Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas odpadł po 5 dniach, przy każdej zmianie pieluszki go smaruj rozcieńczonym spirytusem to powinien szybo odlecieć Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PW Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozazdrościć
U nas wizyta 54 zł ( z kartą stałego klienta )
Usg 60 zł
Wizyta raz w miesiącu i usg 3 razy w ciągu ciąży Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak przy wyjściu po za dom i potrzebie zostawienia dzidzi z kimś to mega komfort u mnie synek niestety nie pozwolił mamusi nigdzie wychodzić no chyba że z nim
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja urodziłam w październiku i karmiłam tylko piersią i wogóle nie dawałam synkowi herbatek do picia wystarczało mu w zupełności mleko mamy podawałam mu od wielkiego święta tylko jak go brzuszek bolał herbatkę. Dlaczego zakładasz że nie będziesz mieć pokarmu ? nie ma co na siłe uczyć picia z butelki ja synka w 8 miesiącu nauczyłam picia z niekapka i byłam bardzo szczęśliwa że nie korzystał z butli
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mały nie wziął smoczka od butelki do ust jak była potrzeba podawałam mu herbatkę łyżeczką ( tylko powoli i małe ilości ) a karmisz piersią ? może nie chce mu się pić.
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No powiem ci że nie widzę bo mój synek nie ma do dziś na szczęście problemów z kupkami i w tej samej chwili co stęknie kupka już jest więc nie ma najmniejszej szansy by zdążyć go rozebrać Dla mnie ta metoda może i by miała sens gdybym miała służącą i sprzątaczkę w domu która zajęła by się całym domem a ja cały czas poświęciła bym dziecku
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po przeczytaniu powiem że dla mnie to jest paranoja i nie do przyjęcia, nie ma najmniejszej możliwości by dziecko 3 miesięczne sygnalizowało że chce siku, większość dzieci mając 12 miesięcy jeszcze tego nie potrafi, to samo jest z kupką. I powiem jeszcze ci tyle że to że ileś tam dzieci w twojej rodzinie potrafiło sygnalizować swoje potrzeby robienia kupki nie oznacza że twoje dzidzi też to będzie umiało w tym samym wieku, każde dziecko jest inne i należy pamiętać o tym. Życzę ci by podana przez Ciebie metoda się sprawdziła dla mnie jest nie do przyjęcia i kompletnie nierealna. Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczęściara też bym chciała tyle choćby poleżeć
Ale synek codziennie przed 7 wstaje Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To normalne wykorzystuje chwilę kiedy ma jeszcze miejsce by się poruszać fikołki, zabawy pępowiną itp Głowa do góry i nie martw się tym czym nie musisz bo jest ok
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak mały jest aktywny to tylko powody do radości
po prostu dobrze się bawi Jak by nie dawał znaku o sobie wtedy był by powód do zmartwień a tak to jest tylko powód do radości Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja powiem na przykładzie tych dzieci co pilnowałam i teraz swojego synka że to bezsens ( choć może jest mała grupa dzieci która potrafi np jak ma rok zawołać że chce siku lub kupkę częściej i szybciej potrafią to dziewczynki) U nas jest tak że walczymy z pieluchami już ponad pół roku i jak na razie pielucha nadal jest. Wyświetl w wątku >>