Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poczytaj w internecie co to jest spam, a pozniej uzywaj tego slowo i poczytaj od czego jest ta strona jak ci sie cosnie podoba to po prostu stad pryskaj
Wyświetl w wątku >>
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mi się wydawało to nazwisko znajome... gratuluję Aniu!! ja załapałam się na tabliczkę
niedawno Sidolux... wracam w rossmannie do łask chyba
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mojego Rosmanna przyszło pismo, że Lenor mogą wydać dopiero 29.11!! Podczas gdy w mailu było wyraźnie napisane, że do odbioru 16. Odebrałam natomiast Oral B zestaw modelinowy Dentysta... Jeszcze Playboy, o którym nic nie słychać i Revitalift, który ma pond miesiąc opóźnienia... paranoja!
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kosmetyki Mustela + voucher na fotoksiążkę Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nadal nie ma Revitalift, Oral B i Playboy'a!
mam powoli ich dosyć... chodzenie do Rossmanna codziennie jest upokarzające... i jak tu się cieszyć w wygranej?
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tego z Rossmanna? ja nie...
a w temacie klocki Lego Duplo Szpital miejski - ogroomne pudło chrześniak będzie miał frajdę...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie napisałaś, że go wygrałaś... to moja interpretacja... ale dla mnie nie ma znaczenia, czy kupiony, czy wygrany...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg mnie to wszystko zależy od relacji w rodzinie... ja bym się w ogóle nie oburzyła... kupujemy lub dajemy swoim dzieciom na zmianę różne rzeczy i nie ma problemu... a odkąd ja wygrywam w konkursach to baaardzo często daję siostrze rzezy dla jej synków... i wcale nie mówię, że to ode mnie czy mamy... po prostu dzieciaki mają frajdę i tyle! ja nawet siostrze oddałam kino domowe z wedla, nie wypominam jej kasy ani nic... po prostu mamy zdrowe relacje...
wybacz śmiałość, ale może czujesz, że powinnaś siostrzeńcowi coś zrekompensować? może za rzadko go widujesz... mam wrażenie, że ten problem to nie jest tylko zabawka... bo jeśli tak, to ta sprawa została niepotrzebnie rozdmuchana... pokłócisz się z siostrą, babcia zostanie bez prezentu bo nie ma kasy... a wszystko o jeden samochód, który wygrałaś za darmo... Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja siostra za 2 dni rodzi, a przedwczoraj przyszło do mojej siostry kino z Wedla, czyli mój prezent na narodziny Grzesia Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476