Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17426
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to miło, że jesteśmy w większym towarzystwie
Co napiszę ostatnio, to najwyraźniej jak kulą w płot Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagrodę główną wygrały osoby, którym na początku skasowali głosy.
No i właśnie, tego nikt nie wie, po co było to całe głosowanie...
I po co robiłam z siebie durnia przez pół miesiąca na dwóch forach, tracąc czas i prosząc o głosy? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obawiam się, że niewiele zwojujesz - w odpowiedzi przytoczą pewnie dalszy ciąg:
5. Spośród Prac konkursowych użytkownicy sieci Internet dokonają - poprzez głosowanie na daną Pracę konkursową - wyboru 40 (czterdzieści) najciekawszych ich zdaniem Prac konkursowych, spośród których Komisja dokona wyboru Laureatów nagradzanych nagrodami, o których mowa w § 3 ust. 1 niniejszego Regulaminu.
a) Komisja ma decydujący głos przy wyborze laureatów konkursu. Decyzje Komisji są ostateczne i niepodważalne. Komisja zastrzega sobie prawo nie przyznawania żadnej Nagrody lub tylko niektórych z Nagród.
6. Komisja zastrzega sobie prawo do wyboru Prac konkursowych spośród wszystkich przesłanych przez Uczestników w ciągu całego trwania Konkursu.
Ten regulamin jest bardzo pokrętnie sformułowany
W każdym razie nie przypominam sobie, żeby komuś na Naturze udało sie wpłynąć na zmianę decyzji komisji... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takoż i ja...
W dodatku szlag mnie trafił, bo moim zdaniem hasełka były ładne i przynajmniej jedno powinno się załapać
A jak chodzi o listę, tę i inne z ostatnich konkursów, to jedno nazwisko (rodzinne) śni mi się już po nocach Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
He he, na razie odpowiedzi nie ma, ale przynajmniej z mety doszło potwierdzenie, że przeczytano... Zawsze coś Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki!
No to wysyłam jeszcze raz na oba Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo nad tym kiedy, to już się nawet wolę nie zastanawiać Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałam wczoraj (w sprawie Eveline), ponownie wysłałam maila dzisiaj, na razie zero odzewu
A masz jakiś prywatny mail do Pani Moniki (kiedyś miała osobny), czy też słałaś na ten ogólny? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałam maila do Rossnetu dzisiaj... nie zamierzam tak łatwo odpuścić Niech albo zdjęć nie dają, albo niech na zdjęciu będzie nagroda, a nie UFO
Jak do tygodnia nie będzie odzewu (maile będę słać uparcie co drugi dzień), to zadzwonię... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I znowu pewnie tylko w hipermarketach...
Po grzyb należą do sieci w takim razie te Carrefour Expres, skoro nie można w nich uczestniczyć w konkursach Carrefour? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też to samo... i tyle samo... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego ja zawsze jak głosuję komuś na Rossnecie, odpisuję mu i to nie tylko z tytułem zdjęcia, ale też z jakimś komentarzem, tak żeby było widać, że faktycznie byłam na tej stronie...
Niestety, to że nie tylko byłam, ale oddałam głos, dana osoba musi już przyjąć na wiarę... szkoda, że nie ma tam jakiejś dla wszystkich widocznej weryfikacji Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żartujesz!!!
No to ja chyba do nich napiszę... jak oczywiście wreszcie przesyłka dojdzie
Mnie głównie interesowały kosmetyki do makijażu, innych mam w ciul! Tak to bym w ogóle nie słała na tę krzyżówkę! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak a propos, czy ktoś jeszcze czeka na nagrody z lipcowej krzyżówki, czy wszyscy już dostali? Z ich wysyłaniem, to s.z.l.a.g mnie trafi chyba... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O, widzę, że jesteś
Starałam się Cię godnie zastąpić... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uprzejmie zapraszam kilka stron wstecz Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uprzejmie zapraszam kilka stron wstecz Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to miałaś zełgać?
Przecież to chyba łatwo mogą sprawdzić?...
Może mnie ktoś poinstruuje w tej materii Wyświetl w wątku >>