Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17426
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W każdym po dwa szampony Clear i albo mini żelki albo mini Cif (uroczy) Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie jeszcze lepiej - na sklepie szyld ABC, a w środku okazuje się, że sklep juz dawno wyszedł z sieci, na stronie jest, ale szyldu nie chciało im się zdjąć; oczywiście żadnych gazetek i produktów promocyjnych też nie ma
Na 6 sklepów teoretycznie u mnie, okazało się, że w sieci został tak naprawde jeden
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Twix
Lenor
Cola-Biedronka
Szczegóły na PW; aktualne tylko do soboty wieczór Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to jednak te piłki nie są tylko wirtualne?
W temacie: kosmetyki z twojakosmetyczka i proszek Vizir Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To tak jak ja ze Spa... Większość chyba uważa to za byle jaką nagrodę, ja też bym niby wolała gotówkę, ale faktem jest, że jakby nie konkursy, to bym na pewno do Spa za ponad 2500 za weekend nie trafiła... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś mnie może poinstruować, co należy rozumieć przez komplet AirWick Freshmatic i ile to cudo kosztuje? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie zawsze zabierają, być może zgodzili by sie na skan, trudno mi powiedzieć, bo mnie to nie interesowało...
Pytanie do tych, co kiedyś wygrali w krzyżówce:
Czy nagrody z krzyżówki wysyłają w miarę szybko, czy czekają do końca terminu określonego w regulaminie? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak właśnie złożyłam dziewczynie gratulacje... naprawdę fajne
Chyba tym razem nie losowali, albo gust im się wyrabia Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powodzenia! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajnie, że mi to coś mówi Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To dobry jesteś
Z moją komórką to sobie w czasówkach mogę pogwizdać, ale ponieważ i tak Nescafe piję, więc spróbuję... na telefonach rodzinki Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popieram! To już lekkie przegięcie, niedługo więcej będzie spamu niż postów na temat!
A w temacie: u mnie w Rossmannie Skarb ma byc dopiero po 16-tym, ciekawe, czy wszędzie tak późno? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to dla mnie pociecha, bo myślałam już , że tylko ja jedna tego nieszczęsnego Twixa nie mogę upolować... Co prawda dużo zgłoszeń nie wysyłałam, a słodycze i tak zżeram, ale dobija mnie jak ludzie piszą 2 smsy i 2 bony trafione... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to chyba generalnie im się coś pochrzaniło z tymi Dove, bo u mnie już 4 stoją w szafce zamiast dwóch
No ale przecież nie będę im odsyłać...
W temacie:
balsam Dax (nierozlany)
szczoteczka elektryczna White 3D, czy jak jej tam Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wysyłałam tylko na dwie, więc statystyka niezła, zważywszy, że w ostatnich konkursach nie brałam udziału Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może dopiero zaczęli rozsyłać... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, będzie płatna. Kasjerka nie wiedziała do kiedy, ale najbliższy numer na pewno. Zbierają na rzecz powodzian...podobno.
Jeżeli 5 złotych, to obejdę sie bez Skarbu - trochę przesadzili z tą kwotą; 2 złote byłoby w sama raz i tyle bym dała za gazetkę, jakby nie było, reklamową Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A niech ich drzwi ścisną, szkoda, że nie do 5 grudnia
A i tak podejrzewam, że w koncu wylosują... Wyświetl w wątku >>