Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17426
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, wygrałam kilka dni temu Spa* na Rossnecie i też się bardzo cieszę ale jeszcze trochę i będzie kuriozalna sytuacja, że pralka mi się rozleci, filmu nie bedzie w czym obejrzeć, ekspresu i nawigacji oczywiście brak, a ja będę sie w Spa wylegiwać... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, z jednej strony to pociecha....
Ale z drugiej strony... jak nagród nie było tak i nie ma Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic w Always, nic w Tchibo Real, nic w Jesieni Air Wick
Co prwda wysyłałam po 2, 3 smsy, ale w końcu liczy się chyba jakość nie ilość... a widocznie jakość była do duszy... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje!
Moim zdaniem powinni dać 12 - przeciętnie farba na miesiąc idzie Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokojnie, u nich system jest nieodgadniony
Szczególnie jak chodzi o konkursy bez zakupów, gdzie jest nawał zgłoszeń...
Ja też dwa razy przeglądałam listę, bo wydawało mi się, że moja twórczość zasłużyła nawet na roczny zapas farby, nie tylko miesięczny, a tu zonk Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja przez inpost - polecony ekspres, jakoś tak się to u nich nazywa - tanio i szybko, a potwierdzenie jest.
W każdym razie nigdy listem zwykłym... Ryzykować voucher za 2000? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już się nie wkurzaj
55 i 56 ode mnie (i od nieświadomego rzeczy męża) na dobry początek dnia Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takoż!!! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najpierw nie docenili mojej twórczości w Lenorze teraz i Always zdechł Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też wysłałam z paragonu... To co, kurde, na paragonie nieprawdziwy? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossnet.pl/konkursy/wyniki/?contrixId=9900004
Tyż nic, ale za wczorajsze im wybaczam
I co za punktualność... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossnet.pl/konkursy/wyniki/?contrixId=9900009
Tylem się opisała i nic Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zeszłym roku w grudniu na taki voucher czekałam ok. miesiąca (licząc od momentu wysłania paragonu)...
Więc myślę, że bez obaw Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam najlepiej, bo kupiłam prawidłowy zestaw, nawet tak na czytniku było, a w kasie wybiło Air Wick mini (sic!), a zamiast Vanish - odplamiacz
Ale co się będę martwić i tak pewnie nic z tego Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja!
Do Kazimierza - przed rokiem tak samo tam wygrałam z Cleanic i tez na Rossnecie!
Super tam jest, więc się cieszcie, kto wygrał! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I u mnie...
Z tym, że moje wszystkie to jeden (na jedno zgłoszenie) - nigdy nie wiem, w co zainwestować Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cholercia, a czemu u mnie nie ma!
Nie przypominam sobie, żebym w profilu pisała, że się nie myję... Wyświetl w wątku >>