Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kreatia

kreatia

#6484039 Napisano: 23.04.2018 14:13:30 w Czy informują/ informowali?
andzi18 napisał(a):

Czy informowali zwycięzców II etapu "Wygoda to MUS"? https://www.e-kon...bka-freshmarket.html

Nie Wyświetl w wątku >>
1 andzi18 0

kreatia

#6483887 Napisano: 23.04.2018 00:13:32 w co chcielibyście wygrać?
taalvikki napisał(a):

ankasss napisał(a):

Jeepa Wranglera z Kamisa. Nie wyobrażam sobie jakie to muszą być emocje i radość.

normalne. wygrywasz i masz. to tylko kasa. to tylko rzecz.
a jeżeli chodzi o loterie, to radość jest ujowa, bo wiesz, że niczym wielkim się nie przyczyniłeś/aś do wygranej.

Chętnie przyjmę tą ujową nagrodę, co za nonsens. Polecam pomagać dzieciom w Afryce zamiast grania o materialne dobra.
Przykro mi, że dałam się sprowokować, ale absurdalność wypowiedzi mnie poraziła. Bez odbioru. 

W temacie: auto z loterii. Dwa. Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6483815 Napisano: 22.04.2018 16:09:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

mam pytanie dotyczące konkursu fotograficznego Netto
nie mogę wgrać zdjęcia, cały czas wyskakuje mi info zły format lub wielkość zdjecia - a mam foto jpg i tylko 156kb
czy Wy też macie takie problem- jak go rozwiązać? proszę o pomoc

Może rozdzielczość jest za mała? Tj wymiary zdjęcia, może mają ustaloną minimalną szerokość i wysokość pliku, np. 800x800.O za dużą nie posądzam, bo malutki plik. Albo spróbuj na innej przeglądarce emotka   Wyświetl w wątku >>
1 violka88 0

kreatia

#6483799 Napisano: 22.04.2018 12:47:31 w SZUKAM....
identycznie absurdalna loteria była jakiś czas temu w gzelli. Tam WSZYSTKIE wydrukowane parag*ny wszystkich sklepów były wrzucane do puli i losowane, a wyniki wylosowanych numerów parag*nów były prezentowane na szybach sklepów emotka  śmiem twierdzić, że zdecydowana większość nagród została w dziale marketingu.

/edit: jako, że jestem w innym wątku niż myślałam - to szukam inspiracji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6483784 Napisano: 22.04.2018 11:05:53 w Połączenia nieodebrane
666 xxx 087 z piątku? Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6483609 Napisano: 21.04.2018 08:56:45 w Czy informują/ informowali?
ewikewikk napisał(a):

Nervomix - wybór laureatów do wczoraj, powiadamiają laureatów mailowo. Komu gratulować Seszeli? emotka
http://konkurs.nervomix.pl/

Masz info, że informują DZISIAJ mailowo? Bo mają 2 dr, czyli do wtorku włącznie  Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6483588 Napisano: 20.04.2018 23:38:32 w WC - rozmowy o wszystkim
A propos, szukam wspólnika do HBO GO emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6483571 Napisano: 20.04.2018 22:26:30 w WC - rozmowy o wszystkim
Netflix nie muli emotka   Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

kreatia

#6483507 Napisano: 20.04.2018 16:03:00 w SZUKAM....
atanerka napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytanie: czy wygrany Iphone 8 z potwierdzeniem wydania nagrody (na moje nazwisko) jest objęty gwarancją? Chcę go sprzedać, a kompletnie się w iphonah nie orietnuje, bo jestem wierną fanką Samsung.
 Wyczytałam w internecie, że gwarancja liczona jest od daty rejestracji, zatem oznacza to, że nie jest wymagany dokument potwierdzający zakup?

Jako coraz mniej wierna fanka Samsunga potwierdzam, co piszesz  emotka  czas biegnie od rejestracji urządzenia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6483379 Napisano: 20.04.2018 08:08:47 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
calliope napisał(a):

kreatia napisał(a):

calliope napisał(a):

buziolek napisał(a):

od jutra w delikatesy centrum Big Milk Intense po 10,79

oraz w Eko w tej samej cenie emotka

A co to za konkurs? emotka  można linka? Nie mogę znaleźć... 

Poszukaj w topie Co można dostać gratis emotka

Aaa ok emotka  dzięki.  Wyświetl w wątku >>
1 calliope 0

kreatia

#6483377 Napisano: 20.04.2018 08:00:39 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
calliope napisał(a):

buziolek napisał(a):

od jutra w delikatesy centrum Big Milk Intense po 10,79

oraz w Eko w tej samej cenie emotka

A co to za konkurs? emotka  można linka? Nie mogę znaleźć...  Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6483320 Napisano: 19.04.2018 22:15:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W ogóle konkursy, gdzie można wybrać sobie formę zgłoszenia są nie fair, głównie w stosunku do zgłoszeń tekstowych, bo wiadomo, że zdjęciem czy filmem można przekazać więcej. Wzrokowce rządzą emotka  boję się wejść w galerię.  Wyświetl w wątku >>
3 brucee, nkba, joan 0

kreatia

#6483275 Napisano: 19.04.2018 20:06:49 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pioge7 napisał(a):

pionas nie wiem czy to bład czy co, ale ostatnio wpisywałem w wyszukiwarkę słowo Duracell i wyszukiwarka sama z siebie dodała dodatkową - trzecią literkę "l" i nie wyszukało mi konkursu, próbowałem 4 razy i za każdym razem to samo.
dziś chcę znaleźć konkurs i wpisuję w wyszukiwarkę Knorr i znowu dodało mi trzecią literkę "r" i znowu nie znalazło mi konkursu.  nie wiem co jest nie tak emotka

Potwierdzam emotka
Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

kreatia

#6483265 Napisano: 19.04.2018 19:48:43 w Czy informują/ informowali?
Koluckymen napisał(a):

edith napisał(a):

maryam napisał(a):

edith napisał(a):

Czy wszyscy zwyciezcy z konkursu Muss Tymbark-Kubuś dostali sms? Ja nie dostałam więc pewnie niema sensu sprawdzac na stronie Smolara emotka emotka

Warto sprawdzić,  sms-y  czasem nie dochodzą. emotka Dziękuję chociaż pewnie nic nie wpadnie emotka   

a oba etapy poszły czy tylko pierwszy narazie?

Wybór laureatów drugiego etapu nastąpi jutro. Wyniki pewnie w przyszłym tygodniu.  Wyświetl w wątku >>
1 luckymen 0

kreatia

#6483062 Napisano: 19.04.2018 10:56:06 w Popraw sobie humor...
A Ty? jak myślisz, o czym rozmawiają robaczki w psiej pupie? emotka

Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6483042 Napisano: 19.04.2018 09:46:46 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
i jeszcze jedno byłoby super, gdyby nad każdym wątkiem była informacja, czy wątek jest free, czy premium. Albo innym kolorem? Tak, żeby od razu było wiadomo, czy się pisze na widoku, czy pod kołderką emotka
Bo jak rozumiem premiumy nie indeksują się w google? Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6483039 Napisano: 19.04.2018 09:43:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Czy ktokolwiek wygrał cokolwiek w tej  edycji Desperadosa? Żyłam w przekonaniu, że to loteria bramkowa, a dopiero wczoraj po kilku wpisanych kodach (mam teraz psa, spacery owocują kapslami emotka ) przeczytałam w regulaminie, że to nie bramki, tylko z góry ustalone zwycięskie kody... czyli pewnie jak wygrana w totka, bo równie dobrze te zwycięskie mogą sobie jeszcze stać w magazynach albo wszystkie być np. w woj. śląskim emotka

Najgłupsza loteria ever emotka

Ale pomysł z woj. śląskim niegupi emotka

wyobrażasz sobie mieć zwycięski kapsel po zakończeniu promocji? emotka   Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6483035 Napisano: 19.04.2018 09:41:28 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

kreatia napisał(a):

Tyle z tego, że jest bałagan, bo np. o biedronce pisze się w dyskusji o innych konkursach emotka  

Ojej emotka Normalnie strach się bać, co teraz będzie, jak włodarze zaczną się zastanawiać, czy to aby nie podpada pod ulubiony paragraf "pisanie nie na temat". emotka emotka

myślę, że jest duże prawdopodobieństwo, że zostaliby wtedy na forum sami admini  Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6483030 Napisano: 19.04.2018 09:36:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

dorotawysocka napisał(a):

Proponuję podnieść poziom trudności w dostępie do ekstrawątków np. takich jak Zapowiedzi konkursów, gdzie trzeba dodać minimum 3 konkursy. Marzy mi się, by dodanie konkursów nie było ważne 2 miesiące, ale traciło swoją ważność z datą zakończenia danego konkursu. Spowoduje to konieczność wyszukiwania więcej i częściej nowych konkursów, a baza będzie się rozrastać. Trudniej będzie też dostać karniaka za chwalenie się nagrodą z konkursu, który może się okazać spoza bazy. Co wy na to?

No to jest nas przynajmniej dwoje, bo o coś podobnego wnioskowałem w minionych latach kilkakrotnie. Też marzy mi się, by dostęp gdzieś (chociażby do forum, skoro baza ma być pozbawiona ograniczeń dostępu) był formą nagrody za wkład włożony w rozwój, za przyczynianie się aktywne do wzrostu dobra wspólnego. I tak, podtrzymuję swoją opinię, że obecny system jest tak liberalny, jakby wcale nie miał zachęcać ludzi do masowej aktywności. "A zróbta coś na odczepnego, dla zachowania pozorów".
To z jednej strony. Bo z drugiej... Lament, jaki czasami da się znaleźć na forum (ojej, ojej, ja nieszczęśliwy/wa, zabrali mi dostęp do arcyważnych dla mnie tematów, co ja teraz biedny/a żuczek zrobię bez tych informacji) już przestał mnie nawet bawić. Budzi tylko politowanie.

powiem tak, blokada na niektórych wątkach jest średnia, bo dzięki temu wątki "premium" są rzadko używane, bo dyskusje toczą się w wątkach "freemium". Tyle z tego, że jest bałagan, bo np. o biedronce pisze się w dyskusji o innych konkursach emotka  ja pytając w wątku "exclusive" emotka mam mniejszą szansę na odpowiedź, niż w pytając w darmowym. czyli ostatecznie Ci, którzy nic nie dodają też mają wszystko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6483024 Napisano: 19.04.2018 09:28:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Kreatia: To pani Beata, na 5/6 stronie. Ona ma dwa zdjęcia koło siebie wrzucone - jeszcze takie fajne winogrona z oczkami jej wyszły emotka

aaa widzę, dzięki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0