Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#7098901 Napisano: 07.06.2023 16:10:43 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ja myślę, że kot se zarobił na dożywotnią rentę w postaci świeżego łososia codziennie! emotka emotka
Gratulacje - i kota, i kasy! emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#7098236 Napisano: 05.06.2023 22:31:41 w co chcielibyście wygrać?
Widzę, że tu trzeba konkretnie, więc proszę bardzo - 10 tysia od Avanti emotka lub/i miesięczną od Balcerzaka (bo dzienne poszły się już rąbać, delikatnie rzecz ujmując).emotka
A z pomniejszych, to niech się wreszcie jakolwiek bramka otworzy, nawet najchudsza - tak po prostu dla honoru. emotka
==============================================================
Uprzejmie proszę o przychylne ustosunkowanie się do powyższego wniosku i pozytywne rozpatrzenie mojego "chcenia".
Z poważaniem,
Mia Wyświetl w wątku >>

mia

#7098059 Napisano: 04.06.2023 23:32:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

Napisałam  piękny komentarz na konkurs Kujawski i nie mogę wysłać
a jeszcze północy nie ma😕😢

U mnie poszło bez problemu - na Mozilli. Może to u Ciebie kwestia przeglądarki? Albo jakichś znaków specjalnych w Wordzie? Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0

mia

#7098032 Napisano: 04.06.2023 20:44:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ReneK napisał(a):

mia napisał(a):

Czy ktoś mi może na chłopski rozum wyjaśnić, dlaczego konkurs "Chwile letnich przyjemności z Kinder Bueno White" jest zakończony, skoro w regulaminie jest jak wół, że trwa do 23.59 04.06.2023? emotka
Właśnie zabierałam się do wysłania zgłoszenia. No szlag mnie zaraz chyba trafi. emotka Dobrze, że kolejnych nie zaczęłam obmyślać.

Juz po północy zniknał formularz! Coś im sie pokitrasiło z kalendarzem!może trzeba zgłoszenie wysłać im bezpośrednio na 
[email protected]   i opisać sytuację!

Watpię, żeby uwzględnili, bo zastrzegli w regulaminie, że zgłoszenia tylko przez formularz i podkreślili to z pięć razy.
Napisałam do nich, ale nie ze zgłoszeniem... a z pyskiem. emotka Ciekawe, co odpiszą, bo sobie nieźle użyłam.
Wiszą mi ich słodycze (choć lubię), koncerty jeszcze bardziej, jedynie o bon do Douglas mi chodziło. Aha, i brak rocznej prenumeraty Wyborczej też jakoś przeżyję.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#7098025 Napisano: 04.06.2023 20:13:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś mi może na chłopski rozum wyjaśnić, dlaczego konkurs "Chwile letnich przyjemności z Kinder Bueno White" jest zakończony, skoro w regulaminie jest jak wół, że trwa do 23.59 04.06.2023? emotka
Właśnie zabierałam się do wysłania zgłoszenia. No szlag mnie zaraz chyba trafi. emotka Dobrze, że kolejnych nie zaczęłam obmyślać. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7097850 Napisano: 03.06.2023 16:33:32 w Wkurza mnie...
...Że na początek czerwca wygrałam mocne przeziębienie (a jutro 9 godzin w pracy), i Rodowita stoi na stole w kuchni i się ze mnie chichra (1:0 dla niej). Zaraz wypieprzę ją do pralni i wezmę inną wodę do picia. * Plus przede wszystkim coś co mnie nie wkurza, a załamuje, ale jest zbyt rodzinne, żeby o tym tu pisać. W każdym razie nie wygląda to różowo.  emotka

* Maverick ma swój efekt motyla, a ja zdechłego nietoperza po sporym jak na mnie ostatnio zaangażowaniu konkursowym...emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#7097609 Napisano: 02.06.2023 13:11:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karols napisał(a):

co z Majowka z crispers ?

Do dzisiaj mają czas. Dzień się jeszcze nie skończył, ale jak chcesz możesz zadzwonić do nich i pogonić - bo całkiem możliwe, że zapomnieli. emotka
Nagród malutko, ale ktoś by się pewnie pochwalił. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7097566 Napisano: 02.06.2023 12:07:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

karols napisał(a):

jowita-sad napisał(a):

Catcat napisał(a):

Jak wam idzie w quize Somersby? Jaki wynik to dobry wynik? emotka

Mi bez szaleństwa, trochę te pytania gramatycznie są źle napisane i czasami ciężko wywnioskować o co chodzi. Udało mi się zdobyć najwięcej 12 pkt. A Wam jak idzie?

Ja miałam 14 pkt jedno zgłoszenie jak na razie

10 , a wcześniejsze próby po 4... trudne te pytania

Ale tam się zlicza te wyniki, czy jak? Czy za każdym razem od nowa? Mam nadzieję, że w takim razie przynajmniej wchodzi najlepszy wynik, a nie że wcześniejsze się kasują... Bo żadnej rejestracji tam nie widzę, i nawet sprawdzić poprzednich wyników nie idzie. emotka
P.S. Za pierwszym razem chyba 16, za drugim razem 13 - strona mi się zawiesiła i uprzejmie podziękowali za udział... bo czas się skończył. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7097404 Napisano: 01.06.2023 21:50:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
No to się idzie tylko załamać - kolejna lodówka turystyczna z Orlen. emotka Zeżarli te wszystkie karty Orlen, czy co? emotka
OK, miło że jest otwarty czerwiec, ale po tylu porażkach w maju, to jakaś główna się należała.emotka
Jak w ostatnim etapie wygram trzeci raz lodówkę, to idę zagrać w Totka pierwszy raz w życiu.emotka

Edit:
Wiecie co, ale u mnie w mailu stoi jak byk: "Jednocześnie informujemy, że obiór nagrody jest możliwy jedynie przez Laureata konkursu."
No to ja bym sobie właśnie chciała coś innego obrać...emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#7097333 Napisano: 01.06.2023 17:11:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karols napisał(a):

bolek2323 napisał(a):

A główne z Namysłowa tez juz poinformowane?

nikt nie chwalił się wygrana jeszcze, więc mam nadzieję że nie

Główne to pewnie jeszcze przed konkursem wybrali. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#7097328 Napisano: 01.06.2023 16:52:45 w Pomoc potrzebującym!
I kolejny Dzień Dziecka dzisiaj... emotka
https://www.siepo...nzak?ts=update_11980
No, nie dam Wam spokoju emotka . Nie będę jechać sloganami, że dobro powraca, bo wcale nie mam tej pewności (choć niewątpliwie powinno). Po prostu - pomóżcie!emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7097308 Napisano: 01.06.2023 15:29:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

Czy na konkurs Elmex może być pasta Sensitiv Whitening? Czy tylko klasyczna Sensitiv bez dodatkowych funkcji? Jak to rozumiecie? 

Konkurs "POZBĄDŹ SIĘ NADWRAŻLIWOŚCI!" Elmex - e-Konkursy.info

. Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie produkty marki elmex® w postaci pasty na nadwrażliwość, dostępne w Sklepach (zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”)

Każda, która ma w nazwie Elmex Sensitive. Wyświetl w wątku >>

mia

#7097248 Napisano: 01.06.2023 11:57:39 w Pomoc potrzebującym!
Pilne, kończy się czas! emotka Czas na życie... emotka
Jeżeli wydaje Ci się, że przeżywasz dramat, że jest źle, że znów nie wygrałeś, popatrz...emotka
https://www.siepo...tm_source=newsletter
Przeczytaj i pomóż! Pieniędzmi, udostępnieniem, dobrą myślą, modlitwą...emotka emotka
Ja też zrobię, co mogę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7097238 Napisano: 01.06.2023 11:42:58 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
rare85 napisał(a):

emi napisał(a):

Gdzie dostanę w "dobrej" cenie Toffifee ???emotka

Dziś kupiłam w Kauflandzie za 6,99

Dealz - 6,00 zł. Kupowałam wczoraj. emotka
Oczywiście lipa, ale przynajmniej mam komu dać, razem z Raffaello. emotka Wyświetl w wątku >>
2 emi, rare85 0

mia

#7097154 Napisano: 01.06.2023 00:17:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
0 0

mia

#7097133 Napisano: 31.05.2023 22:51:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

mia napisał(a):

Czy są aktualnie zwrotki z Listerine?

Tak, sieć play.

Jak to miło, że ten ten cholerny maj się juz skończy za niecałe półtorej godziny.  emotka
U mnie sieć Plus, i nie wiem, czy słać jeszcze raz to samo z innego numeru, czy pogodzić sie z losem raczej...

Edit:
Wysłałam ponownie (z tego samgo numeru) i teraz jest zwrotka. Nawet telefony mi na pohybel.
W najgorszym wypadku dostaną dwa razy identyczne zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>

mia

#7097129 Napisano: 31.05.2023 22:41:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy są aktualnie zwrotki z Listerine? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7097089 Napisano: 31.05.2023 21:01:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rufus napisał(a):

Cisza.. emotka

Moja cisza cichsza... I parszywsza.emotka Ogólnie ten tegoroczny maj to zaorać. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

mia

#7096746 Napisano: 30.05.2023 21:50:09 w Oddam za darmo
Konkurs Filmowy Pepsi. Dane z paragonów podam na PW. Powodzenia - paragony chowam. emotka
(...) Kto pierwszy, ten lepszy. emotka

Edit:
Oddane.emotka
Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

mia

#7096441 Napisano: 29.05.2023 19:01:17 w Paragony na trwające konkursy
5 paragonów Pepsi (jasno opisanych) - różne sklepy, różne daty - sprzedam za 5 zł. Lub wymienię na jakiś przyszłościowy paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0