, ze to nie za bardzo śmieszne, ale po moim porannym zatargu... wolalabym miec taka sytuacje.... przynajmniej bym sobie ulżyła... bo w moim przypadku facet zwiał  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6366427 Napisano: 10.06.2017 18:30:34 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Teraz strach uwagę zwrócić komukolwiek. 

Ja tam się nie boję "zwrócić uwagi" komuś na tym forum emotka emotka Nie ma "świętych krów" ani "dzieci specjalnej troski". Jak ktoś zasłuży, to równo. Każdemu się dostanie emotka

Tia, troche jest różnica miedzy forum a face to face emotka Wyświetl w wątku >>

dolly

#6366336 Napisano: 10.06.2017 11:11:10 w Wkurza mnie...
Menelstwo mnie wkurza, takie stare zachlane dziady, ktore pluja innemu w twarz i gow.. mozna im zrobic procz obicia niewyparzonego ryja... a pozniej za takiego jeszcze prawo ściga. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6366296 Napisano: 10.06.2017 00:56:57 w Wkurza mnie...
1mariusz napisał(a):

Powiem Ci,że wysyłam sms z krzyżówkami z Angory-tymi biorącymi udział w losowaniu wczasów tygodniowych. Kiedyś przeczytałam ,że osoba ,która wygrała konkurs o -chyba pensje premiera,chwaliła się,że ma już na koncie u nich ileś tam zdobytych wczasów i całą masę innych nagród.Moja pierwsza myśl-ale ściema!! Po 2 miesiącach wygrałam pierwsze wczasy,dokładnie po roku -drugie! Po kolejnych dwóch latach -trzecie,na które jedziemy za 2 tygodnie ,a po roku i 2 tygodniach wygrałam czwarty raz!!!! Teraz  nam pozostają ferie ,bo z latem już krucho, a w ciągu roku trzeba to zrealizować. Chyba już mam jednak spalony numer ,bo Pani skojarzyła nazwę mojej miejscowości. emotka   Z tym,że z każdego numeru gazety wysyłam po 3-4 sms-y ,ale i tak jestem do przodu!!Oni są przykładem ,że jednak w loteriach też można coś wygrać ! A im mniej się spodziewam wygranej -tym częściej wygrywam emotka  POWODZENIA!!

Po tym wpisie, to nawet przy nieblokowanym numerze, ciężko będzie Ci wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
1 1mariusz 0

dolly

#6365876 Napisano: 09.06.2017 00:19:39 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

Ktoś wie jak to jest z Imessage? Patrzysz sobie, że osoba niby do ciebie pisze (ruszają się te 3 kropeczki), ale żadna wiadomość nie przychodzi. czy to znaczy, że to tak po prostu jest, czy, że pisze, ale do kogoś innego emotka ?

Pisze , pisze i sie rozmyśla emotka Wyświetl w wątku >>

dolly

#6359346 Napisano: 23.05.2017 22:10:41 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

jak zmienić na fejsie wyswietlanie nazwiska / mam zablokowana te funkcję a chce podac skrótowe-niepełne i zachować konto?

Moze juz zmienialas wcześniej i dlatego masz zablokowane? Wyświetl w wątku >>
0 0