Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uważam, że było właśnie sporo takich rzeczy to mycia, a pieluszek tylko 4 sztuki... pamiętaj, że to był zestaw za określoną cenę, bodajże 50 zł, a np. sam balsam do kąpieli, który był w paczce kosztuje 10... nie oczekujmy cudów ja tam jestem bardzo zadowolona...
mam jeszcze pytanie-prośbę o poradę do Was w związku z konkursem WYGRAJ Z DROGERIAMI ROSSMANN... czy jak są konkursy z dokończeniem zdania, to wy tylko i wyłącznie dopisujecie drugą część zdania, czy dodajecie jakiś dłuższy tekst? proszę o poradę szczególnie te osoby, które coś wygrały w konkursach na dokańczanie zdań...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- patyczki do uszu
- dwa opakowania po dwie sztuki pieluszek rozmiar 5 - dla dziewczynki i chlopca
- takie duże waciki
- chusteczki nawilżane w plastikowym opakowaniu (potem można tylko wymienić wkład)
- szampon
- płyn do kąpieli
- balsam do kąpieli
- oliwka
- tonik dla dzieci
- kremy na odparzenia w dwóch opakowaniach - okrągłym i w tubie
- wkładki laktacyjne
- mydło
chyba tyle... mogłam coś pominąć, bo zestaw jest naprawdę spory... byłam bardzo mile zaskoczona, ile towaru zmieścili w tej cenie... do tego bardzo ładne opakowanie w ogromną torbę prezentową
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie dokładnie to samo... i mam jeszcze wrażenie, że wcale te wygrane hasła nie są takie rewelacyjne... nie wszystkie oczywiście...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obie te rzeczy są nieuczciwe i zgadzam się z poprzedniczkami, że to totalna głupota... dziwić się potem, że przeciętny klient nie może nic wygrać... a w jendym konkursie wygrywają te same miasta i nazwiska po kilka razy... ja to się chyba z 3 miesiące zastanawiałam, czy mężowi konto założyć, a tutaj słyszę o 4latkach i fałszywych danych.... w głowie się nie mieści... odpuśćcie trochę i proponuję uczestniczyć w konkursach dla zabawy, a nie spinać się, by koniecznie coś wygrać...
z tym psem to dobre... szkoda, że ja nie mam zwierząt... zwiększyłabym swoje szanse na wygraną... mam jeszcze półroczną córeczkę, a moja siostra dzisiaj urodzi synka... będzie na kogo konta zakładać --> taki żart sytuacyjny... ale jak pomyślę, że niektórzy tak robią Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze strrrasznie mnie denerwuje zbytnie traktowanie serio niektorych tych konkursow i głosowania... niektórym przydałoby się trochę luzu i traktowanie z dystansem tych spraw... to tylko konkursy i zabawa... Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tych topiców jest tyle, że się gubię
rossnet
konkursy rossnet
wymiana rossnet
a tak w temacie... w moim rossmannie nie ma produktów Venus... czy to możliwe, żeby nie było ani jednej rzeczy? i nie mogę wziąć udziału w kokursie Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
BARDZO PROSZÊ o zagłosowanie w konkursie babydream etap 3
zdjęcie 6 - Anulka... (xtomashx)
http://www.rossne...a/?contrixId=9100010
nie mam głosów na babydreamm już, ale mogę coś innego kliknąć lub 2x polubić... oprocz develey Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
BARDZO PROSZÊ o zagłosowanie w konkursie babydream etap 3
zdjęcie 6 - Anulka... (xtomashx)
http://www.rossne...a/?contrixId=9100010 Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..chylę czoła tym co po latach próbują i potrafią zapytać czy poprosić o pomoc..
niby tak, ale ja jestem na forum od niedawna w sumie i powiem szczerze, że nigdy nie zdążyłam dodać konkursu jako pierwsza... jak coś znajdę, to od razu szukam na stronie i okazuje się, że ten konkurs już jest w bazie, nawet jeśli jest świeżutki... a nie chcę dublować, jak co poniektórzy, bo się bałagan robi... nie jestem takim maniakalnym wyszukiwaczem konkursów i trudno mi dodać coś świeżego... Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na tyle konkursów rossmanna to moja jedyna wygrana Wyświetl w wątku >>