Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edith
Postów 2464
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ale na ich tablicy pisze ze beda informowac??
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinnaś złożyc papiery o odszkodowanie zależy też jaki pakiet rodzice ubezpieczenia wybrali, w moim przedszkolu rodzice dostają a właściwie dzieci nawet za pogryzienie przez komary i meszki z odczynem alergicznym jest ta zanotowane w polisie a są ubezpieczone w firmie Alianz
Ja skladalam papiey syna też o odszkodowanie ale tu jest poważna sprawa bo kontucja kolana Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co to znaczy na piechotę Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz chyba cos w tym jest bo rzeczywiście tego miasta wcześniej nie było też w wygranych Od początku tak jak tu pisalam nie podobalo mi sie podejscie znudzonych pan w tym sklepie to byl moj 1 konkurs w tym sklepie i ostatni Być moze jestem z tekstami do niczego ale jesli kupony nie dotarły to jest świnstwo Gratuluję wam ja chcialam ten rowerek dla córki siostrzenicy miala roczek widocznie rowerki nawet male nie sa mi pisane bo ja juz o swoj rower 9 razy gralam i nic..ech chyba musze odpoczac od konkursowego pisania Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli koniec to nie za duzo znowu tych nagrod na forum
Przyzna sie ktos do Sosnowca Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mówisz poważnie
Ja takich cudow nie umiem,prezentacje i inne takie bajery ale gratuluje zdolności Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bralam udzial 2 zgloszenia przez internet i przez pocztę Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kajtek pwycinal nasze zdjecia z wakacji i zrobil kolaz wakacyjny na zewnatrz a w środku szkole do ktorej sie wraca po wakacjach z naklejek po jak pisalam za grosz niema talentu..po tatusiu
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Noi sprawa się wyjaśnila to teraz tylko niech sie powiedzie i laptop wpadnie Mam nadzieję ze moja praca nie wroci bo miala duzy gabaryt-pudelko po butach Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odebrane 4 kieliszki żołądkowej
charms z Lipton
suplement diety Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie z smsami jest łatwiej napisac i wyslac ale przy pracach plastycznych jest tyle roboty a na dodatek koszty wieksze bo i przesylka czesto niewymiarowa i dokupienie różnych naklejek itd Nie nastawiam sie wiec na wygrana chlopakow tez już uświadomilam jaka konkurencja Wyświetl w wątku >>