Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Karmisz w większości piersią więc nie przesadzaj z tą herbatą, a co ile robi kupkę ? i czy uspokaja się tak nagle ? tz płacze pręży się a nagle jak gdy by nigdy nic się np śmieje ??? Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale płacze i pręży się np przez kilka godzin ???
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No widzę że masz podobne metod jak moje Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No raczej boli go brzuszek ( albo coś zjadłaś co mu nie służy, albo mleko z butelki mu nie służy, albo niestety tak się przydarzyło co się zdarza byle nie za często i nie za długo)
U nas sprawdzało się : ciepłe okłady na brzuszek, dociaskania kolanek dziecka do brzuszka i prostowania, oraz suszarka a konkretnie jej dźwięk mały się przy niej bardzo uspokajał i zaraz jakoś łatwiej robił kupkę .
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tak dla synka upolowałam mega rzeczy np. paczka ubranek z 10 rzeczy za 1 zł ( niektóre w ogóle nie używane ) więc polecam siedzenie przed allegro i wyszukiwanie okazji na takie dziecko do 6 miesiąca życia to nie jest wcale takie trudne coś znaleźć w niskiej cenie potem jest już trudniej Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To i ja się pożalę a co Mnie wkurza że co zjem to zaraz zwymiotuje i mam już tego dość
W 1 ciąży miałam cały czas ciśnienie 90/40 więc nie jesteś sama.
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze ja mam wrażenie że u mnie będzie podobnie Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas usg kosztuje 75 zł i u nas lekarka mówiła że między 4 a 6 tygodniem i większość niestety robi to prywatnie bo inaczej trzeba iść do szpitala i nie dość że są tam mega terminy to jeszcze trzeba tam stać od 6 rano by zostać w ogóle przyjętym
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uff jak dla mnie cena jest kosmiczna i mnie na taki nie stać dla mnie najważniejsze przy kupnie wózka było by miał 4 kółka bo tylko takim po naszych chodnikach da się jeździć, żeby miał przerzucaną rączkę tył/przód i żeby był w miarę funkcjonalny. Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas czeka się 4 miesiące więc musieliśmy iść na prywatkę Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łał u nas to 1 wizyta najdłuższa pytała i mówiła o wszystkim a także sprawdziła czy dobrze się goję 2 pozostałe wizyty to takie na odwal się przyszła i poszła. Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musisz zgłosić to w przychodni bo to jej obowiązek cię odwiedzić
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie prawda są dzieci które jedzą bardzo łapczywie i tym dzieciom zbiera się powietrze podczas jedzenia i musi się im odbić, ale są dzieci które jedzą spokojnie i nie nałykają się w ogóle powietrza i po prostu zwyczajnie im się nie odbija, jeżeli nic mu się nie dzieje nie ulewa , nie boli go brzuch a tylko się uśmiecha to mama może wrzucić na luz bo nic mu nie jest Jest po prostu spokojnym dzieckiem które grzecznie i powoli się najada a bekanie mu nie jest potrzebne
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dzieje mu się coś jak mu się nie odbije ??? Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3 razy Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj u nas było podobnie całe szczęście że mały śpi z nami w tym samym pokoju bo inaczej nie chce nawet myśleć co by było.
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może też tak być że twój mały je bardzo spokojnie i nie połyka w ogóle powietrza i nie ma się mu po czym odbić
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spróbuj położyć go u siebie na kolanach na brzuchu i lekko oklepywać po pleckach.
Wyświetl w wątku >>