Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zarania

zarania

#5993902 Napisano: 18.03.2015 19:34:26 w Visa Konkursy
szczupak napisał(a):

a jak kartą płacił mąż, to ja mogę zgłoszenie wysłać?
konto mamy wspólne, ale karta na niego jest

A jaki masz problem, aby na niego zgłoszenie zarejestrować? Nie zgadza się na przetwarzanie swoich danych osobowych? Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5993870 Napisano: 18.03.2015 17:58:33 w Visa Konkursy
Jutro idę na zakupy to Visa pójdzie w ruch, bo mam pomysł na kilka zgłoszeń, ale zwykle płacę gotówką. Dałam kartę mężowi na zakupy to też ani razy nie użył. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5993867 Napisano: 18.03.2015 17:53:16 w Visa Konkursy
malutka456 napisał(a):

masza napisał(a):

mia napisał(a):

napisał(a):malutka456 napisał(a):moje zdjecia były w galerii i nic emotka dziecko nie, koty nie, hobby nie, pora wytoczyć ciężkie działa...emotka

To znaczy? emotka Wyobraźnia zaczęła mi mocno pracować...emotka

hehe mi też..może jakiś aktemotka

w ruch pójdą zdjęcie ze ślubu, wakacji itd., itp. emotka  akt nie wchodzi w grę, chociaż może polecą na brzuch ciężarnej? W końcu dziecko w nim siedzi emotka

mi przeszło przez myśl zdjęcie z usg, ale zastanawiałam się, czy za takie usługi można płacić Visą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5993612 Napisano: 18.03.2015 12:56:22 w Visa Konkursy
aurorcia napisał(a):

ondine napisał(a):

U mnie nie ze wszystkim się to sprawdza. Zdjęcie faktycznie, było w galerii, ale filmik się pokazał, a w galerii nie był emotka

u mnie teraz to samo, nie ma go w galerii a pokazuje tak jakby był.

A filmik działa? Bo mój mi pokazało, ale nie działa. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5993422 Napisano: 18.03.2015 08:36:03 w Zakupy na konkursy - usługi
Zrobię w czwartek zakupy na konkurs Woseba w ITM, Hochland Polomarket. PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5993055 Napisano: 17.03.2015 11:29:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To się nazywa pech. Też nie wygrałam, ale za to siostra 2/2. Mi na szczęście nie zależało szczególnie.
nesteaa napisał(a):

dziwi mnie, że na 1000 nagród Rimmela tak dużo osób nie wygrało... nikomu z moich znajomych i rodziny też się nie udało emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5990740 Napisano: 12.03.2015 08:05:09 w Visa Konkursy
Właśnie próbowałam dodać zgłoszenie, ale po dodaniu fotki nie wyskoczyło mi żadne podziękowanie. Czy moje zgłoszenie zostało przyjęte? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5990149 Napisano: 11.03.2015 07:44:47 w Kupię...
kupię karty i kody Empik/Smyk. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5989552 Napisano: 09.03.2015 17:36:53 w Ambasadorinnowacji - Philips
Szukam osoby,która bezinteresownie chciałaby mi pomóc i spróbuje mi jutro wylicytować kartę Empik z mojego konta. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5989157 Napisano: 08.03.2015 16:06:49 w Ambasadorinnowacji - Philips
kiedy i o której będzie aukcja? Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5984995 Napisano: 26.02.2015 09:51:14 w Zakupy na konkursy - usługi
Codziennie zrobię zakupy w ABC (7 Europejska i Kupuj w sklepach ABC i wygrywaj). PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5983262 Napisano: 21.02.2015 20:24:14 w Wkurza mnie...
aneta19790411 napisał(a):

Czyli bezrobotny mężczyzna, aby móc zapewnić rodzinie byt powinien trafić do więzienia? Bo tam zarobi i odłoży na start po wyjściu?? Rozumiem, gdyby bezrobocia nie było - tak, wtedy więźniowie powinni pracować. Właściwie teraz też - ale nie za wynagrodzenie.

Jak już wyżej wspomniałam, odbywanie kary pozbawienia wolności nie gwarantuje pracy (pomijając już fakt, iż zwykle są to prace porządkowe, remontowo-budowlane, w kuchni itp., do których zwykli bezrobotni się nie garną). Część osób pozbawionych wolności pracuje za darmo, część za pieniądze, ale kokosów na tym nie zbijają. Gdybym była przedsiębiorcą to chętnie zatrudniłabym jakiegoś więźnia, za niewielkie pieniądze, bo można tam znaleźć specjalistów z różnych dziedzin. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5983254 Napisano: 21.02.2015 19:40:43 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

zarania napisał(a):

freyja88 napisał(a):

napisał(a):zarania napisał(a):

napisał(a):napisał(a):milax88 napisał(a):A mnie wkurza, że więźniowie w tym kraju mają lepiej niż niejeden dobrze wykształcony człowiek. W Radomiu jeden z więźniów dorabia sobie na etacie jako archiwista w Archiwum Państwowym. To mój mąż nie może znaleźć pracy w zawodzie (jest właśnie z wykształcenia historykiem-archiwistą) bo wymagania są, że olaboga a tutaj taki więzień sobie pracuje i pewnie pieniążki idą na jego konto i przez cały pobyt w więzieniu nikt ich nie ruszy żeby ten jegomość miał za co żyć po wyjściu z więzienia. emotka emotka Chory kraj!

Może (a w sumie na pewno) też ma ku temu stosowne wykształcenie, a osobom pozbawionym wolności się mniej płaci niż zwykłym ludziom (tylko płacę minimalną, a wcześniej połowę płacy minimalnej). Jest to korzystne zarówno dla osoby pozbawionej wolności jak i pracodawcy.

co nie zmienia faktu, ze to CHORY KRAJ

Rozumiem rozżalenie milax88, ale nie rozumiem dlaczego "chory kraj". W innych krajach więźniowie też pracują. Jeśli mają ku temu kwalifikacje, to dlaczego nie? Więzień też człowiek, choć człowiek z pogmatwanym życiorysem. A jak nie to może odrazu ich wystrzelajmy i będzie więcej kasy w budżecie i więcej miejsc pracy. Ups, wówczas strażnicy będą stać w kolejce do zasiłku.

A w temacie, wkurza mnie, że wczoraj załapałam katar i teraz mnie męczy i męczy...
Dość mi, że dzieciaki jeszcze nie w pełni zdrowe, a na najlepszej drodze do kolejnego choróbska. I jeszcze bratowa straszy mnie astmą oskrzelową.

Serio nie widzisz różnicy ? Więzień ma papu za kasę Państwa czyli naszą  a mąż milaxx88 musi zapracowac na jedzenie dla rodziny. Wiezień powinien pracować, ale za darmo oddając przynajmniej w części koszty utrzymania. Tak, to chory kraj.

Część więźniów pracuje za darmo, bo dzięki temu ma np. prawo do dodatkowej paczki żywnościowej. Więźniowie też mają rodziny, dzieci na które płaca alimenty itp. sytuacje życiowe. Praca w zakładach karnych nie jest w Polsce gwarantowana dla wszystkich chętnych osadzonych. A kasa którą zarobią w więzieniu jest po to, by mieli cokolwiek na start po wyjściu. Serio chcesz aby taki wyszedł i za chwilę znowu poszedł kraść, bo nie ma co jeść lub gdzie spać? Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5983250 Napisano: 21.02.2015 19:28:42 w Wkurza mnie...
milax88 napisał(a):

zarania napisał(a):

milax88 napisał(a):A mnie wkurza, że więźniowie w tym kraju mają lepiej niż niejeden dobrze wykształcony człowiek. W Radomiu jeden z więźniów dorabia sobie na etacie jako archiwista w Archiwum Państwowym. To mój mąż nie może znaleźć pracy w zawodzie (jest właśnie z wykształcenia historykiem-archiwistą) bo wymagania są, że olaboga a tutaj taki więzień sobie pracuje i pewnie pieniążki idą na jego konto i przez cały pobyt w więzieniu nikt ich nie ruszy żeby ten jegomość miał za co żyć po wyjściu z więzienia. emotka emotka Chory kraj!

Może (a w sumie na pewno) też ma ku temu stosowne wykształcenie, a osobom pozbawionym wolności się mniej płaci niż zwykłym ludziom (tylko płacę minimalną, a wcześniej połowę płacy minimalnej). Jest to korzystne zarówno dla osoby pozbawionej wolności jak i pracodawcy.

OK, ale wątpię żeby za te pieniądze opłacał pobyt w więzieniu. Dziwne, bo żeby dostać pracę w instytucji państwowej zawsze wymagają oświadczenia o niekaralności emotka

Ten w Archiwum Państwowym pracuje prawdopodobnie za darmo, jak wskazuje treść poniższego oświadczenia. Co więcej, więźniowie pracują również na rzecz Policji, sądów, prokuratury, przedszkoli, szkół itp. na co wskazuje treść poniższego oświadczenia
http://www.senat....enia/klima/6403o.pdf
I chyba w żadnym państwie, więźniowie nie opłacają z zarobionych pieniędzy swojego pobytu, bo to nie wczasy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5983247 Napisano: 21.02.2015 19:18:55 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

zarania napisał(a):

milax88 napisał(a):A mnie wkurza, że więźniowie w tym kraju mają lepiej niż niejeden dobrze wykształcony człowiek. W Radomiu jeden z więźniów dorabia sobie na etacie jako archiwista w Archiwum Państwowym. To mój mąż nie może znaleźć pracy w zawodzie (jest właśnie z wykształcenia historykiem-archiwistą) bo wymagania są, że olaboga a tutaj taki więzień sobie pracuje i pewnie pieniążki idą na jego konto i przez cały pobyt w więzieniu nikt ich nie ruszy żeby ten jegomość miał za co żyć po wyjściu z więzienia. emotka emotka Chory kraj!

co nie zmienia faktu, ze to CHORY KRAJ

Rozumiem rozżalenie milax88, ale nie rozumiem dlaczego "chory kraj". W innych krajach więźniowie też pracują. Jeśli mają ku temu kwalifikacje, to dlaczego nie? Więzień też człowiek, choć człowiek z pogmatwanym życiorysem. A jak nie to może odrazu ich wystrzelajmy i będzie więcej kasy w budżecie i więcej miejsc pracy. Ups, wówczas strażnicy będą stać w kolejce do zasiłku.

A w temacie, wkurza mnie, że wczoraj załapałam katar i teraz mnie męczy i męczy...
Dość mi, że dzieciaki jeszcze nie w pełni zdrowe, a na najlepszej drodze do kolejnego choróbska. I jeszcze bratowa straszy mnie astmą oskrzelową.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5983238 Napisano: 21.02.2015 18:35:51 w Wkurza mnie...
milax88 napisał(a):

A mnie wkurza, że więźniowie w tym kraju mają lepiej niż niejeden dobrze wykształcony człowiek. W Radomiu jeden z więźniów dorabia sobie na etacie jako archiwista w Archiwum Państwowym. To mój mąż nie może znaleźć pracy w zawodzie (jest właśnie z wykształcenia historykiem-archiwistą) bo wymagania są, że olaboga a tutaj taki więzień sobie pracuje i pewnie pieniążki idą na jego konto i przez cały pobyt w więzieniu nikt ich nie ruszy żeby ten jegomość miał za co żyć po wyjściu z więzienia. emotka emotka Chory kraj!

Może (a w sumie na pewno) też ma ku temu stosowne wykształcenie, a osobom pozbawionym wolności się mniej płaci niż zwykłym ludziom (tylko płacę minimalną, a wcześniej połowę płacy minimalnej). Jest to korzystne zarówno dla osoby pozbawionej wolności jak i pracodawcy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5982549 Napisano: 20.02.2015 08:53:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nasturcja19 napisał(a):

W ilu konkursach wygrywacie miesięcznie?

Ja w listopadzie-13
grudniu-5
styczniu-3
w lutym-1
także tendencja mocno spadkowa...
na rossne dawno niczego nie wygrałam a jak u Was?

Szczęśliwi wygranych nie liczą. emotka
Dla mnie nie liczy się liczba nagród tylko to, czy są to potrzebne mi rzeczy.  Ostatnio bardzo mało gram, ale niemal za każdym razem wygrywam. Kiedyś kurierzy mijali się w moich drzwiach nawet 3 razy dziennie, a obecnie raz na kilka dni przyjdzie listonosz lub kurier. A z rossnetem różnie bywa, choć nie narzekam (na ostatnich kilka konkursów 2 wygrane).

Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5982413 Napisano: 19.02.2015 19:37:20 w Paragony
paragon+kod Owocowa Kuchnia na rossnet.pl sprzedam za 5 zł doładowania lub wymienię na inny paragon. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5982385 Napisano: 19.02.2015 18:28:03 w Kaufland konkursy
cc_investigator napisał(a):

Kaki, to pewna informacja (zweryfikowana), czy przypuszczenia?

Nie myślałam, że kiedyś to napiszę: zostało mi ostatnie fairy, a płyny do
płukania skończyły się miesiąc temu. Tylko vizirów mam jeszcze mały
zapas... I jak tu kupować bez konkursów, toż to marnowanie pieniędzy i
czasu Zainwestowałam w Silan, ale maszyna losująca mnie olała.

Mam tak samo; pierwszy raz od wielu, wielu miesięcy jestem zmuszona kupić podpaski bez konkursu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5982187 Napisano: 19.02.2015 12:48:47 w Paragony
Sprzedam tanio 2 paragony Pełny wózek ITM z 27.01. lub wymienię na inne paragony. PW Wyświetl w wątku >>
0 0