Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
icotynato
Postów 784
Data rejestracji 23.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdy ma prawo do własny poglądów, chciałam się tylko podzielić się wiedzą i przestrzec nieświadome osoby przed zagrożeniami
A prawda jest taka że na większość chorób pracujemy sami swoją niewiedzą i lenistwem- nic nam z nieba nie spada! Wyświetl w wątku >>
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście każdy robi jak chce tylko niech potem ponosi odpowiedzialność za swe decyzje i nie płacze, że ma chorowite, czasem opóźnione, czasem z ADHD czy inną chorobą dziecko.
Rodzice często nie maja świadomości zagrożeń wynikajacych ze stosowania kosmetyków czy produktów żywnościowych dla dzieci (i siebie też)- bo nikt ich nie uczy, na etykiecie nikt tego nie napisze-bo każda firma chce sprzedać by osiągnąć jak największy zysk nie ważne jakim i czyim kosztem, lekarze też o tym nie mówią-bo na medycynie o tym nie uczą. Ja też ekspertem nie jestem ale od kilku lat interesuję się tym tematem i mam sporą wiedzę i świadomość
co świetnie przekłada się na nasze zdrowie i samopoczucie. Bo czy jest coś ważniejsze od zdrowia naszych dzieci czy naszego?
Wyświetl w wątku >>
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam oglądnąć film p. Stefani Korżawskiej na youtobie, mówi tam jak wyleczyć moczenie nocne u dzieci za pomoca kapieli ziołowych i diety
rozgrzewającej nerki
Ja zawsze stosuje naturalne metody, nie mam w domu lekarstw od kilku lat - zawsze skutecznie (zioła, witaminy,
odpowiednia dieta) Wyświetl w wątku >>
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktoś mi odpisze?
Proszę Wyświetl w wątku >>
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co wpisac po C-THRU?
jak nic nie wpisalam wrocilo i z kropka tez wróciło! Wyświetl w wątku >>
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasem mi sie wydaje, że łby by se pourywały za nagrodę wartości 5 zł Wyświetl w wątku >>
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo kurier do mnie dzwonił i mówił, że ma przesyłkę (U Nas na południu nie ma takich ulic) ciekawe do kogo zadzwoni z moją przesyłką! Wyświetl w wątku >>
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak mam zazdrościć jak sie nawet nie zapisywałam!!!
A poza tym to pasta z fluorem-a ja nie truję ani siebie ani rodziny tym świństwem Wyświetl w wątku >>
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sie nawet nie zapisywalam, szkoda czasu pasta warta 5 zł + próbki
icotynato
Postów 784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy są jeszcze w Carrfurze Kije do Nordic Walking za 30 zł?
mam daleko Carrfura a kijki mi bardzo na dzis wieczorem potrzebne
Może gdzieś indziej w podobnej cenie znajdę (inny hipermarket?) Wyświetl w wątku >>