Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17430
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(*)
Także za ofiary katastrofy smoleńskiej, ze szczególnym uwzględnieniem stewardess, pilotów i funkcjonariuszy BOR...
(*) Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ale przecież trzeba numer paragonu podać chyba?... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, czy z dwoma paragonami w moim przypadku jest sens... czekać do północy i narażać się duchowi Winiar Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po pytaniu o stację benzynową, na której się najczęściej tankuje (co ma piernik do wiatraka?), wywaliło mi, że liczba respondentów przekroczona Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taak i jeszcze 7 par pończoch i 7 par getrów
może bez przesady Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przypomnienie
Jeśli ktoś jeszcze coś kojarzy uprzejmie proszę dopisać Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, tutaj:
http://ibeauty.pl/vbulletin/showthread.php/konkurs-wygraj-kosmetyki-895p13.html
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Braliście ceny z czytnika, czy z półki?
W moim Tesco bez przesady 50% towarów ma inna cenę na półce, a inną w czytniku... Ciekawe, o która teraz chodzi Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aż mi się humor poprawił!
A wkurza mnie dziś wszystko... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co tak mało?
Tak krótka? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taa... ciekawe, co tam jeszcze w koszyku leży pod tą chrzanioną szyszką... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To samo, zresztą się tego spodziewałam, dobre i 10 p.
Przecież nie będę wymyślać, że mam dzieci do lat 3,5 jak nie mam Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ta reklama rzeczywiście beznadziejna... Kogo oni tam mają w marketingu?
Plus 126 punktów. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może klub założymy?...
I jeszcze psiakrew czas tracę na bezowocne próby! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trochę ponad 200 zdjęć, to jest dużo?
Popatrz sobie na konkurs rodzinny, tam jest dopiero jazda - blisko 2000 zdjęć już teraz! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To samo u mnie tylko ankieta finanse... napisane, że potrwa do środy Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, jesteś genialna!
W ramach rewanżu postaram się co pewien czas to cytować, żeby nasycić ciekawość innych... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy można by to powtórzyć? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kompletna jazda: nr i seria dowodu, PESEL, NIP, adres urzędu skarbowego, a wartość nagrody 120 zł... czy sponsorowi odbiło kompletnie? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Boże, jak mi przykro!...
Rozumiem Cię doskonale, bo pamiętam co przechodziłam po śmierci Taty - do szału doprowadzało mnie to, że świat toczy się dalej, słońce świeci, a kwiaty kwitną... a inni w jego wieku żyją... Miał 58 lat.
To co Ci mogę powiedzieć, to to, że czas naprawdę leczy rany, choć może to i okrutne, że tak jest.
Pozdrawiam Cię serdecznie. Wyświetl w wątku >>