Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zarania
Postów 3639
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 4 lutego 2015 r.
oświadczenie w ciągu 4 dni roboczych
a regulamin jest w konkursach dodanych i normalnie się otwiera.
Która pralka jest Waszym zdaniem najlepsza?
Ta środkowa na 5kg jest chyba najbardziej oszczędna, ale na 4 os. rodzinę potrzebuję chyba tej pierwszej o poj. 7 kg. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukam też bonów/kodów Smyk, Empik i Zalando. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też jeszcze nie mam Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też miałam w planach zgłoszenie z teściową, ale ostatecznie posłałam zgłoszenie o numizmatyce, bo kolekcjonowanie monet sprawia mi czystą przyjemność. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukam też bonów Empik, Smyk, Kaufland. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja mam super kurierów i wiedzą np. gdzie mi zostawić przesyłkę jak nikogo nie ma w domu albo zawczasu zapisują sobie mój stały numer tel. po informacji, że inne telefony wskazane na przesyłkach na 90% będą wyłączone.
Kurier z UPS był na tyle szybki w dostarczaniu przesyłek, że jak przez dłuższą chwilę nie wychodziłam to wchodził do kuchni i zostawiał mi przesyłkę na stole, bo wiedział, że pewnie leżę i karmię synka w pokoju. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A cóż to a cenna zabawka?
Ja córci kupiłam Barbie w ITM za 99 zł, a w Smyku ok. 120 czy 127 zł kosztuje. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Henkel 5zł
Milka 8 zł
Lays 6 zł
I mogę zrobić zakupy w Intermarche. PW Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Siostra zgarnęła kilka rowerów to teraz czas na mikrofale Może i mi się jedna trafi, choć za popcornem nie przepadam. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię też zakupy w Intermarche Nestle 8 zł, popcorn Lorenz 4 zł i zbieram zamówienia na loterię Woseba (tylko 10 zł!)
Mogę też zrobić zakupy w Rossmanie, ABC i Kauflandzie. PW Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę też zrobić zakupy w Rossmanie, Intermarche, ABC i Kauflandzie. PW Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane