Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kammaro
Postów 2094
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdy kurier mi nie zwrocil uwagi Wyświetl w wątku >>
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli to kupujący ma pokryć koszt wysyłki, to doliczasz, żeby Ci się zrócił koszt (za przesyłkę płacisz z góry).
Ja zamawiam zawsze kuriera przez https://sendit.pl/ ">https://sendit.pl/ Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czasem nie trzeba pisać personalnie. Po prostu źle odebrałam Twoją odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba coś ci sie po....myliło!
Widzę, że opierasz się na mojej wypowiedzi, więc przypomnij mi, gdzie wysłałam zdjęcie swojej półnagiej córki? Nie przypomnisz, bo takich zdjęć nie ma! Nie życzę sobie, abyś wypisywała takie bzdury, tylko dlatego, że Tobie się coś wydaje Wyświetl w wątku >>
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla tych rodziców to zdjęcie niczym się nie różni od zdjęcia noworodka. W moim odczuciu, fotka nie jest intymna. Dziecko nie jest podłączone do respiratora, nie ma powbijanych igieł w głowę, nie jest sine i przeroczyste (a tak jest na początku),... Jak to dziecko będzie starsze, to będzie ciężko mu uwierzyć, że było takie malutkie. Moja córka nie może się nadziwić, że mieściła się w mojej dłoni i właśnie ją zapytałam, czy miałaby żal do mnie, gdybym takie zdjęcie posłała na konkurs. Powiedziała, że nie.
Opieka nad wcześniakiem (szczególnie w pierwszym roku życia jest bardzo kosztowna, bo wymaga rehabilitacji i wielu wizyt u róźnych specjalistów) i nawet paczka pieluch potrafi być na wagę złota.
Jak sama napisałaś, każdy może mieć swoje zdanie.
Wyświetl w wątku >>
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeczytałam: "Uchwyć magiczną chwilę pomiędzy Twoim maluszkiem a jego Tatą i podziel się tym doświadczeniem"
W moim odczuciu zdjęcie przedstawia MEGA magiczną chwilę!
12 lat temu moja córka była takim wcześniakiem. Tak samo, jak rodzice dzieci urodzonych w terminie (gdy stan się ustabilizował) chcieliśmy dzielić się z innymi naszym szczęściem. Do głowy mi nie przyszło, że widok takiego maleństwa może kogoś oburzyć (aż zrobiło mi się przykro).
staszek napisał:
"... ale dziecko gołe to inny kaliber trochę niż mega wcześniak, z którym tak naprawdę nie wiadomo jeszcze czy będzie wszystko ok itp. Przynajmniej dla mnie jest spora różnica. Kolejna jakaś granica została przekroczona. Ciekawe kiedy ludzie zaczną wrzucać na konkursy zdjęcia zwłok swoich bliskich, bo że tak będzie jestem niemal pewna..."
Myślę, że skoro rodzice wrzucili zdjęcie dzieciątka na konkurs, to już jest wszystko dobrze.
Jaka granica została przekroczona? A tekst o zdjęciu zwłok swoich bliskich... brak mi słów Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miły Pan z agencji oddzwonił
Wszystko się zgadza, ilość nagród również, można słać zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A moze chodzilo o Shell-a?
Szukam załącznika z Shell Wyświetl w wątku >>
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pod koniec pobytu wychowawczyni powiedziała dzieciom, że można kupić płytkę, na której jest dużo więcej zdjęć i że są fajniejsze niż na stronie Wyświetl w wątku >>