Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
konkx
Postów 270
Data rejestracji 30.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pamal73 daj znać co tam się dowiesz.
Może faktycznie to uczynny przedstawiciel odebrał nagrody za nas i ukrywa się przed ekstradycją w Brazylii Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda że nie na własność przedstawiciela
No ale ktoś tu się już umawiał na odbiór w sobotę to mu przepadnie Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ja zazdroszczę takim, co wygrali i jeszcze ktoś się nimi zainteresował, żeby tę nagrodę im wydać
A tu czekaj tatka latka... nikt nie dzwoni grrrrrrrrr!! Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Badania opinii publicznej Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko to było w obrębie tej samej miejscowości. Ja mam 30km do sklepu, więc chyba nie mam co liczyć na taką dostawe do domu Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I weź tu tę całą poezję przeczytaj Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co Ty sobie myślisz, że tylko Ty chcesz Plebanię oglądać na super nowoczesnym telewizorze? Otóż nie! Pani kierowniczka sklepu też ma swoje potrzeby
Ps. Też do mnie nikt nie dzwonił. Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też się niecierpliwię, ale rozumiem, że sprowadzenie orkiestry dętej, kateringu i wójta do uroczystego wręczenia nagrody może trochę trwać... Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiemy, wiemy, listy już wysłali, dzisiaj dostałem takowy nawołujący do odbioru nagrody. Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już nieaktualne.
Wyświetl w wątku >>
konkx
Postów 270
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprzedam paragon za cenę zakupów czyli 13,28zł/szt. plus ewentualne koszty przesyłki, jeśli ktoś sobie życzy wysłać od razu. Wyświetl w wątku >>