Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
konkx
Postów 270
Data rejestracji 30.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Złóż zamówienie za min. 200 zł, a obniżysz cenę zakupów o 50 zł.
Ważność zniżki kończy się 07.03.2014 r. Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ładując prepaida w Playu przez Facebooka lub stronę doladowania.play.pl zgarniamy dodatkowe złotówki na koncie promocyjnym ważnym miesiąc.
I tak za doładowanie w kwocie od:
5-10zł = 15% na konto promocyjne
11-50zł = 50% na konto promocyjne
od 51 zł = 75% na konto promocyjne Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasjerka standardowo dzwoni po kierowniczkę, pyta co robić, kierowniczka ze stosem tajemniczych kluczyków szuka pasującego do kasy i przekręca, skanują bon, zapikało, patrzę na wyświetlacz, jak było 104zł, tak zostało (W Realu ładnie odejmuje na wyświetlaczu bony rabatowe). No to myślę, trza będzie znowu oddać macane pączki. Ale nie
Dopłaciłem resztę i w nogi Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy jechać do innej biedronki próbować bon realizować, czy nie ma to sensu. Kierowniczka mi powiedziała, że szkoda że wcześniej nie powiedziałem, że chce bon realizować, to by sprawdziła. Ale jak niby by sprawdziła... Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to dziwisz się, że im problemów narobiłaś i oczekiwałaś podziękowania? Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale po oczekiwaniu stwierdzili, że nic z tego, informatycy w weekendy jeżdżą na sankach, proszę przyjść w tygodniu...
Dowiedziałem się, że była już jakaś pani z takim bonem i jej wszedł bez problemu. Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też pogięty największy. Może wszystkie takie i dlatego wartość tylko 1zł
Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pod warunkiem, że się straci 50zł na zakupy
A można w ogóle wydrukować bony rabatowe na 15zł?
Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PROMOCJA!
25 - 49 zł = 50% więcej wartości doładowania
50 - 300 zł = 100% więcej wartości doładowania
Wystarczy doładować za pomocą aplikacji: http://apps.facebook.com/ekstra_doladowania/
Bonus przyznawany jest w ciągu 24h! Można skorzystać wielokrotnie! Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
K
Wyświetl w wątku >>