Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6392185 Napisano: 20.08.2017 14:18:48 w SZUKAM....
Czy przy wysylce Crocsow bylo jakies info??? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6389794 Napisano: 14.08.2017 22:17:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

Lady Karton zmieniła aranżacjęhttps://scontent-...8c2b&oe=5A365B88

Żenujące. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6379772 Napisano: 16.07.2017 23:08:16 w SZUKAM....
Szukam jakiejś fajnej, prostej aplikacji na iphona do robienia kolaży. Możecie coś polecić?  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6372980 Napisano: 28.06.2017 00:39:46 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie kupujący na olx. Najlepiej oddać coś za darmo, koniecznie z paragonem potwierdzającym legalność źródła, a najlepiej z dowozem osobistym. Czekam, aż zaczną o skan dowodu prosić. emotka

Ostatnio pan poinformowal mnie, ze chce spisac umowę kupna - sprzedazy na podstawie dowodu osobistego.  Dobrze, ze przed spotkaniem, a nie w trakcie emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

dolly

#6372708 Napisano: 27.06.2017 15:46:04 w SZUKAM....
wioleczka83 napisał(a):

może ktoś się orientuje w jakim konkursie pod zawleczką jest kod 12cyfrowy - czerwona zawleczka (dostałam dużo zawleczek od znajomego ale nie pamięta z jakich piw) część udało mi się odgadnąć, tylko te z 12cyframi sa mi nie znane

Warka albo cola chyyyyba Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6372702 Napisano: 27.06.2017 15:41:20 w Dziś cieszę się z.....
cherry_coke napisał(a):

angie222 napisał(a):

Zdystansowałam się wobec pracy i fatalnego zauroczenia. Nie przykładam się, wszystko czynię intuicyjnie. Osiem godzin, wyłączam prywatny telefon i zapominam. Za sprawą sugestii z wątku Wkurza mnie pozwoliłam sobie wydać fortunę na okulary. I jest świetnie. Przynajmniej nie zaczepi mnie już żaden kibol.

Zazdroszczę odrobiny tego dystansu. Ja tracę zdrowie przez pracę. Cholerny stres. Na starość będzie człowiek żałował. emotka PS. Masz meeega usta. A okularki klasa, charakterne i z pazurem emotka   
Głowa do góry, patrz zawsze ma chmury

Ty wiesz, ze angie222 napisała kiedyś,  że jest brzydka??? Normalnie aż noga swierzbi,  by Ja kopnąć w 4 litery emotka  za takie kłamstwo.  Wyświetl w wątku >>

dolly

#6372343 Napisano: 27.06.2017 00:03:55 w SZUKAM....
glena napisał(a):

dolly napisał(a):

Co  to za konkurs z kartami IKEA od smolara? 

https://www.e-kon...dy.html#.WVE3tNSLTDc

Dziękuję:) Wyświetl w wątku >>
1 glena 0

dolly

#6372196 Napisano: 26.06.2017 17:52:39 w SZUKAM....
Co  to za konkurs z kartami IKEA od smolara?  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6372193 Napisano: 26.06.2017 17:46:38 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

widzisz, kochana dolly, jedni mają poniedziałki ciężkie, a drudzy mają to w emotka Życie, życie jest nowelą, lalalala... emotka Uśmiechnij się. Poniedziałek to taki sam dzień, jak każdy inny. BARDZO DOBRY do tego, by się uśmiechać emotka

Ale, że kto, że co? To w końcu kto ma ciężki,  a kto w cenzuralu, bo sie bogubilam z deczka emotka

Nieważne. emotka Nie wierzę w ani jedno słowo. Bo jesteś bystra dziewczynka, ale niestety złośliwa. Więc rozumiesz wszystko, tylko udajesz emotka

To chociaż w to "ale" uwierz emotka
Ja?! Złośliwa? Przecież ja grzeczna i miła jestem. ..

@aurorcia - cytować trzeba emotka
@bruce - bo to ma być tak wiesz,, jak nie zobaczą to zatęsknią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6372187 Napisano: 26.06.2017 17:37:56 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

Zastanawialam się co od rana Cb656 i Bruce wkurza, ze juz tu w watku grasuja, wchodzę i co... Nic, po prostu jaja sobie od rana robią emotka  

Bo widzisz, kochana dolly, jedni mają poniedziałki ciężkie, a drudzy mają to w emotka
Życie, życie jest nowelą, lalalala... emotka Uśmiechnij się. Poniedziałek to taki sam dzień, jak każdy inny.
BARDZO DOBRY do tego, by się uśmiechać emotka

Ale, że kto, że co?
To w końcu kto ma ciężki,  a kto w cenzuralu, bo sie bogubilam z deczka emotka

bruce, uwielbiam widzieć wpisy Cb656 gdzie tylko wchodzę , a na liczniku 18 postów- normalnie posty widmo emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

dolly

#6372059 Napisano: 26.06.2017 14:27:18 w Wkurza mnie...
Zastanawialam się co od rana Cb656 i Bruce wkurza, ze juz tu w watku grasuja, wchodzę i co....
Nic, po prostu jaja sobie od rana robią emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

dolly

#6371836 Napisano: 26.06.2017 01:33:09 w Kupię...
emotka   emotka   emotka
Szukam iphone 6, 6s lub 7  64gb (min. 32gb) najchętniej w rozliczeniu na inny sprzęt elektroniczny 
Zainteresowanych proszę o pw.

emotka   emotka   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6371669 Napisano: 25.06.2017 12:47:13 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

emotka ..ale to chyba nie jest wątek "popraw sobie humor" ani 'dziś cieszę się"? Czy się mylę emotka emotka Och, tak okrutnie wyśmiewać cudze słabości to potrafi chyba tylko kobieta emotka

Nie? Ach, nie. Pomyliłeś wątki drogi Cb656, a ja ufna w Twą nieomylność, nie sprawdziłam w jakim się wypowiadam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6371665 Napisano: 25.06.2017 12:38:53 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że czasami jestem za łagodna  

Witaj w klubie! emotka

Och! Z ulgą przyjąłem tę nowinę, że nie jestem osamotniony ze swoim problemem na tym świecie... emotka

emotka   Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

dolly

#6371661 Napisano: 25.06.2017 12:29:11 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że czasami jestem za łagodna  emotka  zamiast dążyć do swego, to jestem "dyplomatyczna", empatyczna, i mam wrażenie, że przez to ludzie robią mnie w balona  emotka emotka Kto mi doradzi, jak bardziej walczyć o swoje?? 

mnie pomagają szkolenia z asertywności , zakład pracy co roku wysyła

asertywna raczej jestem.. chodzi mi o to, że czasami zamiast komuś "dosrać" robię to łagodniej, albo w najważniejszym momencie mam ścisk gardła i problem, bo odpowiednia chwila na walkę mija, zanim odzyskam głos (albo argumenty emotka  )  emotka

Chciałbym Ci jakos doradzić,  ale to byłaby czysta hipokryzja, bo niestety tez mi sie zdarza,  pyknac z procy a nie z aramaty jak by należało.  Wyświetl w wątku >>
2 mysia, ziolko 0

dolly

#6371650 Napisano: 25.06.2017 12:18:23 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Wątek chyba wymarł, czyżby ciężarnych brakło? No koniec świata emotka

A Ty zajrzalas tu z sentymentu, czy z innego powodu??? Az sie boje odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

dolly

#6371528 Napisano: 24.06.2017 20:07:28 w WC - rozmowy o wszystkim
Mysia napisał(a):

dolly napisał(a):

Mysia napisał(a):

Ja na olx też nie podaję nr tel. wystarczy że "zainteresowani" mnie wkurzają np: ostatnio kobieta negocjuje cene, ja już chcę się pozbyć,zgadzam się a ona potem się nie odzywa,by odezwać się po kilku dniach że nie no ona zdecydowana bierze! Ja odpisuje a ona znowu nic.. emotka Ostatnio wypisuje do mnie kobieta 4 wiadomosci  mam od niej z rana, bo chce rower, mam robić rezerwacje, ona przyjedzie jeszcze zobaczy czy może dzisiaj przyjechać itd. podaję jej nr i adres i znowu cisza, napisałam co sądzę że czekam, no to przeprasza jednak zrezygnowała i nie dała mi znać.. To w sumie pikuś, w porównaniu do zboczeńców na olx..

emotka tez mi sie taki trafił,  choc wtedy do smiechu mi nie bylo  emotka

Szkoda, że na allegro teraz takie prowizje tam się ktoś zdecyduje klika i jest PayU a tutaj szkoda gadać..

Podnieśli?  Nie sprawdzałam dawno... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6371525 Napisano: 24.06.2017 19:57:32 w WC - rozmowy o wszystkim
Mysia napisał(a):

Ja na olx też nie podaję nr tel. wystarczy że "zainteresowani" mnie wkurzają np: ostatnio kobieta negocjuje cene, ja już chcę się pozbyć,zgadzam się a ona potem się nie odzywa,by odezwać się po kilku dniach że nie no ona zdecydowana bierze! Ja odpisuje a ona znowu nic.. emotka Ostatnio wypisuje do mnie kobieta 4 wiadomosci  mam od niej z rana, bo chce rower, mam robić rezerwacje, ona przyjedzie jeszcze zobaczy czy może dzisiaj przyjechać itd. podaję jej nr i adres i znowu cisza, napisałam co sądzę że czekam, no to przeprasza jednak zrezygnowała i nie dała mi znać.. To w sumie pikuś, w porównaniu do zboczeńców na olx..

emotka tez mi sie taki trafił,  choc wtedy do smiechu mi nie bylo  emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

dolly

#6371444 Napisano: 24.06.2017 13:29:55 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

A ja myślę że to może być "stary" forumowicz, który nie chce żebyś znała jego dane i stąd nowe konto emotka ale też bym prosiła o pieniążki za przesyłkę wcześniej i z głowy emotka

Zgadzam się całkowicie emotka

Z innej beczki: co to jest taki plastikowy śmieć, niby jakiś gadżet do kręcenia w palcach czy coś... fingercośtam... czy to ma jakieś zastosowanie, czy po prostu rzeczywiście tylko plastikowy śmieć? Bo widzę, że ludzie graja o niego na FB i dziwny lans się pojawia emotka

Śmieć czy nie niektórym pomaga. Ewolucje z tym kreciolkiem mozna robic, wiec dzieciaki maja zabawe, a ze kosztuje w granicach 12-30 zl to szal zapanowal. Oczywiscie sa i duzo drozsze, ale to juz dla maniakow emotka
Ps. Pomaga na koncentracje, na nerwy, na chec zapalenia emotka Wyświetl w wątku >>
2 kalka, joan 0

dolly

#6371368 Napisano: 24.06.2017 00:20:16 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Kielbaski tak samo spalone mniam mniam .zazdroszcze im uwielbiam takie przypalone

Kiełbaski to wiesz, tyle fotek to się przyrumieniły, ale tak sobie myśle ile czasu ja bym wytrzymała z płetwą w tej samej pozycji, skoro te kiełbaski zdążyły "dojść" emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0