Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17430
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak samo!
Mam już na wagę!
Podoba mi się ten klub - jestem w GFK dopiero od 2 miesięcy i już można coś zamówić!
......................
Od razu pytanie - czy jak zamówię do poniedziałku (15.11) to dostanę wagę w tym miesiącu?
I jeśli ktoś ma od nich wagę lub blender, to bardzo proszę o opinie - może być na PW Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc wkurza mnie moje niezdecydowanie - albo traktuję to jako zabawę i nie wgapiam się bezmyślnie w telefon, który bezczelnie milczy, albo robię inwestycję deko większą niż jeden paragon
A przede wszystkim wkurza mnie maksymalnie to, że tracę czas przez swoją głupotę, zamiast poświęcić go na to, co rzeczywiście powinnam robić... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Informujemy, że paragon z konkursu Cleanic – Rozumie Cie jak kobieta przeszedł weryfikację pozytywnie. Nagrody zostaną wkrótce wysłane przez Fundatora.
Pozdrawiamy,
Redakcja Rossnet.pl
Wreszcie! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież tam nie ma na kogo, więc ktokolwiek może podać kod i odebrać! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli masz wszystkie (nawet najbardziej bzdurne) dane w profilu uzupełnione, to wyświetla się u góry strony po prawej, przy nicku. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ha, ha... witaj w klubie! Od razu się lepiej czuję! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to jest temat polecane nicki... w związku z tym posty negatywne, jak rozumiem, będą usuwane...
Sam temat wg mnie bardzo sensowny Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież tak samo było już w poprzednim Skarbie... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja myślę, że to nie ubiegłoroczne, tylko, że to już będą po prostu coroczne konkursy na Rossnecie
Cleanic też był z takimi samymi nagrodami, jak w zeszłym roku, tylko pytanie trochę inaczej sformułowane... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po jaką ch...rę bierzecie udział bez paragonów?
Żal wam kupić dwie butelki? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takoż i u mnie... i Cillit i Mexx
W innych nie brałam udziału.
Ale w sumie mnie nie rusza, bo się już nastawiłam psychicznie, że nic z tego - nie zdarzyło mi się jeszcze wygrać na Rossnecie w konkursie gdzie nie trzeba było nic kupić...
Nawiasem mówiąc, co to za laureat Alicja Cz. To już nazwisk nawet nie trzeba przy rejestracji? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tą edycją to w ogóle jest beznadziejna sprawa
Chciałam tylko przypomnieć, że prezenty we wszystkich Rossmannach powinny być teoretycznie od dzisiaj, więc jeśli ktoś ma zamiar specjalnie po to się wybrać do drogerii, to lepiej może wcześniej zadzwonić, czy już są... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście, że możesz... ja biorę na całą rodzinkę, bo nikomu się nie chce, a potem wszyscy chętnie korzystają Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No bo jeszcze aplikacja nie ruszyła...
Myślę, że najwcześniej o 10-tej ją uruchomią Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie nie tylko sprawdzają, ale zabierają, a raz nawet była taka ambitna pani, że sprawdziła, czy na paragonie jest wszystko co trzeba Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze wkurza mnie to, że prawie nałogowo wciągnęłam się w konkursy, podczas gdy praca leży odłogiem, a efekt mierny... Wyświetl w wątku >>