Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zębów mądrości radzę się pozbyć mądrości nie ubywa, ale za to cierpienia i bólu tak... miałam usunięte 2 i od tego czasu przestałam chorowac na anginy (a bywało tak, że miałam 4 pod rząd - ropne i okropnie bolesne z gorączką po 40 stopni)...
Wyświetl w wątku >>
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PRETTY PLEASEEEEEEEE Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktoś może wrzucić dzisiejsze wyniki na stronkę?
dziękować Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się ma polecony to można odzyskać większą kwotę... moja znajoma odzyskała 50 zł za dokument, który chciała przesłać, a który zaginął i musiała robić jego duplikat Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko - już napisałam... zobaczę, jaka będzie jej reakcja...
sarsaparilla - chyba zacznę tak robić...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ukradziono mi zdjęcie i umieszczono na jakimś blogu... autorka jest happy, że tak chwalą jej grafikę w komentarzach... teraz będę musiała się komuś w konkursie tłumaczyć, że to ona ukradła moje zdjęcie, a nie ja jej... PARANOJA!! i taka to oto wsćiekła dostaję to pw i... z żałości śmiech mnie ogarnia... ludzie, nie bądźcie wścibcy, zawistni i niemili... ja nikomu w gary nie zaglądam... nie szukam waszych zdjęć w sieci... czytam regulaminy konkursów i staram się postępować fair (chyba,że coś mi umknie, ale wtedy przyznaję się do winy)... bądźmy dla siebie ludzcy, a nie patrzmy na siebie wilkiem...
sorry za kazania, ale mnie nosi... muszę się wygadać... ot, cała ja... Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ukradziono mi zdjęcie...
na dodatek zdjęcie to wygrywa w konkursach świątecznych, ale ludzi w oczy kole, że daję jedno zdjęcie do wielu konkursów... a ja się pytam - skoro je lubię, jest łAdne i MOJE (tzn. mam do niego prawa autorskie) TO CZEMU MAM GO NIE DAÆ DO KONKURSU I STO RAZY, JEŚLI REGULAMIN NA TO POZWALA? tam, gdzie trzeba zdjęcia użyte po raz pierwszy to daję inne, ale tego to już ci ludzie nie widzą, bo jak nie wygrywa to jak mają widzieć, że daję różne zdjęcia?
i czemu mam się komuś na pw tłumaczyć, że używam zdjęcia wielokrotnie i że jest na pewno moje? jestem raczej osobą z poczuciem humoru, więc reaguję łągodnie, ale ludzie bez przesady... rzeczywiście niemiło tutaj czasami... a ja tak Was lubię
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.malabe...atera_paisley_l.html
to z konkursu na FB Świąteczne ozdoby na choinkę
zainteresowanych kupnem zapraszam na pw:)
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogę się dobrać w parę z calliope Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja podpisałam tylko na tym ośwaidczeniu, co jest w załączniku... bo przecież tam jest zgoda na udział w konkursie mojego dziecka...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja przeszłam depresję jakieś dwa tygodnie temu...tydzień wyjęty z życia... tylko płacz i czarne myśli... urodziłam 3 miesiące temu, więc jestem uwięziona w domu, krótkie dni i hormony i deprecha gotowa... tylko wyjście do ludzi, porozmawianie z kimś może pomóc... i tylko REALNE życie może cię naprostować... pisanie w necie niezbyt pomaga... albo tylko na chwilę...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podrasujemy = dodamy jakąś inną technikę... ja mu podpowiem i tyle
zresztą oglądamy nałogowo Pana Robótkę na Cbeebies, więc może zaczerpniemy jakiś pomysł stamtąd
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to poproszę siostrzeńca, by wykonał pracę i ją podrasujemy
dzięki za odpowiedzi... rezygnuję z przestrzennych... stawiam na wrodzony talent
mojego 4-letniego siotrzeńca Wyświetl w wątku >>