Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zarania
Postów 3639
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w razie czego mam paragon na Prince Polo z 2.05. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze nie było wyników. Napisałam już o Syoss, bo ostatnio nie mam czasu na bieżąco udzielać się na forum.
Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam też paragony prima z ABC z pierwszego dnia promocji i Syoss z Kauflandu z 27.04.
Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak wyżej Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale chodziło o 1 gatunek produktów i w 1 sieci sklepów, więc łatwo im było sprawdzić choćby po cenie, a tu są nie tylko różne produkty ale i chyba różne sklepy. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też napisane Pur
Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W okolicy i to zupełnie mi obcej miałam do promocyjnego sklepu najbliżej ok. 60 km, a w stolicy kuzynka mi kupiła. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też próbuję sił w Warszawie. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę też kupić napoje do konkursów Zbyszko, Caprio i wafelki Prince Polo. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ukradłaś moje marzenia - mam identyczne. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też wczoraj spaliłam kody, ale nic mnie tak nie wkurza tak bardzo jak szefowa, która na dzień dobry przykręciła mi śrubę po świętach i zaczęła rozliczac na minuty z wykonanej pracy. Od dziś mam jej pozostawaić dzienne foldery dokumnetów, by mogła się napatrzeć na godziny ich sporządzenia zapewne i podliczyć ile jestem w stanie zrobić dziennie. Za to krowa sama nic nie robi - przed chwilą załatwiałam dwutygodniowe sprawy, a ona kazała mi to zrobić w ciągu 2 dni i zająć się jeszcze innymi nowymi sprawami! Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam też możliwość zakupu promocyjnych produktów na konkurs Caprio, Prince Polo i Zbyszko. PW Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chętnie sprzedam lub oddam 2 w zamian za zamian za 1 wygraną. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3639
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludzie chyba wcale nie kupowali tych produktów, bo nikt nie chce ani sprzedać paragonu ani kupić za bezcen wygranej.
Nie myślałam, że aż tyle szczęścia mi dopisze i nie zaopatrzyłam się w stosik paragonów, bo produkty były beznadziejne. Wyświetl w wątku >>