Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
gargi
Postów 568
Data rejestracji 06.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tylko Ty.. : ( 2.02 pewnie już po ptokach, więc mam jeszcze tylko jedną szansę... Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, dzięki, to czekamy : ) Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdzie jest taki zapis? nie widzę.. :>
pytanie było o 'grę' z zapisywaniem się na newsletter gdzie co 10 osoba wygrywa, a nie o konkursy 4frame.
: )
Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tam tylko informuję
sama nie brałam udziału, bo nie mam ochoty wygrywać sesji, ani pisać o swoich wymiarach. : )
pewnie można wszystko doczytać w regulaminie, ale ja go nie przeglądałam. Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
• kosmetyczki Elite dla pierwszych 500 zgłoszeń, które polubią fanpage Mode Maker na Facebooku http://www.facebo...4322582603697?ref=hl
• Ilość nagród: 500
• Zwyciężczyni odbierze nagrodę w wybranej przez siebie drogerii Rossmann.
http://www.rossne....aspx?contestId=1304
wkleiłam już do 'teraz' ale tu też pasuje : ) Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3. W dniu 14.01.2013 r. na stronie internetowej www.mojesmakizycia.pl zostanie zamieszczona lista 100 (słownie: sto) osób, które wygrały w Konkursie Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, chociaż w plusie znacznie później niż w orange Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też w czuczu mogę, może jeśli się wciśnie końcowe 'wyślij zgłoszenie' to wtedy się pojawi 'w tym konkursie można...blabla' ale nie chce próbować bo jeszcze mi zapisze ostatnią próbę... : PPP Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to może dostałaś jakiś super egzemplarz. ja się nim przykryję w czarnych spodniach to potem mam czarne w niebieskie kropki. ; p Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(oprócz Super Pharm)? Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na pocieszenie powiem, że mam ten kocyk co jest do wygrania z jakiejś wcześniejszej loterii, i mimo że niby fajny, to zostawia wszędzie niebieskie babole. dosłownie WSZÊDZIE. Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za szybką odpowiedź! : ) Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tył dowodu wystarczy? przechodziło to z żelazkami? : ) Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mam. jednak z o2 dochodziły mimo braku autoodpowiedzi : ) Wyświetl w wątku >>