Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17425
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz byłoby miło wygrać coś, co się nam w chacie przyda. Najlepiej w gotówce... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: mail o 09.37
Dodatkowe informacje:
Bluza i wóda duza Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------------------------------------
Nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na razie 0/1, ale po weekendzie będzie pewnie 0/2. I to tyle moich inwestycji tam.
PS.
Za to lipiec będzie nasz! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.siepo...tm_source=newsletter
Pomóż, udostępnij... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te prace są naprawdę piękne, a w 50% nawet wspaniałe, do wyboru komisji nie można mieć absolutnie żadnych zastrzeżeń, ale...
Dwie moje prace doskonale wpisywały się w klimat wybranych. Nie mam wybujałego ego, ale wiem, jak rysuję (maluję) i jest mi po prostu smutno. Obawiam się, że to kwestia jakości zdjęcia (i ustawienia rysunku) mogła przeważyć - czyli moja nieudolność jednak, lub po prostu pech.
Odechciało mi się kompletnie tworzyć dzisiaj, a oczywiście został mi na koniec miesiąc niezły zestaw konkursów i paragonów (klasyka). Jak nie pozbieram się w garść do wieczora i ne uwierzę w siebie, to spodziewajcie się sowitej wyprzedaży paragonów za pół darmo.
Ok, wygadałam się, jeszcze jedna kawa, i czas zabrać się do pracy (niekonkursowej na razie - z tamtej to bym jednak raczej nie wyżyła). Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wymienię na grillowy Dino. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W jednej klasycznie nie było nic, a w drugiej... W życiu tyle naraz w zdrapce nie wygrałam.
Niezależnie od tego, że dorzucę kolejną cegiełkę, to traktuję to jako dobry omen dla zbiórki Dominiki!
https://pomagam.pl/kkcknt
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest już prawie 30.000! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS.
Ludzie, wściekliście się z tymi polskimi znakami? Aż tak wam one do szczęścia potrzebne? Bo komisjom na pewno nie. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I w ten oto brutalny (z premedytacją) sposób, podbijam wątek. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit:
I kolokwialnie powiem - niech się w doopę pocałują! Jedna z moich prac była świetna, i koniec kropka! Na ścianę se kuźwa walnę! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lubię rysować i się postarałam... Raz, kurczę, mógłby ten wątek podziałać. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja mam pytanie - czy wygrał ktoś drugi raz w Blanc na te same dane?
W regulamninie nie znalazłam ograniczeń, ale chodzi mi o to, jak to w praktyce wygląda. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17425
Punkty karne 0
Konkursy dodane