Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dorfika
Postów 336
Data rejestracji 10.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak jej nie odpalił za autko, to nie dziwne że go nie lubi i nie utrzymuje z nim kontaktów Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
byleby do tej Łodzi dotarło wszystko co w tych urnach i wazonikach było
Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieję, że wyciągane były przez organizatorów, a nie przez kogoś innego. Niech zyją zatem konkursy SMS, najlepiej z numerami paragonów..., jakoś tak człowiek śpi spokojniej Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rok 2012 to był mój rok błędnych decyzji konkursowych, tak sie też zakończył.... Miałam w grudniu wariactwo w pracy, dwa tygodnie temu odwiedziłam forum i poczytałam, że macie problem z załączeniem skanu. A jako że chyba nigdy nic nie wygrałam przez takie zgłoszenie przez wwww, wyeliminowałam tą droge od razu.... Nigdy nie mam pewności, że zgłoszenie przez www dochodzi. Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa nie martw się. Panie w moim sklepie mówiły że będzie losowanie, zatem mniemam, że nie zastanawiały się zbyt długo nad hasłem.
A teraz się uśmiejesz:
W sklepie, w którym zrobiłam zakupy brakło kuponów. Przy kasie powiedziano mi, żebym poszła obok, bo tam jeszcze są. Poszłam, wypełniłam i wrzuciłam do urny - tyle, ze obok.... (Nie wpadłam na pomysł że to te same, a jednak rożne sklepy... ) Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z biedry nic, z polo nic. Z Biedronką się pogodziłam, ale z TQG zawsze coś miałam, mimo, że ze dwa razy była to tylko nadzieja, bo na potencjalnym się skończyło. Teraz ani tego mi nie dali
Ps. Jak na 203 nagrody to trochę mało na forum. Co myślicie? Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie dadzą nam/Wam jeden dzień dzień czasu na paragony i dane Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niby nikt się nie chwalił, ale o tej porze zawsze już było po... Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
własnie chyba mi się coś pomieszało
Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to było to fair play? czy jeszcze coś innego? Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nikt się nie chwalił, ale z tego piszą na forum oni informują następnego dnia ok 13.00 więc raczej juz rozdane... Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm..., a ja na wyniki z soboty czekałam Wyświetl w wątku >>
dorfika