Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17426
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A masz taki konkurs?
To dawaj link, za darmo oczywiście Przyda mi się Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie, że tylko Spa wygrywam... a wszystkie promocyjne Ajaxy, Alwaysy,Airwicki iinne nic!
Nawet Real Tchibo mnie ominęło szerokim łukiem Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rex jest już... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale też chyba nie wysiliłam sie zbytnio, o ile pamiętam... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie i nie spodziewam się ich wcześniej, jak na początku listopada
Vide informacja przy wygranych:
Fundator wyśle nagrody do końca października 2010r. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podejdź do tego po prostu w ten sposób:
Poza tym narodził się nowy dowcip o teściowej, co wygrała weekend relaksu Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, że o krzyżówce to już dawno informowano...
Przynajmniej do tej pory zawsze było ok. tygodnia po zakończeniu i przed wynikami konkursów smsowych.
Osobiście juz straciłam nadzieję Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz będzie się wysyłać smsy z hasłem, zamiast naklejonego hasła na kartce pocztowej. W tym układzie szanse na wygraną robią się bliskie zeru...
Cieszę się więc, że raz mi sie udało wcześniej na krzyżówkę załapać, bo teraz to raczej dam sobie spokój Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie martw się, ci co nie zdają za pierwszym razem, jeżdżą potem lepiej
Ja zdałam za trzecim, a przy pierwszym to tak mi nerwy siadły, że wyłożyłam się już na łuku (sic!)
Będzie dobrze! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i dokładnie o to mi chodziło, że nie ma podstaw prawnych! Nie ma umowy, więc nikt jej nie zmusi do płacenia, chyba, że sama będzie chciała...
A że ludzie się boją, to inna sprawa i dzięki temu tylko taka firma sobie egzystuje, pewnie całkiem nieźle Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Człowieku masz inny wątek od tego! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, mi chodziło o to, że tydzień temu wygrałam u nich Spa, więc sprawiedliwie nie mogę mieć pretensji do losu
Dlatego pisałam, że czeka mnie długa posucha... przepraszam, ale chyba dzisiaj coś z moim tokiem myślenia nie tak i tak głupawo napisałam Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje!
Mnie niestety znów nie... coś mi się wydaje, że teraz czeka mnie dłuuuuga posucha na Rossnecie
Tym bardziej, że biorę udział tylko w niektórych konkursach... kolejny to demakijaż Bourjois, bez zakupów więc tym bardziej nie mam na co liczyć...
P.S.
Co by nie dali, to na pewno się przyda Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlaczego się wpakowałaś?
Podpisałaś coś przez telefon? Nie!
A odebrania przesyłki, jak przyjdzie możesz po prostu odmówić!
No chyba, że chcesz spróbować co to za biżuteria - to już wtedy Twoja sprawa Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656, Ty na hasła wygrywasz chyba wszystkie konkursy Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to mnie trochę pocieszyłaś, bo to moje trzecie Spa od grudnia
Widocznie jestem tylko od wygrywania Spa (i kosmetyków) i trzeba się z tym pogodzić.
Właśnie mąż mnie opieprzył, żebym przestała narzekać i cieszyła się, że wszyscy zdrowi (odpukać) i chyba ma rację Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witaj w klubie! Ja tylko czytam ciągle, jak to smsy do wszystkich przychodzą z kolejnymi wygranymi... Ech!
Jeszcze w pracy problemy... Co za dzień! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja moje wykorzystuję z lubością...
Jednak czasem coś bardziej przyziemnego też mogłabym wygrać i to mam na myśli... Wyświetl w wątku >>