Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17430
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, czy ze mnie taka doopa, czy z mojego telefonu (a najpewniej jedno i drugie), ale w związku z tym, jakby ktoś miał nie wykorzystać swojego kodu, to bardzo proszę o info.
Bo sama to ja niestety nic w tym quizie nie ugram. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ja dobrze rozumiem - odnośnie tej niby "rezerwy" - że paragon (o ile po tym czasie w ogóle go znajdę i jest czytelny) trzeba odesłać pocztą? Nie skan mailem? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba muszę sobie wybić z głowy (łatwą) wygraną w tej loterii. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą nie powinnam się chyba wypowiadać, bo zmogłam tylko minutę. Jedyny pozytyw to piękny rudy kot*, nie wiem ino, co on miał do rzeczy. Podobnie jak jakaś brudna woda. Może chodziło o to, że to piwo równie świetne jak ta woda lub/i siki kocie.
*- Tyla, że wszystkie koty są piękne. Niezależnie do kogo należą, czy też raczej, czyimi są właścicielami. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Paragony Stock sprzedam (różne dni) - lub wymienię na Ferrero, albo na kupony loteryjne Intermarche (paragony mam).
Wyświetl w wątku >>Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit:
Dołączyło Lay's. A to był akurat etap, w którym naprawdę sie postarałam. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dokładam... Maję.
https://www.siepomaga.pl/maja-wierzbicka
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 14.10 (07.10 + 7 dni) "Wspólnie sprzątamy, nagrody wygrywamy" Makro - sms Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale akurat byłam przy kasie w Intermarche (oczywiście robiąc zakupy za wygrany bon i między innymi na kolejne konkursy), i przez telefon od nich zapomniałam upomnieć się o kupon na loterię. A pani sama z siebie nie dała, co sobie skojarzyłam dobre 20 km od sklepu...
Pewnie i tak bym sę nie wstrzeliła jak zwykle w te 150 zł, ale diabli mnie wzięli - co za durna loteria, że nie wystarczy paragon, tylko potrzebny jest jakiś kupon jeszcze. Reklama szumna jak tatarak przy wichurze, ino wziąć udział nie do końca łatwo... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: Sms przed momentem
Dodatkowe informacje:
100 zł Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430