Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
będę wdzięczna za pomoc, bo nie doczytałam regulaminu
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi wczoraj działał bez zarzutu...
dzisiaj znowu nie...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie forma przestrzenna okazuje się dla Anki prostsza niż rysunek... ma 3 lata i jej rysunki są trudne do odczytania... wychodzą jej lepiej, ale nadal to inwencja twórcza...
ale za to pomalowała wielkim pędzlem wnętrze pudełka po butach, przykleiła różne elementy (pudełko po lekarstwach jako łóżko, kawałki materiału na dywanik i firanki i inne ozdobniki), ja pomogłam wyciąć nożykiem w pudle okna i tak powstał nasz domek dla lalek
nie mamy żadnych wieści od Disneya, więc robienie tego domku pozostawia jedynie miłe wspomnienia wspólnie spędzonego z dzieckiem czasu...
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślicie, że informują alfabetycznie, czy nie ma reguły?
naprawdę nikt z wygranych nie pochwali się techniką pracy? to aż taka tajemnica? przecież i tak już po zawodach... Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już pytałam, odpowiedzi zero
ja czekałam dzisiaj na maila, ale już 17 i pogodziłam sie z porażką...
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo współczuję... moje obie babcie na początku tego miesiąca trafiły do szpitala na oddział chirurgiczny... w ciągu dwóch tygodni jedna z nich miała trzy operacje - sprawy związane z ukłądem pokarmowym... trzy razy przetrwała... oby na dłużej...
jeszcze raz moje kondolencje... wiem, jak to boli... Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi nie działa od ponad tygodnia... na żadnej przeglądarce po wyczyszczeniu ciasteczek, usunięciu antywirusa i nie wiem czego tam jeszcze!!! już nie jestem zła, jestem wściekła!!
ale nie jestem alter ego wściekłego
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak się na coś nastawiam, to zawsze kiszka... a jak się nie spodziewam, to przeważnie nagroda wpada... tylko same drobiazgi wpadają i nigdy nie uzbieram na tą lampę błyskową... Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jakie prace wygrywały? przestrzenne, czy zwykłe rysunki, czy może nietypowa technika? pochwalcie się...
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze proponuję propanbethan...
dajcie spokój;) Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn. Pani zaznaczyła, że MOŻNA wysyłać inne gabaryty, ale po pierwsze ceny są wyższe, po drugie oni nie biorą odpowiedzialności za zaginięcie, bo takie rzeczy się paczką wysyła... ja dostałam też bez problemu różaniec zapakowany pomysłowo pomiędzi dwie tekturki i wyglądał jak twardy list
ale weźmy pod uwagę np. gry... mój mąż dużo wymienia i sprzedaje gier na konsolę Xbox360... zawsze wysyłał poleconym... powiedział, że boi się teraz wysłać grę za kilkadziesiąt złotych (lub grubo powyżej 100 zł jak nowa) listem poleconym, bo jak zaginie to kiszka...
ja tam będę wysyłać poleconym jak dotąd, tylko obawiam się, że skuteczność doręczeń zmaleje...
aaaa i jeszcze ta pani powiedziała, że jak przeyłka polecona będzie większych gabarytów to nie dostarczą jej do domu, tylko od razu dadzą awizo, co by listonosz się chyba nie przedźwigał... będziemy sobie sami po nie przychodzić na pocztę...
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaginęły listy polecone z nagrodami... ja tu ponaglam i się wkurzam, a te nagrody dawno wysłane!! jestem na macierzyńskim, nie wychodzę z domu w ogóle, a tu ani awizo ani listonosza! Jeden organizator wysłał mi ponownie nagrody 4 stycznia... myślicie, że doszły??
a teraz najlepsze... pani na poczcie z umprzejmą miną powiedziała, że od 1 stycznia listem poleconym wysyła się TYLKO LISTY! jeśli wyślę coś innego (miękkiego, większego niż list lub o innym formacie po prostu) to oni nie biorą za to odpowiedzialności... nie ma odzyskiwania kasy i tyle... więc ja podejrzewam, że przesyłki w cudowny sposób będą teraz znikać, a odzyskać się nie da... dopóki wszyscy (szczególnie handlarze Allegro) nie nauczą się, że wszystko trzeba wysyłać paczką... co jest chore, bo sama sprzedaję i uważam, że w przypadku małych rzeczy cena będzie nieziemsko zawyżona właśnie przez przesyłkę... ale znowu jak zaginie, będą nieprzyjemności... lub ŻAL - jak w przypadku moich nagród niespodzianek (nawet nie wiem, co bym dostała
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi od kilku dni też nie działa na wszystkich przeglądarkach i po wyczyszczeniu ciasteczek... chyba nas zbanowali
Wyświetl w wątku >>