Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zarania
Postów 3639
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popołudniu (i codziennie) mogę zrobić zakupy na konkursy w ABC: Kasztelan i Powody do radości.
Paragony są ładnie opisane i mogę wysłać skan lub odesłać oryginał listem. Wiele udanych transakcji i 100% uczciwości - jestem najczęściej polecaną osobą na forum w wątku udane wymiany-polecane nicki.
PW Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popołudniu (i codziennie) mogę zrobić zakupy na konkursy w ABC: Kasztelan i Powody do radości.
Paragony są ładnie opisane i mogę wysłać skan lub odesłać oryginał listem. Wiele udanych transakcji i 100% uczciwości - jestem najczęściej polecaną osobą na forum w wątku udane wymiany-polecane nicki.
PW Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas będą dzwonić w dn. od 7 do 9 czerwca Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po zakupach przesyłam skan, a w piątek lub poniedziałek mogę odesłać pocztą. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lubię to! Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po zakupach przesyłam skan, a w piątek lub poniedziałek mogę odesłać pocztą. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dobrze Ci z tym będzie?
Jestem chyba choleryczką i szybko wybucham, ale też szybko gasnę. Nie jestem skora by pierwsza wyciągać rękę - tym bardziej gdy racja jest po mojej stronie - ale chętnie się godzę. Nie znoszę jak mąż się do mnie nie odzywa i on na pewno dobrze o tym wie. Lecz jeszcze gorzej on to chyba znosi, gdy ja-gaduła słowem się nie odezwę przez wiele godzin, a jeśli już, to tylko po to by mu dopiec. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro np. w Poznaniu już tak było, że ktoś dograł sobie po północy i zgarnął 500 zł to i teraz tak zapewne będzie. I nawet printscreen nie pomógł.
I odpiszą Ci, że dokładają wszelkich starań, by rywalizacja przebiegała uczciwie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rankingi się już raczej nie zmienią, bo w poprzednim etapie też osoby dograły sobie po północy punktów i się utrzymały. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nie ma co się łudzić, że Organizator coś z tym zrobi. Gratuluję zwycięzcom. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie energetyka załatwiła na cały dzień, natomiast do późnego wieczora synek strasznie marudził. Jednak jestem zadowolona z osiągniętego wyniku. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nie bardzo rozumiem po co ludzie mieliby kupować paragony z całych województw?
Przecież odbiór nagród jest osobisty w danym sklepie? Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chcesz mieć chyba tak zdolną dziewczynkę jak autorka w/w postu.
Córka ma 4 lata i wykorzystała chwilę nieuwagi, gdy byłam zalogowana. Ale sama włącza i wyłącza komputer oraz obsługuje paint i gry internetowe. Jeszcze trochę i pisać się nauczy.
Pomogę w Auchanie. Propozycje na PW. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A o wycieczkach jak i kiedy informują? Jak się wygra kosz to już nie ma szansy na wycieczkę? Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane