Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Ty benasia nie myśl o bólu jeszcze przyjdzie na to czas myśl pozytywnie i ciesz się że już nie długo weźmiesz dzidzię na ręce i nigdy w życiu tego nie zapomnisz bo to najcudniejsze uczucie na ziemi Głowa do góry będzie dobrze Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O ile dobrze pamiętam :
50g glukozy po 1 godzinie 65-160
75g glukozy po 1 godzinie 65-160
75 g glukozy po 2 godzinach 65-130
benasia moje zdanie jest podobne jak dziewczyn ciało daje ci znać że już jest blisko rozwiązanie Ja miałam podobne dolegliwości i urodziłam za 2 tygodnie
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W szpitalu w którym rodziłam 1 dzidzi po cesarce wypuszczają po 4 dniach po naturalnym po 3 dniach, a co do opieki to był telefon na każdej sali i w razie czego dzwoniło się i lekarka zaraz była , po za tym chodziły co chwila i sprawdzały co chwila czy jest ok, do tego raz dziennie przychodziła Pani która pokazywała jak karmić piersią dzidzie bardzo fajnie tylko z 1 się z nią nie zgodzę próbowała mi wmówić że robię źle karmiąc synka z nakładkami ale nie miała racji Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Starsza nie starsza na pewno dasz radę z dzidzią więc działaj Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to super określiłaś
no 100% prawdy Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko spoko znam to to moja 2 ciąża więc co nie co wiem odziwo narazie huśtawki nastrojów nie ma ale w 1 ciąży ryczałam o byle co Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ha ha przez Was i ja muszę latać do łazienki aparatki jedne
No a zaangażowaniem męża to dobry pomysł podobno działa Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ha ha a mówiłam że tak będzie
My dziś jakoś słabo się czujemy i tak pogoda też nas trochę dobija byle do jutra Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to pozytywnie nastawiona śmigaj do lekarza i zdaj relacje jak było a rozstępami się nie przejmuj u mnie pojawiły się mimo licznych wcieranych kremów itp w połowie ciąży a po ciąży po 2 miesiącach znikły bądz dobrej myśli
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym rajstopek nie zakładała skarpetki wystarczą Co do rożka ja małego wiozłam do domu w foteliku więc nie był potrzebny
My wizytę mamy dopiero 7 listopada więc jeszcze poczekamy ale wcześniej muszę zrobić badania a na razie tak mnie mdli rano że nie mam siły na nie Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie stwierdzono to na podstawie badania na fotelu Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też usłyszałam taką diagnozę w 1 ciąży, ale po prostu zwyczajnie uważałam ( nie przesadnie) i było ok czego i Tobie życzę Teraz 2 ciąża i też synek nie rozumie że mama nie może go nosić ale ograniczam jego noszenie do minimum i mam nadzieje że też będzie ok. Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na allegro nie raz ktoś sprzedaje taniej więc warto poszukać bo książki są super sama w 1 ciąży je przestudiowałam od A do Z i jestem bardzo z nich zadowolona.
Ale Wam zazdroszczę też bym chciała już poczuć ruchy mojego maluszka
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hi hi mój mały to mnie tak kopał że miałam już nie raz dość ale bardzo mnie to cieszyło choć nie raz naprawdę bolało. Takie maleństwo a ma tyle siły to jest niesamowite Najbardziej to utkwiło mi w pamięci że nie mogłam spać i też się wierciłam z 1 na 2 stronę a gdy tylko przytuliłam się do męża to mały nie raz mu pokazał kto będzie rządził w domu i aż mąż się budził od tych kopniaków Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to witam w klubie ja też mam anemie choć w 1 ciąży jakoś to było zobaczymy jak będzie teraz
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj masz racje też doświadczyłam takich sytuacji i naprawdę było mi mega przykro , usłyszałam też ( będąc w 9 miesiącu i ledwo co stojąc na nogach) od babci żebym nie cudowała bo ciąża to nie choroba i że jej miejsce się bardziej należy niż mi. Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje pozazdrościć Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane