Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edith
Postów 2464
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziekuję bardzo za odp Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam pyszną i wygrałam
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odpowiedz:
Agnieszko, zapewniamy, że jedynym kryterium jest wierszyk Prace plastyczne być może przydadzą się w naszych przyszłych zabawach, oczywiście jeśli będzie ich wymagał regulamin Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szanowni Państwo, chciałabym się upewnić czy zwycięzcy są wybierani tylko na podstawie wierszyków ? Czy serca komisji można "zmiękczyć" kolażami, prezentacjami, samochodowami z kręcącymi się kółkami ? Bo jeśli tak, to ruszam do prac plastycznych wzorem pani Moniki, która swego czasu w konkursach Velvet i Disney przez Was organizowanych zgarniała wszystkie główne nagrody, na siebie i rodzinę. Nie zazdroszczę, bynajmniej, jeśli ktoś jest najlepszy, ale jeśli nagina regulamin i w sms-ie przesyła link do prezentacji, filmiku, zdjęć itp. jest to niezgodne z regulaminem. Wcześniej pewnie nikt nie protestował, ale myślę, że najwyższy czas !
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I do mnie dotarła jest super Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moj wiersz rymowany wesoly około 12 wersów Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idiotyzm co się dzieje Chetnie zalożę taką koszulke Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mnie to interesuje i Pszczyna Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak nawiasem ostatnio jak wygralam kilka to sie podzieliłam z rodziną i teraz myślalam komu dać i jak rozdzielic a teraz nawet dla siebie niemam Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mp4 Grundig z abc
Odebrane 2 zestawy garnkow z euro Hortex
oraz fontanna z euro
Syn odbierał wszystkie paczki i kurier zapytal co mama robi że tak wygrywa a syn"Wie pan co ja sam nie nadążam za mamą .. Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2464
Punkty karne 0
Konkursy dodane