Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dorfika
Postów 336
Data rejestracji 10.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem..., szkoda, że nie było o tym mowy w regulaminie Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie masz rację Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie , pierwszy raz wysłałam ok 2 godz temu, teraz powtórzyłam SMS i nic... raz z przecinkiem i spacją po słowie prefixie, a drugi raz tylko przecinek, bez spacji - myślałam, że może tu tkwi błąd, ale widać nie tu... Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie nie ma zwrotki, czy ktoś jeszcze tak ma? Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a powyżej opisane sytuacje zmniejszają radośc ze zdobycia nagrody... , ... szkoda, bo np. dla mnie to wielka satysfakcja, ze mój tekst zdobył uznanie. Równie bardzo jak z samej wygranej rzeczy cieszę się z listu gratulacyjnego, który niekiedy dołączony jest do nagrody
Ale teraz jak czytam to co piszecie, to zastanawiam się jak to bedzie, bo po zmywarkę też daleko pojadę, chociaż do dziś nie mam ze sklepu żadnych wieści, a i skontaktowac się ze sklepem nie mogę, bo maja tylko tel komórkowy i cały czas poza zasięgiem...
czyżby i telefon wiedział, że dzwoni ktos spoza ich okręgu? Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to samo: dzwoniłam do Smolara, wysłano zmywarke do innego sklepu niż ten, w którym kupiłam produkty.
Mało tego: do tego sklepu nie mogę się dodzwonić, mają tylko komórkę, która jest cały czas poza zasięgiem.... I co teraz? jak radzicie? jechac tam w ciemno? żeby nie było że za chwile zmywarke odeślą, bo się laureat nie zgłosił... Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i co dalej? cisza? Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie wiem czemu tak..., w zeszłym tygodniu też wysłyłałam i od razu zwrotka była...
Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Macie jakieś wieści kiedy będą wysyłac pralki?
Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie wczoraj dzwoniła Pani z Almy - gratulowała oczywiście i potwierdziła, że nagroda jest juz u nich do odbioru Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie te nagrody już są w sklepach - tzn. w niektórych sklepach stały przez czas trwania promocji Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś juz odbierał zmywarke lub DVD? Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorfika