Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monika1985monik

monika1985monik

#5015380 Napisano: 13.02.2012 05:23:33 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

Dziękuję dziewczyny. Dziś odebrałam te felerne wyniki z piątku, ciśnienie było podejrzane już w sobotę. Wcześniej wszystko ok, więc złapało mnie podstępem i nagle emotka Pocieszam się, że bez maluszka już nie wyjdę.

Trzymaj się cieplutko będzie dobrze Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5015372 Napisano: 13.02.2012 05:21:40 w Udane wymiany - polecane nicki:)
ewikewik napisał(a):

monika1985monik konkretna dziewczyna, szybciutka wymiana - polecam emotka

ewikewik polecam także w 100% i jeszcze raz dzięki
emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5015051 Napisano: 13.02.2012 03:38:49 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

kurcze tez myślałam ,ze agusia już na porodówce emotka u mnie zaczął się 36 tydzień i mam już dość - krocze mnie boli, czuję się jak słoń , w nocy nie mogę się przewrócić z boku na bok - bo mi ciężko emotka łapią mnie takie sporadyczne skurcze, i brzuszek mi strasznie twardnieje zarówno w dzień jak i w nocy - macie jakiś sposób żeby tak nie twardniał emotka dzisiaj wymaz z pochwy i odbytu zrobiony torba prawie spakowana wiec można by było rodzić - mam nadzieję ,ze urodzę ok 38 tygodnia tak jak moja siostra całą trójkę tak rodziła bo do 40 a już nie mówię do 42 tygodnia to ja chyba nie wytrzymam emotka bo już mam dość emotka

A co ja mam powiedzieć? Noszę i noszę i donosić nie mogę... Mały jak siedział tak siedzi, a lekarka mówiła, że brzuch jeszcze całkiem wysoko... Brzuszek twardnieje, baa nawet bym powiedziała, że tracę czucie...

dlatego Aguś tak czytam i czytam i myślałam ,ze już pojechałaś rodzić -bo naprawdę Ci współczuje i jestem przerażona ,że już po terminie a dzidzia nadal nie chce wyjść:) mam nadzieję ,że moja się zmobilizuje i zechce wcześniej wypełznąć emotka

Też nikomu nie życzę... cholera ale mały ani prośbą ani groźbą... A już groziłam że jak nie wyjdzie to za karę będzie siedział pół dnia głodny i z mokrą pieluchą... Na męża opcja głodowania by zadziałała, a ten mały to ja nie wiem w kogo się wdał emotka

Może w listonosza ha ha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5013383 Napisano: 12.02.2012 08:57:53 w Konkursowiczki w ciąży
Pewnie nie ma się co spieszyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5013332 Napisano: 12.02.2012 08:37:44 w Konkursowiczki w ciąży
Nie ma sensu rozszerzać diety wcześniej niż przed 4 miesiące jak mały ładnie rośnie mój był tylko na cycu więc rozszerzanie zaczęłam jak skończył 6 miesięcy.
Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5012797 Napisano: 12.02.2012 05:30:46 w Konkursowiczki w ciąży
Ale smaka narobiłyście mniam mniam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5010551 Napisano: 11.02.2012 03:22:27 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

A u nas kolka emotka macie jakieś sprawdzone sposoby? emotka

Suszarka, odkurzacz, masaż brzuszka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5008436 Napisano: 10.02.2012 03:28:34 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

Agusia się cieszy, a ja się muszę odganiać od prezentów teściów...

Długo im musieliśmy tłumaczyć że nie życzymy sobie drogich prezentów lub dużych przelewów bo jest to dla nas kłopotliwe i zdecydowanie wolimy, żeby sobie tą kasę odłożyli na emeryturę, a nie szastali nią w te i we wte bo my ich później karmić nie będziemy...

Na szczęście w miarę do nich to dotarło.. a przynajmniej tak mi się wydaje emotka

U nas przelewy mile widziane emotka To możesz swoim teściom podać nasz numer konta emotka Mogę podać na PW emotka

Katrin obiad od wczoraj, tj zupa pomidorowa emotka

Chyba zaraz faworki upiekę emotka Mam mega przepis z którego pycha wychodzą emotka

Podziel się przepisem będzie jak znalazł bo tłusty czwartek się zbliża Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5008431 Napisano: 10.02.2012 03:26:31 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

Agusia się cieszy, a ja się muszę odganiać od prezentów teściów...

Długo im musieliśmy tłumaczyć że nie życzymy sobie drogich prezentów lub dużych przelewów bo jest to dla nas kłopotliwe i zdecydowanie wolimy, żeby sobie tą kasę odłożyli na emeryturę, a nie szastali nią w te i we wte bo my ich później karmić nie będziemy...

Na szczęście w miarę do nich to dotarło.. a przynajmniej tak mi się wydaje emotka

U nas podobnie wiem że nie mają kasy ale to ich 1 wnuk i na początku co wizyta to jakiś prezencik i też poprosiłam by nie kupowali prezentów
Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5008069 Napisano: 10.02.2012 12:41:01 w Konkursowiczki w ciąży
A moja dzidzi rozwala mi brzuch ona chyba w ogóle nie śpi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5005977 Napisano: 09.02.2012 04:27:15 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Haha mąż chce mnie ganiać po schodach emotka jakby to miało coś dać...

Niech się cieszy że jeszcze ma cisze w domu i przespane noce
emotka Może niech porozmawia z małym przez brzuszek może go posłucha ha ha emotka

Ostatnio on śpi jak zabity, a ja się męczę i tylko czekam do rana... To jakaś złośliwość natury bo jak tylko idę spać to zaczyna boleć... Już nie wiem, może mały wbija mi pazury od środka? Albo o zgrozo jakieś zęby? emotka

Ha ha
emotka ja mam to samo całe noce nieprzespane bo dzidzi się tak wierci Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5005694 Napisano: 09.02.2012 03:03:31 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Haha mąż chce mnie ganiać po schodach emotka jakby to miało coś dać...

Niech się cieszy że jeszcze ma cisze w domu i przespane noce
emotka Może niech porozmawia z małym przez brzuszek może go posłucha ha ha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5005371 Napisano: 09.02.2012 01:26:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Krem do testowania z poradnika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5005301 Napisano: 09.02.2012 01:02:20 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

sonata napisał(a):

Oglądam Ostry dyżur. - Niech ktoś idzie na porodówkę i przywlecze tu położnika lub Mnie pytasz? - Nie, Boga. Niezła jazda z tym porodem emotka Na szczęście to tylko film, a morał z tego taki, że po to są lekarze aby działać w najgorszej sytuacji.

Noo i jeszcze się ona przekręci jak tak dalej pójdzie... Makabryczny poród, ja takiego nie chcę!

Cholera i wykrakałam... A mówią że XXI wiek i ludzie nie umierają przy porodach...

Dianek bioderkami to ciągle kręcę emotka
Męża jeszcze dodatkowo wykorzystuję emotka

Skorzystaj jeszcze z prysznica i ciepłej wody
emotka

I nie martw się wszystko będzie ok emotka

Lekarz jeszcze mówił żeby masować brzuch od góry i po bokach i stymulować sutki, bo od tego oksytocyna się wydziela. Ale przede wszystkim kazał męża wykorzystywać często jak się da i gumek nie używać żadnych (Phi jakbyśmy używali) emotka

Ha ha ha jasne że bez gumek i to ile się da ha ha
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5005233 Napisano: 09.02.2012 12:39:01 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

sonata napisał(a):

Oglądam Ostry dyżur. - Niech ktoś idzie na porodówkę i przywlecze tu położnika lub Mnie pytasz? - Nie, Boga. Niezła jazda z tym porodem emotka Na szczęście to tylko film, a morał z tego taki, że po to są lekarze aby działać w najgorszej sytuacji.

Noo i jeszcze się ona przekręci jak tak dalej pójdzie... Makabryczny poród, ja takiego nie chcę!

Cholera i wykrakałam... A mówią że XXI wiek i ludzie nie umierają przy porodach...

Dianek bioderkami to ciągle kręcę emotka
Męża jeszcze dodatkowo wykorzystuję emotka

Skorzystaj jeszcze z prysznica i ciepłej wody
emotka

I nie martw się wszystko będzie ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5005094 Napisano: 09.02.2012 11:43:40 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia a gdzie Wam się spieszy emotka na ten mróz?
Siedźta w domu i się grzejta emotka
A u nas znów marudzenie, mały śpi przy włączonej suszarce do włosów emotka już 2h, ale jak wyłączam ją tylko to od razu oczy wielkie. Niechże mu ten zalążek się wykluje szybciej, no!

dolly zakupię owy gryzaczek. Mam jeden, dostałam w prezencie, a na nim Made In China emotka więc podarowałam go sobie i zakupię coś Made in Poland, najlepiej w aptece, a takiemu maluchowi można smarować żelem, bo chcę mu ulżyć. Od wczoraj znów w dzień domaga się cyca, ssie 20-25 minut, ale przy włączonej suszarce, podejrzewam, że tak się uspokaja i masuje dziąsła, bo jak zassie to włosy dęba stają! Wcześniej ssał max 10 minut, ale patentu z suszarką nie znałam. Zaraz będę odkurzać emotka Moje ulubione zajęcie, a i mały się zrelaksuje hehe.
I znów zwiastun kupy się szykuje, o matko i tak ciągle w kółko emotka

Żel możesz stosować u takiego malucha ale spróbuj najpierw ze schłodzonym gryzakiem
Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5004193 Napisano: 08.02.2012 09:13:14 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Muszę się w te akcesoria zaopatrzyć, bo czuję, że będzie gorzej. Szczerze powiedziawszy to nie nie sądziłam, że to JUŻ się zaczyna, miałam nadzieję, że zęby wychodzą gdzieś w 5 miesiącu, ale jak widać zwiastun jest już dużo wcześniej.

Wiesz to nie da się tak do końca stwierdzić bo jak wiadomo każde dziecko inne jest znam dzieci co w 4 miesiącu miały już po 2 ząbki więc nie ma reguły Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5004156 Napisano: 08.02.2012 09:02:32 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
To ja mam tyle czekać???? na jeden ząbek, wykończymy się normalnie, ale jeszcze nie narzekam, bo na razie da się małego zabawić, ale ileż można gadać do Niego, a jemu gadka się nie nudzi emotka
Oczy Mu się zamykają, a kiedy chcę Go położyć to znów otwarte emotka
Są jakieś żele na złagodzenie?

Tak są u nas sprawdził się dentionox i schłodzony w zamrażalniku gryzaczek ten z wodą w środku Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5004121 Napisano: 08.02.2012 08:53:17 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Ja też nie wyobrażam sobie, ale szczerze to liczyłam się z tym, że u nas mogą być bliźnięta, bo ze strony męża jest tych bliźniąt sporo i teść też ma brata bliźniaka, ale udało się jedno bobo emotka i dobrze, bo z dwójką nie miałabym ani chwili wytchnienia. Teraz czasami mały da popalić, zwłaszcza teraz jak ma dziąsła opuchnięte, stęka, jęczy, ręce pcha, nakarmić go ciężko, bo tymi rękoma przebiera emotka
cały ośliniony hehe. Jeszcze zęby i jesteśmy w domu emotka

U nas wychodziły wychodziły od 3 miesiąca dziąsła opuchnięte każdy mówił o już lada dzień i będzie 1 ząbek

Zacznie to się dopiero jak zęby będą wychodzić wychodzić i widać ich nie będzie a płacz i marudzenie gwarantowane emotka No to faktycznie już widzę twój stres jak poszłaś na usg i pewnie patrzyłaś czy 1 czy 2 dzidzi masz w sobie emotka

Stres był, bo Babcia męża miała 13-cioro rodzeństwa i 5 osób nich miało bliźnięta i nawet raz trafiły się trojaczki emotka eh, to góralskie plemię emotka , dobrze, że mąż tylko w 50% góral emotka
Dzidzi jedno na szczęście, za podwójne szczęście ja dziękuję hihi emotka

A zęby to słyszałam, że wychodzą, wychodzą i wyjść nie mogą emotka , Kubusiowi chyba startują, bo od 2 dni marudny okropnie, od 13.00 do 19.00 nie spał, tylko zabawiać Go trzeba było, wtedy było ok, ale jak tylko zniknęłam z horyzontu znów marudzenie, ale wrócił mąż i ukołysał małego na rękach w 5 minut emotka U mnie nie chciał zasnąć, chyba miał mnie dość emotka

emotka gorączka, nieprzespane noce, marudzenie i wreszcie JEST gdy mały skończył 11 miesięcy 1 ząbek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monika1985monik

#5004093 Napisano: 08.02.2012 08:44:37 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Ja też nie wyobrażam sobie, ale szczerze to liczyłam się z tym, że u nas mogą być bliźnięta, bo ze strony męża jest tych bliźniąt sporo i teść też ma brata bliźniaka, ale udało się jedno bobo emotka i dobrze, bo z dwójką nie miałabym ani chwili wytchnienia. Teraz czasami mały da popalić, zwłaszcza teraz jak ma dziąsła opuchnięte, stęka, jęczy, ręce pcha, nakarmić go ciężko, bo tymi rękoma przebiera emotka
cały ośliniony hehe. Jeszcze zęby i jesteśmy w domu emotka

Zacznie to się dopiero jak zęby będą wychodzić wychodzić i widać ich nie będzie a płacz i marudzenie gwarantowane emotka No to faktycznie już widzę twój stres jak poszłaś na usg i pewnie patrzyłaś czy 1 czy 2 dzidzi masz w sobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0