Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dostałam maila o wygranym zestawie dziennym za zeszł tydzień... wyniki pewnie ogłaszane na maila, a potem może zbiorczo coś rzucą... Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety mój Rzecznik Praw Opiwatelskich został zdymisjonowany... idę z żalu wypić Tyskie... Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wygrało kilka fenomenalnych haseł... kilka dobrych, ale większość przekombinowanych, "ciężkich" i jakichś dziwacznych... zmęczona jestem wynikami i już nie mam nawet sił myśleć pozytywnie o tych wynikach, które pozostały do opublikowania...
a miałąm kilka fajnych haseł
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktoś wie cokolwiek o wynikach tego konkursu?
http://miastodzie...onkurs-fotograficzny Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jutro najbardziej interesujące mnie wyniki - przede wszystkim wyniki przyjęcia do przedszkola, więc liczę, że ten Tymbark szybko odchoruję
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie nie wkurza, tylko...
DOPROWADZA DO SZAŁU I BIAŁEJ GORĄCZKI!!!!!!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koleś jest fascynatem MoNSTERÓW... ma każdy rodzaj a te to poprawiona wersja z 2013 roku i chciał je mieć... okazało się jednak, że ta wersja jest dedykowana do iPodów i iPhonów i kabel dołączony ma pilot to sprzętów APPLE'a... na tym kablu słuchawki mu nie działały do sprzętów innych firm niż APPLE, ale podłączył od innych jakiś kabel i jest ok... jakość rewelacyjna, koleś zadowolony... koniec afery... czekam na kasę i kupuję lampę błyskową... ale chyba nie na Allegro...
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj dzwoni ten koleś, że on ma oryginalne solo, studio a te monstery to na podróby mu wyglądają... gorzej wykonane, dzwięk tragedia, bo mu charczy i nic nie słychać...
jak się wkurzyłam... to moja wina? tyle podrób na allegro, ja właściwie za pół ceny mu oryginalne sprzedałam, a teraz będę się bujać... odeśle mi je pewnie, ale to już nie będą nówki sztuki w folii, tylko jako używane będę od tej pory mogła sprzedać... na razie czekam na odzew tego kolesia, bo do iSpotu pojechał... ale ciśnienie mi się podniosło...
czy ktoś też miał problemy z tymi słuchawkami z tego konkursu?
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma reguły... każdy juror woli coś innego...
ja wygrywam i wierszykami i prozą i kilkoma zdaniami i epistołami...
nie zauważyłam żadnej sensownej reguły...
z czasem jak będziesz grać, to sam/a będziesz wyczuwać, co może się sprawdzić.. powodzenia!
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miał być blu-ray z Dzwoneczkiem, a przyszła przesyłka o zadeklarowanej wartości 100 zł, ale zwykłe DVD... wartość połowę mniejsza i wkurzyłam się, bo chciałam wypróbować możliwości mojego nowego tv i kina domowego...
przyznać się, kto dostał mojego blu-raya?
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
słuchawki białe BEATS SOLO HD z karnawałowego konkursu TicTaca Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dołączam się... wielkie buuuu... sprawdza się, że im dłużej czekam na wyniki tym większe rozczarowanie
Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miał ktoś tak już? Wyświetl w wątku >>
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane