Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O na pewno i kupisz fajne rzeczy nie przepłacając tylko nie szalej za bardzo A to twoje 1 dziecko ?? Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ja powiem Ci tyle że co do kombinezonu to ja polecam taki bez nóg w całości rozpinany bo w mgnieniu oka dziecko się w taki ubiera i u nas niestety ja kupiłam taki zwykły i się okazało że wizyty kontrolne i szczepienia w przychodni były koszmarem bo nie mogłam za nic ubrać synka u nas w poczekalni są tylko stołki dla tych co czekają i tyle nie ma żadnego przebieraka dla małego dziecka i ubranie go na stojąco w ten kombinezon było koszmarem, ale patrząc na twoją date porodu i na nieprzewidywalną pogodę trudno Ci coś doradzić bo nie wiadomo jak będzie jak urodzisz. Ja bym bardziej polecała kurteczkę i do tego grupszy koc. Może lepiej poczekaj trochę bo teraz sezon się zaczął i takie rzeczy są w cenie a na początku roku na wyprzedaży kupisz za parę groszy Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie też mnie zagotowało jak się o tym dowiedziałam Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Och nie zgodzę się mój mały ma skończone 2 lata i do dnia dzisiejszego robi minimum 3 kupy dziennie i czegoś takiego jak spodziewania się kupy w naszym przypadku nie ma bo robi je o różnych porach, a pranie susze na kaloryferze mam 1 pokój więc 1 kaloryfer który nie codziennie bywa gorący więc pranie nie schnie mi 3 , 4 godziny jak u ciebie. Mnie te pieluszki kompletnie nie przekonują a ich cena tym bardziej i nie widzę w nich żadnych zalet Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Och zgadzam się z Wami ja przy moim synku przez pierwsze 3 miesiące ledwo miałam czas by iść do łazienki
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Och ja myślałam podobnie jak ty do póki dzidzi się nie urodziło W praktyce synek robił dziennie parenaście kupek i do tego urodziłam na zimę i powiem szczerze nie miałam ani siły ani miejsca żeby wysuszyć pranie którego i tak było dużo, a odparzenia to kwestia tylko i wyłącznie dostosowania odpowiedniego kremu lub witamin a na samym początku nie zawsze udaje się trafić za 1 czy 2 razem z kremem i systematyczne przebieranie dziecka ja po swoich doświadczeniach z 1 dzieckiem nigdy nie dam się namówić na ten wynalazek co nie znaczy że dla innych jest zły
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potwierdzam spróbuj z mąką
A zapasów pampersów nie polecam u nas było tak że mówili że będzie mała córka , w rzeczywistości urodził się syn 3.850 i szybko przybierał na wadze więc te najmniejsze pampersy zaraz okazały się za małe, a po 2 wszyscy doradzali nam pampersy firmy pampers które niestety okazały się największym badziewiem i sprawdzaliśmy wszystkie po kolei i ku naszemu zdziwieniu najlepsze okazały się te najtańsze z biedronki dady, co do chusteczek podobnie każde dziecko ma różną skórę i dla 1 dzidzi dane chusteczki będą ok a dla 2 okażą się uczulające.
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I te sczpionki skojarzone powinny być darmowe a nie że człowiek musi za nie tyle kasy płacić wogóle szczepienie dziecka to koszmar takie małe bezbronne a tak musi cierpieć
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz jak by iść tym tropem to w szczepionkach też są takie rzeczy że szok np rtęć a dzieci są szczepione niestety
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja niestety nie pomogę bo ja stosowałam jak to nazwałaś z serii syfu
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście my tutaj rozmawiamy i dzielimy się swoim doświadczeniem więc każda rada i wskazówka jest cenna szczególnie młodej mamie
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To pieroństwo przetestowałam już jakiś czas temu gdy byłam nianią i rodzice uważali że to jest coś dobrego dla ich dziecka koszmarrrrrrr mały na początku gdy był mały strasznie płakał gdy był troszkę większy sam dźwięk i widok odkurzacza sprawiał że dziecko częsło się ze strachu. Proponuje samemu przyłożyć sobie tą końcówkę do swojego nosa to jest taka siła że człowiekowi odrazu słabo się robi w życiu na własnym dziecku bym tego nie wykorzystała.
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No moje noce z małym do dziś są trudne ale idzie się przyzwyczaić a co do psikania to dziecko kichając oczyszcza swój organizm więc jak nic po za tym mu nie jest nie masz się czym martwić
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pod żadnym pozorem nie wpychamy końcówki do noska tylko przykładamy do dziurki i ciągniemy końcówkę tej ala rurki ustami i wszystko pięknie wychodzi i dzidzi się nie męczy tylko przed usuwaniem wydzieliny należy po 1 raz do każdej dziurki pstryknąć roztworu np wody morskiej Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja potwierdzę to co mówią dziewczyny gruszka to przeżytek który ja osobiście wyrzuciłam bo kompletnie się nie sprawdza ja używałam też fride i sprawdzała się w 100% do kupienia w aptece do tego jakaś sól fizjologiczna i smaruj pod noskiem maścią majerankową i często jak małemu zakropisz nosek kładź na brzuszku to wszystko ładnie mu wypłynie Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
14 tydzień no możliwe bo dziś już jest lepiej w nocy mnie jeszcze trochę bolało ale teraz jest już ok
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w po wypiciu czułam się podobnie jak Ty i ogólnie cały dzień chodziłam do tyłu i strasznie słaba ale na 2 dzień już było ok Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jadłam takie rzeczy i nic małemu nie było myśle że po bananie czy dżemie nic mu nie będzie uważaj tylko na ciężkostrawne jedzenie typu groch którego nie powinno się jeść Wyświetl w wątku >>