Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#3804858 Napisano: 25.10.2010 07:55:45 w Rossmann
agamaty napisał(a):

czy ktoś ma już info o pozytywnym wyniku weryfikacji paragonów z konkursu Cleanic (tam gdzie było SPA)?

Nie... nie strasz mnie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3802692 Napisano: 23.10.2010 09:49:51 w GFK
leilani napisał(a):

Phi, nie zliczę ile razy bezczelnie ich w ten sposób ołgałam emotka Tym nie ma sie co przejmować.

Oni tego nie sprawdzają bo przeciez od razu dostajesz punkty, nawet gdyby sprawdzili to co, przecież ich nie odejmą emotka

Dzięki emotka
Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, bo dwie ankiety - moja i męża poszły w plecy... tzn. po 10 punktów emotka
No cóż, człowiek się na błędach uczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3802450 Napisano: 23.10.2010 07:03:30 w GFK
leilani napisał(a):

Z doświadczenia włąsnego i innych niniejszym przestrzegam: NIGDY nie dawaj odpowiedzi, że twoi krewni i ty pracujecie w ... (wstaw opcję) tylko trzeba pisać, że nikt z was nie pracuje w XYZ, nie brał udziału w XYZ w ciagu ostatnich 6 miesiecy itp. bo chodzi im o to żebyś nie znała odpowiedzi na ich potencjalne pytania.

Nawet jeśli to ewidentne łgarstwo do sprawdzenia? emotka
Poza tym w tym moim pytaniu wymienili chyba prawie wszystkie branże, więc jak zaznaczę żadna z nich to wyjdzie, że jestem na bezrobociu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3802272 Napisano: 23.10.2010 05:05:42 w GFK
mama2006 napisał(a):

ziolko napisał(a):

andzia21 napisał(a):

Miałam stacje benzynowe, zaznaczyłam, że tankuję na ORLEN i koniec ankiety emotka o jaką stację im chodziło ?

inne stacje, np shell, bp, i tankuje się kilka razy w miesiącu a nie w tygodniu

u mnie nie przeszło bp , zaznaczyłam że tankuję 1xw tygodniu

A ja jak wypełniałam (tydzień temu) to właśnie przede wszystkim na BP...
Moim zdaniem, prawidłowość odpowiedzi zmienia się wraz z upływem czasu ankiety - tzn. wydaje mi się, że jeśli np. na początku dużo osób zaznaczało BP, to potem system zaczął takie ankiety odrzucać, żeby mieć równie dużo z innych stacji... po prostu miarodajność badania statystycznego...
Mam przykład na sobie - w piątek taż ankieta przyszła na męża, rzuciłam się ochoczo wypełniać i poległam na drugim czy trzecim pytaniu, udzielając TAKIEJ SAMEJ odpowiedzi jak w mojej ankiecie, gdzie wszystko przeszło OK emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3802022 Napisano: 23.10.2010 02:22:21 w GFK
Była ankieta z reklamami emotka
Pytam już tylko z ciekawości, bo już po ptakach, co do licha należało zaznaczyć w pytaniu czy ty lub ktoś z twojej rodziny pracuje w... itd., żeby przejść dalej?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3791259 Napisano: 18.10.2010 08:32:15 w Rossmann
andzia2005 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

andzia2005 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

czy ktoś mnie może olśnić do kiedy jest odbiór prezencików z rossmana - bo za chiny nie mogę sobie przypomnieć

do 16.10, czyli przepadło Ci emotka

dzięki wielkie
ups..... no cóż szkoda, dobrze że nie były jakieś wypasione - tylko moim zdaniem najgorsze jak dotychczas emotka

eee taaam chusteczki zawsze się przydają emotka

hm... o ile dobrze pamiętam, były tam jeszcze inne rzeczy, które się przydają... przynajmniej paniom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3791145 Napisano: 18.10.2010 07:47:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dotusia napisał(a):

W końcuuu... 2500 zł w bonach Sodexo z konkursu Rossmanna - kurier...

najlepsze jest to, że w nominałach 10zł... całe 3 pliki... ale będą się na mnie patrzeć, jak będę płacić tym w sklepie emotka emotka emotka emotka

Wiesz, z jakim szacunkiem? emotka
Tak dziana kobita wyciąga cały plik banknotów z kieszeni... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3790365 Napisano: 18.10.2010 03:10:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
- fartuszek Kasi
- nagroda za krzyżówkę na DN (znacznie pokaźniejsza niż na zdjęciu) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3790361 Napisano: 18.10.2010 03:08:11 w Wkurza mnie...
monisia23 napisał(a):

patysiaczek napisał(a):

mia napisał(a):

A mnie wkurzyło, że kopiłam dzisiaj płaszczyk, co do którego nie jestem pewna, czy tak do końca mi sie podoba (generalnie rodzinka mnie namówiła, żeby go wziąć, bo mam same szmatławce) i pewnie go oddam...
Do szału mnie doprowadza mój brak zdecydowania... emotka emotka emotka

Ojoj.....mam to samo emotka w piątek oddałam buciki zakupione we czwartek emotka

Skąd ja to znam emotka
Chciałabym mieć prywatnego stylistę, który mówiłby mi co mam kupić, w czym wyglądam super a w czym beznadziejnie. Może w końcu przestałabym mieć problemy ze zdecydowaniem się, co zakupić emotka

Dzięki, pocieszyłam sie trochę, że nie jestem osamotniona emotka
A ponieważ właśnie wygrałam bon z Orsaya, więc można powiedzieć, że los sam za mnie zdecydował emotka Dokładając do bonu tyle, co wydałam na ten płaszcz (albo mniej emotka ) mogę mieć płaszcz moich marzeń... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3788628 Napisano: 17.10.2010 10:33:48 w Rossmann
cudaczek napisał(a):

wsciekly - skoro nie śpisz, to napisz do adminów zamiast cytować na pół strony jakieś debilne reflinki!

Mam konkretne pytanko do reszty użytkowniczek topiku odnośnie Rossnetu: czy z dr Soxo macie tylko owe magiczne skarpetki, czy też jest jakiś inny produkt? emotka

Jeszcze nie byłam oglądać tych słynnych skarpetek, ale w zasadach konkursu jest, żeby zakupić dowolne skarpetki Dr Soxo, więc wybór żaden, chyba, że interesuje Cię to poza konkursem, to sie przyjrzę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3788625 Napisano: 17.10.2010 10:27:27 w Wkurza mnie...
A mnie wkurzyło, że kopiłam dzisiaj płaszczyk, co do którego nie jestem pewna, czy tak do końca mi sie podoba (generalnie rodzinka mnie namówiła, żeby go wziąć, bo mam same szmatławce) i pewnie go oddam...
Do szału mnie doprowadza mój brak zdecydowania... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3785105 Napisano: 16.10.2010 11:49:32 w GFK
bostonekk napisał(a):

siwy28 napisał(a):

baxter napisał(a):

hej, czy w ankiecie o stacjach benzynowych pytaja o konktretna stacje?

nie

ja zaznaczyłam Bliska i odpadłam...

samą Bliską?
bo ja m.in. tez zaznaczyłam Bliską i ok
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3783984 Napisano: 15.10.2010 06:23:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Mega wypasiony zestaw z Cleanic Intimate emotka
Dvd+książka ze Stopklatka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3783577 Napisano: 15.10.2010 02:53:34 w GFK
Stacje benzynowe + 158 emotka
swoja drogą, maja dziwny dobór - do męża ślą o zakupach środków czystości, a do mnie o stacjach benzynowych...
O ile ja faktycznie także tankuję, to mąż nie ma pojęcia skąd sie w domu Cif bierze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3782549 Napisano: 15.10.2010 09:03:15 w Rossmann
kasiamatmsncom napisał(a):

Już chyba powinny być wyniki z krzyżówki 09/10 emotka Nie wiecie, czy wrzucają je, tak jak wyniki konkursów, o 12.00?

Z reguły o 12-tej, ale oczywiście zdarzają się opóźnienia. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3781583 Napisano: 14.10.2010 08:25:36 w Wkurza mnie...
sylwika76 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

taleksander napisał(a):

777 czekolad - a ja nie mam, mać!!!

Ponad 1000 nagród w mbanku żadna moja emotka

witajcie w klubie emotka

No, jest nas tu takich więcej, też dołączam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3781338 Napisano: 14.10.2010 07:33:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
chochliczka napisał(a):

dotarly 2 x persil zele

Toż samo i u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3780882 Napisano: 14.10.2010 05:50:02 w GFK
noemi napisał(a):

Zakupy w necie, dotyczy chemii gospodarczej.

Moja inteligencja mnie przerasta emotka
Przyszło to to na męża dwa dni temu, więc dałam zgodnie z prawda, że on nie robi zakupy ino żona, bo ma mało punktów i uznałam, że lepiej jak na mnie prześlą... Fajnie, że się doczekałam emotka
Następnym razem, jak przyjdzie na niego nawet ankieta o karmieniu piersią, to wypełniam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3780873 Napisano: 14.10.2010 05:45:37 w Paragony
mia napisał(a):

Tchibo Real z ostatniej niedzieli konkursu.

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#3775040 Napisano: 12.10.2010 07:53:39 w Wkurza mnie...
piotroncia napisał(a):

april211 napisał(a):

strawberrymagic napisał(a):

powkurzamy siem razem?? razem raźniej i wsio lepsiejsze emotka emotka emotka emotka

ok ja sie dołączam

emotka ja też emotka emotka

I ja... akonto nie wygranej pralki, nie wygranego laptopa, rozwalającego się komputera i chronicznego braku gotówki emotka emotka emotka
A jeszcze przed chwilą chyba zepsuł mi sie skaner emotka
Nie jest to dla mnie sprzęt pierwszej potrzeby, ale od czasu do czasu mi sie przydaje, a w dodatku gwarancja mu się niedawno skończyła emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0