Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
azaflora
Postów 1037
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że tydzień temu dopadł mnie jakiś grypopodobny wirus, kataru nie mam, kaszlę niewiele, a sił brak, co jakiś czas dreszcze i w łepetynie mi się kręci Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a Kamis? Co to za akcja? Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie się segreguje, co miesiąc od osoby płaciliśmy po 10, a od kwietnia po 12zł. Jedyny plus to dostaliśmy brązowe worki na kompost i wreszcie będzie można do nich sypać skoszoną trawę, liście odbierają bezpłatnie w październiku i listopadzie.Ci, którzy nie chcą się "bawić" w segregowanie, musieli zamiast 10, płacić 20zł miesięcznie od osoby. Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby nie wczorajsza reklama w TV, to nie wiedziałabym dlaczego dziewczynki przy półce z Cheetosami tak się emocjonowały Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-konkursy.info/theme/old
LUB - na górze strony:
Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdego zwierzaka można uchwycić na fotce tak, by nie szokować ludzi, nie podkreślać "ubytków", a przyciągnąć wzrok jego walorami. Na Fb , siepomaga, itp jest mnóstwo apeli o wpłaty na ratowanie zwierząt, im bardziej dramatyczne historie i zdjęcia, tym większe zainteresowanie i co tu dużo mówić...ludzie w porywach serca i empatii, wpłacają różne sumy, większość tych historii jest prawdziwa, mnie razi otoczka .
Jeśli chodzi o moją "zemstę" , to masz rację , koty zachowywały się tak, jakby działa im się krzywda. Przetrwały one i ja też. Zamiast karmą o zawartości m.in "kurczak (17%), suszone białko drobiowe, pszenica pełnoziarnista (14%), kukurydza, mączka ze skrobi pszenicznej, mączka ze skrobi kukurydzianej", chrupią taką "30 % świeży filet z kurczaka bez kości, 28 % suszony filet z kurczaka, 18 % ziemniaki, 5 % tłuszcz kurczaka, 2 % suszone jajko, 1,5 % śledź ze świeżego połowu, 1,5 % suszony śledź, tran (100 % tłuszcz ze śledzia)".:-) Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
" Sami znamy
kociaki, które zostały pokrzywdzone przez los i wiemy, że są to wciąż
radosne, szczęśliwe zwierzaki, ponieważ właściciel o nie DBA.
Tak jak napisaliśmy na
początku, proszę czuć się swobodnie we wzięciu udziału w naszym konkursie.
Warto pokazać, że wszystkie koty mogą być szczęśliwe"
Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli Ci dadzą bana na wygrywanie to i tak pozostaniesz wielka
Mnie parę lat temu wkurzył organizator cyklicznych konkursów foto z popularną karmą dla kotów /teraz też trwa, widzę reklamę w polecanych/. W regulaminie mieli zapis:
"e) Organizator zastrzega sobie prawo wykluczenia Uczestnika w zakresiekorzystania z aplikacji opisanej w punkcie niniejszym, jeśli przesłane zdjęcie...
nie spełnia wymogów estetycznych i promocyjnych, w szczególnościnie ukazuje przejawów zdrowia kota (takich jak blask w oczach, lśniąca
sierść, energia), czy wręcz wskazuje na to, że kot jest chory, upośledzony lub
niepełnosprawny"
Długo się zastanawiali, wreszcie odpisali, przeprosili i ten zapis usunęli z regulaminu.
Na znak protestu, już więcej tej karmy nie kupiłam, ani nie ubiegałam się o "darmochę" do testów. Najgorzej było z kotami, bo się wydzierały, protestowały aż wreszcie zaakceptowały inną, bardziej wartościową karmę. Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezpośrednio przy kasie we wszystkich Sklepach Biedronka. Ponadto saldo Karty jest
umieszczone na paragonie fiskalnym każdej transakcji zawieranej przy pomocy Karty
regulamin: https://statickar...519972867.1485777883 Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://szybcyiglosni.pl/ Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane