Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zarania
Postów 3639
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wreszcie ukrócono oszustwa w tym konkursie, bo wczoraj straciłam przy nim mnóstwo czasu i tylko się zirytowałam ogromnie. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A moja córeczka mówi: Pacz mamo, pacz, a ja odpowiadam Ja patrzę, cały czas patrzę co Ty robisz, albo wołam Och jak pięknie! Ale ślicznie potrafisz robić!
Dobrze, że jeszcze nie pyta Dlaczego? Synek mojej koleżanki zadał mi kiedys to pytanie ok. 300 razy w 3 godziny. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic nie wygrałam w tym konku, ale uważam, że lepiej poświęcić kartkę papieru i 4,15 zł na wysłanie reklamacji niż poprzestać na telefonie i w razie czego stracić tysiączka. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przestan spamować, ledwie 4 posty wyżej pisałeś/aś to samo. Może ludzie już nie mają tak starych paragonów, a gdyby mieli to ktoś napewno by już się do Ciebie zgłosił z propozycją sprzedaży. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, odrobinę przed, zależy od prędkosci netu Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedna osoba może wygrać 3 kartony i 3 usb, ale ustrzelic karton to tak jak wystrzelic w puste niebo i trafić w nadfruwającą kaczkę. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kartony dla zwykłych śmiertelników są naprawdę mało relane, a co do usb to dwukrotnie mi się udało, przy czym z 2 różnych komputerów i o różnym czasie (na jednym kompie internet muli) w ciągu 2 dni. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
T że w ciąży piłam to prawda (z uwagi na nadciśnienie nie piłam zwykłej kawy), a wpis jest jednym z niewielu jakie wogle kiedykolwiek zamieściłam na FB i wcalenie miałam zamiaru nikomu słodzić (wolę słodzić kawkę w realu).
A Tobie delfinka 101 szczerze gratuluję kartona laysów, bo w to że można przypadkiem trafić raz daję wiarę, a nie w super wielkie szczęście innyc do tego, by kilkakrotnie się wstrzelic w co 500-setny głos. Natomiast Twój pomysł ziolko odnośnie wygrywania laysów jest dla mnie zupełnie niezrozumiały. Przecież na stronie jest licznik głosów. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogę zrobić zakupy w pierwszym dniu promocji (tj. 15.03.).
Mogę też zrobić zakupy w Chacie Polskiej i EKO. PW Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane