Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17426
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I pomyśleć, że marzyłam sobie, a nuż telewizor... Bo wydawało mi się, że takie fajne hasełka! A tu nawet bonu, nic!
A kolejny zimny prysznic, to będzie Always - tam to już faktycznie bzdety posłałam...
Ewidentnie w moim przypadku sprawdza się reguła - jak pamiętam o konkursie i wyczekuję, to nic! Wszystkie moje nędzne wygrane, to te z zaskoczenia... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, polecone naprawdę długo idą... a im się nie chciało dołożyć na priorytet, już nie mówiąc o tym, że miało być kurierem!
Ale pójść na pocztę nie zawadzi... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, ja wczoraj!
Pisałam o tym jedną, albo dwie strony wcześniej... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to w jakiej cenie! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakiego maila?... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie masz rację, Grusia
A najlepiej gotówkę, to będzie i na jedno i na drugie Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Strasznie się cieszę, bo bałam się, że wstawią jakieś totalne badziewia, co im zostały po przecenach...
Jednokolorowy, ciemnoróżowy, śliczny krój, faktycznie wart te 120 zł (oczywiście patrząc po cenach E.) Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kostium Esotigue z Rossnetu
Strasznie sie cieszę, bo śliczny, a obawiałam się, że przyślą jakiś badziew!
Wszystko poczta polecone. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyślij oryginał, a w razie jak wygrasz w innych konkursach, pisz, że juz mają paragon i licz na ich dobra wolę... innego wyjścia nie widzę
A nie rozumiem, co kasjerka ma do gadania...
Ja w Realu kupowałam na Letnie porządki dwa Cify i jeden Domestos i kazałam na każdy osobny paragon, osobno płacę i nie ma dyskusji... Tylko kolejka za mną się cieszy
Nawiasem mówiąc, nic nie wygrałam w tych cholernych porządkach! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pocieszę Cię, że ja mam zmywarkę, a mój mąż i tak uparcie myje naczynia pod bieżącą wodą, w dodatku wybiórczo, bo twierdzi, że dużych sie nie oplaca wkładać do zmywarki!!! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kosmetyków mam już dosyć powygrywanych, a książek aż nadto swoich, nie ma już gdzie ustawiać Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdy nie wiadomo, kiedy zacznie być potrzebny Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam w klubie!
Na 6 rozstrzygniętych konkursów dzisiaj, w których brałam udział, totalny nul!
W najbliższych dniach niestety przeczuwam kolejny zimny prysznic... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witaj w domu
Ja jeszcze dodam, że wczoraj cholerny telewizor się zepsuł. W sumie jego prawo, bo wiekowy był, ale czy musiał akurat we wrześniu, jak i tak wydatków w ciul?! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żartujesz? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomału przestaję żałować, że nie wygrałam nic w Twixie...
Szkoda mi tylko tego sadła, które nabyłam niewątpliwie międzi innymi dzięki pożeranym codziennie batonikom Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No oczywiście, że swoje dane tele-adresowe...
Chcesz im wysłać paragon bez podpisania się?... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O psiakość, zapomniałam zupełnie o Bielendzie, a miałam wziąć udział...
A czy było tam coś do wygrania oprócz kosmetyków, może ktoś pamięta?... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie jest ten top!!!
Przecież tu już nie idzie nic znaleźć na temat!!! Wyświetl w wątku >>