Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie nie działą... tzn. działa na 5 zł
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja raz wygrałąm w rossmannie 2500 w bonach Sodexo... i dostałam w 10 zł
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odejmuje przy kasie tylko 5 zł... panie z mojego Rossmanna są bardzo cierpliwe i przynosiły 3 rozmiary pieluch, aby sprawdzić... za każdym razem odejmowało tylko 5zł...
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ogólnie to nędza... tam gdzie się przyłożyłam to wielkie nic, tam gdzie na odczepne to mam małę cuś... chyba przez końcówkę ciąży i remont sobie to trochę popuściłam... czy szkoda? szkoda to by było stracić dużo czasu i nic nie wygrać... więc nie wymyślam co by było gdyby, tylko idę spać...
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
24 września urodziłam córeczkę i zmieniam status na konkursowiczka PO ciąży
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie ok... ale paczka była otwierana...
były dwa żele, a miał być jeden chyba... Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obawiam się, że nie... co najwyżej ok. 1500 osób, bo tyle mniej więcej pewnie liczy populacja Łącka...
(1350 wg Wikipedii z 2006 r.)
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tak myśli w tej chwili w Polsce 25 tys. osób...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie to samo u mnie!! a teraz patrzę w mailu, którego dostałam wczoraj, że ta ankieta była niby do 17 wrzesnia... zaraz odpiszą, że była nieaktualna albo coś zełgają... uzyskali swoje opinie i ucięli ankietę, nie dając nam punktów...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3/13 wyników mnie interesujących już ujawnionych i skuteczność 33%
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a raz to wyszłam z dzieckiem na spacer to wybiegła z Rossmanna i powiedziałą, że nagroda czeka
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oni są w rossmannowej strefie czasowej... Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy czujecie te emocje?
nawet nie przypuszczałam, że nas tak wcześnie zaskoczą... i dobrze za trzy dni mam termin porodu... myślałam, że nie doczekam wyników...
albo urodzę z tych nerwów
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy czujecie te emocje?
nawet nie przypuszczałam, że nas tak wcześnie zaskoczą... i dobrze za trzy dni mam termin porodu... myślałam, że nie doczekam wyników...
albo urodzę z tych nerwów
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I stopnia to napoje
a główna to lodówka:)
ale dziękuję za gratulacje...
większe należą się magdalence1984
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz jestem po raz drugi w ciąży... rodzę za jakieś dwa tygodnie i zastanawiam się, czy od razu nie zacząć od DADY... cena Papmersów mnie poraża... nawet z 4% zniżką w Rossmannie
jeśli chodzi o sen, to widzę, że byłam szczęściarą... moja Ania od 3-4 misiąca życia przesypia całą noc... w swoim łózeczku spała od zawsze... od roku śpi sama w pokoju i też nie ma problemu... zobaczymy jak będzie z drugą