Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17426
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Always jest na stronie e-kupon... Czy tam do wszystkich konkursów wybiera hasła jedna komisja?
Bo jak tak to leżę i kwiczę - na Lenora im sie żadne moje hasło nie spodobało... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie dalej nie... Chyba mnie szlag trafi
Z którego to etapu? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja akurat i tak tam robiłam zakupy i to takie dość konkretne, więc kazałam przy kasie rozdzielić na dwa paragony... Na jednym wierszyk na drugim proza Ale wygląda, że i tak to nic nie dało...
Tyle, że zakupy tak, czy tak bym robiła, więc chociaż kosztów brak Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Syn kierownika?... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A zdążysz wysłać?
To nie do 31 sierpnia aby miało dojść?
Ja z wykreślanki napisałam tylko hasło.
.....................
Czy z poprzedniej krzyżówki już wysyłali nagrody? Bo do mnie nic nie doszło Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To co to, już wszędzie niby mają wyniki?...
No to umarł w butach, bo telefon milczy... Zresztą jak Janiek wrzucił do mojej urny 8 paragonów, to i tak kaplica Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to w moim sklepie w życiu by sie czegoś takiego do urny nie udało wrzucić... Szpara była tak mała i wąska, że ledwo paragon przelazł
Poza tym urna była oklejona (dość tandetnie), więc bladego pojęcia nie mam, co i w jakiej ilości sie w środku znajdowało... Ale pewne jest, że żadnej laurki tam się nie udało wcisnąć Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taa... publicznie... to niby będą odczytywać wszystkie paragony na głos? Czy wylosują, jak się okaże, że w urnie jest ich z 500? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba Zelmera... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O którym konkursie z Sekretów mówicie?
Tym z telefonami?
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Firma im pada?... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mogłeś sobie wybrać innego województwa?...
Ale pocieszające, że przynajmniej pewnie i w moim sklepie wyciągnąłeś urnę na wierzch i jutro nie będę sie musiała o to użerać Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, ja też jak wczoraj robiłam zakupy w swoim, to z ciekawości rozgladałam sie za urną i nic takowego nie widziałam...
Ale na półkach to etykietki produkt konkursowy mają Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy Ty oszalałaś?!
Pisz do nich, że sobie jaja robią, bo robią i nie poddawaj się!
Ja jestem na urlopie, akurat do neta dostęp miałam do dzisiaj, ale paragon sobie w domu leży i była piękna akcja ze skanowaniem przez mamę wysyłaniem do mnie, ja do Rossnetu itd.
Ale byłam zdecydowana, że jak to nie wyjdzie (zresztą cholera wie czy skan doszedł, bo nie potwierdzili) to nie odpuszczę! I nie odpuszczę! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu napisałam hasło na kartce pocztowej i wsio Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi mi o czołową trójkę