Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika azaflora

azaflora

#6478621 Napisano: 31.03.2018 10:38:48 w Zakupy na konkursy - usługi
aguagu napisał(a):

Zrobi mi ktoś dzisiaj zakupy na Lotosie? emotka

A co to za konkurs, jaki "towar"  potrzebny? Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6478095 Napisano: 29.03.2018 07:21:57 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

pada śnieg,pada snieg-dzwonią dzwonki sań.... emotka emotka emotka

W marcu jak w garncu - u mnie też pada.
Wkurza mnie, że tydzień temu dopadł mnie jakiś grypopodobny wirus, kataru nie mam, kaszlę niewiele, a sił brak, co jakiś czas dreszcze i w łepetynie mi się kręci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6477537 Napisano: 27.03.2018 17:04:33 w Wkurza mnie...
atanerka napisał(a):

Moje zdolności...kupic specjalnie przyprawę KNORR , by następnie zgłosić ją do otrzymania darmowych przypraw KAMIS...
No cóż może Oni też się pomyla i wyślą

Knorra zgłoś tu https://www.przep...l/swiatprzypraw/3za1
a Kamis? Co to za akcja? Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6477329 Napisano: 27.03.2018 09:25:47 w Czy informują/ informowali?
Wczoraj miało być dodatkowe losowanie termosów Milka - czy ktoś otrzymał już info? Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6476991 Napisano: 26.03.2018 10:26:46 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

cb656 napisał(a):

http://www.komput...utm_campaign=fb_onet

I dlatego nie mam ani FB ani Mesesengera na telefonie. Co niestety czyni mnie częściowo jednostką upośledzoną społecznie.
A tak na marginesie, to dziwi mnie, czemu jeszcze Smolar nie wpadł na to, żeby zgłoszenia w ich konkursach można było wysyłać tylko przez aplikację w telefonie, która miałaby dostęp do kontaktów, smsów, mikrofonu, kamery, lokalizacji...  emotka

slonko365 ja jestem "upośledzona" w dwójnasób, mam telefony z Windowsem i większość aplikacji jest niedostępna emotka Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6476557 Napisano: 23.03.2018 20:02:05 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Wkurza mnie, że pasta do zębów, która jest przecież bezpieczna w tubce z tworzywa sztucznego, jest dodatkowo pakowana w kartonik. Ulubiony krem do twarzy (w szklanym słoiczku) poza kartonikiem ma jeszcze zewnętrzną folię. Po co to komu?  emotka  I tak jest z co drugą zakupioną/otrzymaną rzeczą: zanim użyję pierwszy raz, to już naprodukuję worek śmieci. Co ja się śmieci nasegreguję i nawynoszę!  emotka I jeszcze, żeby to miało sens - ale jak widzę karton po mleku w niebieskim pojemniku na papier to mi ręce opadają emotka A im większy odsetek nieposegregowanych śmieci, tym opłaty za wywóz wyższe. Jeden za wszystkich-wszyscy za jednego. Wkurza mnie zbiorowa odpowiedzialność emotka  Dziękuje za uwagę. Miałam ochotę oczyścić myśli na koniec tygodnia. Miłego weekendu emotka

Mnie też to wkurza i staram się ograniczać np. kupuję opakowania uzupełniające. W Topazie zrobiłam taakie oczy: Nesca 100 gram w słoiku była po 12,49, a w plastikowym opakowaniu uzupełniającym... 13,49.
U mnie się segreguje, co miesiąc od osoby płaciliśmy po 10, a od kwietnia po 12zł. Jedyny plus to dostaliśmy brązowe worki na kompost i wreszcie będzie można do nich sypać skoszoną trawę, liście odbierają bezpłatnie w październiku i listopadzie.Ci, którzy nie chcą się "bawić" w segregowanie, musieli zamiast 10, płacić 20zł miesięcznie od osoby. Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6476462 Napisano: 23.03.2018 16:29:32 w Wkurza mnie...
Był konkurs, gdzie wysyłało się hasło na 7168, co jakiś czas dostaję z tego numeru jakieś bzdety. Dziś np. "hcesz podbić serce sympatii...?"   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6476210 Napisano: 23.03.2018 08:39:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kaka72 napisał(a):

aż boję się tu wpisywać bo po wczorajszy wpisie wpadła książka z KINDER o wartości ok.3 zł a żeby ją otrzymać musiałabym doinwestować do niej 2,5 zł-to czysta strata a nie żadna wygrana więc nawet się nie wpisałam w MDW  emotka

kaka72 idź kup sobie paczkę Cheetosów jeśli nie znajdziesz naklejki, wpisz się tu: "jak żyć? nie mam naklejkiemotka "
Gdyby nie wczorajsza reklama w TV, to nie wiedziałabym dlaczego dziewczynki przy półce z Cheetosami tak się emocjonowały emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

azaflora

#6476134 Napisano: 22.03.2018 21:34:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przyszła polecona przesyłka z zamówieniem z Ostrej Promocji Develey, koperta była naddarta i w CER została dokładnie zafoliowana, ale noża do sera brakemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6476133 Napisano: 22.03.2018 21:29:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

wszyscy w Kinder coś wygrali nawet kilka razy - a ja tradycyjnie NIC emotka   czy jest osoba co też nic nie wygrała czy tylko moje  szczęście  gdzieś znikłego emotka

violka - u męża 1/1, u mnie 0/1. Nie jesteś sama emotka . W następnym losowaniu szczęście się do Ciebie uśmiechnieemotka Wyświetl w wątku >>
1 violka88 0

azaflora

#6475921 Napisano: 22.03.2018 16:51:56 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

jak wrócić  do starej wersji forum? te szarości rozwleczone na stronie są totalnie nieprzejrzyste

Aby wrócić do poprzedniej grafiki wystarczy kliknąć w jeden z poniższych linków:
https://www.e-konkursy.info/theme/old
LUB - na górze strony:
Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6473819 Napisano: 16.03.2018 16:22:06 w Wkurza mnie...
mamija napisał(a):

każdy kto widział

mamija Ty chyba jeszcze pamiętasz czasy, gdy tu w konkursach, gdzie trzeba było wybrać prawidłowe odpowiedzi na kilka pytań + np. opisówka - "coś od siebie", podawało się innym 1 b; 2 c;itp. Świat się zmieniaemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

azaflora

#6473735 Napisano: 16.03.2018 13:23:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kinzao napisał(a):

Pytanie odnośnie kart Winiary do Biedronki - czy ktoś płacił nią 'na raty' (np zakupy za 20zł) czy trzeba na raz wykorzystać całe 100zł?

Kupuj śmiało, dostajesz paragon i inny wydruk z kwotą, jak pozostała na karcie, nie trzeba realizować jednorazowo Wyświetl w wątku >>
2 kinzao, Jogav 0

azaflora

#6473427 Napisano: 15.03.2018 17:24:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

Oczywiście wszystko jest kwestią kontekstu, tego jak ten kotek jest pokazany, ale kotek z kaprawymi oczkami nawet jeśli kochany nie będzie "twarzą" karmy dla kotów - przecież "po naszej karmie kotki są zdrowe, szczęśliwe i świecą im się oczka". Natomiast jeśli będzie biegał szczęśliwy na trzech łapkach i będzie kapało słodkością, to rzeczywiście, nie powinien być dyskryminowany na dzień dobry, bo nie ma łapki.

PS. Czy ja dobrze rozumiem, że koleżanka odebrała kotom karmę którą lubiły, żeby zrobić na złość niedobremu producentowi, bo napisał w regulaminie niepoprawną politycznie prawdę? Hmm..

slonko365  napisałam do nich m.in "Ponieważ moje koty są niepełnosprawne - nie spełniają estetycznych wymogów emotka Jest mi zwyczajnie, po ludzku przykro, że karmię je ... - spośród różnych karm to właśnie koty wybrały tę akurat markę, a ona jest nastawiona na koty o nieskalanym wyglądzie."
Każdego zwierzaka można uchwycić na fotce tak, by nie szokować ludzi, nie podkreślać "ubytków", a przyciągnąć wzrok jego walorami. Na Fb , siepomaga, itp jest mnóstwo apeli o wpłaty na ratowanie zwierząt, im bardziej dramatyczne historie i zdjęcia, tym większe zainteresowanie i co tu dużo mówić...ludzie w porywach serca i empatii, wpłacają różne sumy, większość tych historii jest prawdziwa, mnie razi otoczka emotka .
Jeśli chodzi o moją  "zemstę" , to masz rację emotka , koty zachowywały się tak, jakby działa im się krzywda. Przetrwały one i ja też. Zamiast karmą o zawartości m.in "kurczak (17%), suszone białko drobiowe, pszenica pełnoziarnista (14%), kukurydza, mączka ze skrobi pszenicznej, mączka ze skrobi kukurydzianej", chrupią taką "30 % świeży filet z kurczaka bez kości, 28 % suszony filet z kurczaka, 18 % ziemniaki, 5 % tłuszcz kurczaka, 2 % suszone jajko, 1,5 % śledź ze świeżego połowu, 1,5 % suszony śledź, tran (100 % tłuszcz ze śledzia)".:-) Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

azaflora

#6473339 Napisano: 15.03.2018 13:25:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

azaflora napisał(a):

No tak, bo przecież w dzisiejszym świecie jednostka musi być idealna pod każdym możliwym względem emotka

joan - najlepsze dwa cytaty z ich odpowiedzi:
" Sami znamy
kociaki, które zostały pokrzywdzone przez los i wiemy, że są to wciąż
radosne, szczęśliwe zwierzaki, ponieważ właściciel o nie DBA.
Tak jak napisaliśmy na
początku, proszę czuć się swobodnie we wzięciu udziału w naszym konkursie.
Warto pokazać, że wszystkie koty mogą być szczęśliwe"
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6473312 Napisano: 15.03.2018 12:29:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atka79 napisał(a):

Co ciekawe, mimo że Loyalty Point nie uznała żadnej mojej reklamacji to zastosowała parę zmian w tych nowych loteriach, co po części może być moją zasługą.

atka79 dla Ciebie emotka
Jeśli Ci dadzą bana na wygrywanie to i tak pozostaniesz wielka emotka
Mnie parę lat temu wkurzył organizator cyklicznych konkursów foto z popularną karmą dla kotów /teraz też trwa, widzę reklamę w polecanych/. W regulaminie mieli zapis:
"e) Organizator zastrzega sobie prawo wykluczenia Uczestnika w zakresiekorzystania z aplikacji opisanej w punkcie niniejszym, jeśli przesłane zdjęcie...
nie spełnia wymogów estetycznych i promocyjnych, w szczególnościnie ukazuje przejawów zdrowia kota (takich jak blask w oczach, lśniąca
sierść, energia), czy wręcz wskazuje na to, że kot jest chory, upośledzony lub
niepełnosprawny"
Długo się zastanawiali, wreszcie odpisali, przeprosili i ten zapis usunęli z regulaminu.
Na znak protestu, już więcej tej karmy nie kupiłam, ani nie ubiegałam się o "darmochę" do testów. Najgorzej było z kotami, bo się wydzierały, protestowały aż wreszcie zaakceptowały inną, bardziej wartościową karmę. Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6472827 Napisano: 14.03.2018 10:43:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

W mojej też tylko że dotarła 7 dni od nadania i nie wiem czy już atywna:( nie wiem czy można to jakoś sprawdzić?

. Użytkownik ma prawo w każdym czasie dokonać sprawdzenia aktualnej wysokościśrodków na Karcie oraz terminu ważności Karty. Sprawdzenie może być dokonane
bezpośrednio przy kasie we wszystkich Sklepach Biedronka. Ponadto saldo Karty jest
umieszczone na paragonie fiskalnym każdej transakcji zawieranej przy pomocy Karty
regulamin: https://statickar...519972867.1485777883 Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6472702 Napisano: 13.03.2018 18:44:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcin1411 napisał(a):

Limitowane puszki tiger przypuszczam, że są tylko na wybranych stacjach paliw. Przejechałem całe miasto w poszukiwaniu i znalazłem na bp. Tam one kosztują 4.99zl zaś w tesco ( nie limitowana edycja) 1.99 zł

Gapcio z Ciebie emotka na stronie po prawej są symbole BP, Shell i MoYa, tam szukaj
https://szybcyiglosni.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6472457 Napisano: 13.03.2018 07:45:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hochland - kolejne pudło, Nescafe - 100 - jednym, jedynym zgłoszeniem emotka Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6472334 Napisano: 12.03.2018 19:10:13 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
kamil17 napisał(a):

byłem dzisiaj w C4 w Galerii Krakowskiej. Kawa nescafe Gold 100g słoik 19,99,   zapas 100g. 19,19 zł  emotka emotka . Kojarzy ktoś coś gdzieś taniej. ??

Szukaj "zwykłej" Nescafe i do nie dokup jednorazówkę Gold za 0,79groszaków Wyświetl w wątku >>
0 0