Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki:
09.08 - Nestle, godz. 15
09.08 - Carefree, godz. 15
10.08 - DryNites, godz.15
10.08 - Zadbaj o zdrowe nawodnienie z Nałęczowianką, godz.15
11.08 - Naturella, godz. 15
11.08 - Lato z Astor, godz.15
12.08 - Wyraź siebie przez makijaż!, godz. 12
16.08 - Świętujemy urodziny gamy do demakijażu Bourjois w Rossmann, godz. 15
23.08 - Stwórz z nami kalendarz Rossmanna, godz. 12
26.08 - Lactacyd, godz. 15
26.08 - Odkryj tajniki gotowania z Nestle i rossnet.p, godz. 15
31.08 - LAWA I ZŁOTO od Gliss Kur, godz.12
31.08 - AXE, godz.15
02.09 - Wspólne grillowanie z Velvet, godz.12
05.09 - Nivea Baby, godz.15
05.09 - Bebiko: Od serca dla dziecka, godz. 15
07.09 godz 15 PUMA
08.09 godz 12 - rimmel
09.09 godz 15 - naturalnie najlepsze
Wyświetl w wątku >>
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja raz czekałam z tydzień na listę... pani w końcu straciła cierpliwość i zadzwoniła do centrali, żeby coś zrobili... a oni kazali jej napisać RÊCZNIE, że ja odbieram nagrodę... napisałam otrzymałam + podpis i tyle
u mnie generalnie panie w rossmannie są super! zawsze pomagają, są miłe, nawet na ulicy już mi dzień dobry mówią jak starej znajomej
myślę, że to należy do obowiązków rossmanna, by się dowiedzieć co i jak... w końcu klient nasz pan...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tam uwielbiam rossnet... wygrałam wiele rzeczy i nigdy nie zawiedli... często wręcz nagrody były powyżej wartości podanej w regulaminie... i mimo, że ostatnio rossnet mnie też nie lubi - to ja go kocham dzięki niemu mam wieeeeeele rzeczy, więc nawet jak teraz jest posucha to mam i tak nadzieję na dalsze wygrane... Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam to samo na koncie swoim i męża
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Statki 18 lub 19.07 Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja ustrzeliłam wszystkie jakoś na początku zabawy... zostało mi ok. 9 strzałów, czas to chyba 1:09
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam komórkę czwarty rok... rok temu kończyła mi się umowa, a po wybraniu telefonu i przedłużeniu jej oddałam nową komórkę mężowi... sama korzystam całyt czas z mojej starej... uwielbiam ją po co zmieniać? lepsze jest wrogiem dobrego...
a w temacie - wkurza mnie POGODA!
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja na rossnecie wygrywam dosyć często... jest to jedna z moich ulubionych stron... wygrywały różne teksty - i wierszyki i pisane prozą... jedno jest pewne, nie można się za bardzo spinać... kiedy mi zależało ogromnie na jakiejś nagrodzie (np. ostatnio na tym ekspresie do kawy - tutaj pozdrowienia dla marii ) to pisałąm jakaś taka przejęta i De blada... ale kiedy usiądę i na luzie coś napiszę, szczególnie do tych bezparagonowych konkursów, to wpadają nagrody... najlepiej sobie odpuścić, pisać na luzie, nigdy i tak nie wiecie kto siedzi po drugiej stronie i to wybiera, więc nie wiecie pod czyj gust pisać...
nigdy nie zapomnę jak brałam udział w konkursie na urodziny Rossmanna i mówię sobie, tylko 15 nagród, wprawdzie wypasione, ale nie ma szans... napisałam od tak jakiś wierszyk i bach! wygrałam bon na 2500 - myślałam, że zawału dostanę...
i jeszcze takie moje przemyślenie... ja tam się cieszę, że nie podają tych odpowiedzi... wyobraźcie sobie jaka to by była pożywka dla plagiatorów - kilkanaście konkursów w miesiącu nieraz wygrywa kilkadziesiąt wypowiedzi... ile to tekstów do ściągania i kradzenia...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od dzisiaj... ja odebrałam już nagrodę
5 zestawów Plusssz Zizzz i piękne puzzle 10 w 1 TREFLA z Kubusiem Puchatkiem... nie spodziewałam się ich, tym większa była moja radość i zaskoczenie... Ania jest zachwycona...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to prawie jak dzisiejsza wygrana, bo nie wiedziałam o tym Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ups... no to klops.. Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to dzisiejsza okazja...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to dziwne... mi pani kazała sobie wziąć z półki jaką wersję chcę...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
książki + zestaw kosmetyków za 150 zł
ja Rossmannowe konkursy uwielbiam... ale ostatnio naprawdę nie ma w co grać... albo tylko te zakupowe, albo jakieś nudne i nieciekawe... mam Rosmanna pod blokiem (tylko wyjść z klatki muszę) ale nawet to ostatnio nie może mnie skłonić do grania w konkursach... najzwyczajniej w świecie nie są ciekawe... wzięłam ostatnio od niechcenia udział w kilku (w tym o OJCACH i wygrałam nota bene), ale to tak trochę z przymusu... zrobili się niepunktualni, jacyś tacy chaotyczni...
ale i tak ich lubię, bo wygrałam tam wieeeele rzeczy... mam do odbioru chociażby w najbliższym tygodniu 3 nagrody
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem blondynką, ale w miarę inteligentną... była to jedna z pierwszych metod, jakie sprawdziłam.. nie działa kopiowanie... mój szanowny małżonek nawet rozłożył ręce... (on też powiedział a nie możesz kopiuj/wklej)
Wyświetl w wątku >>