Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aniwre

aniwre

#3279484 Napisano: 08.04.2010 10:53:59 w Carrefour konkursy
majeczkamp napisał(a):

Dzwoniłam do grafa z Palmolive z Carrefour'a 1min temu- 3 osoby o wycieczkach zostały juz poinformowane natmiast smsy z zestawami pojda dzis lub jutro.

Czyli jej się konkursy pomieszały.

Dzięki, że zadzwoniłaś ponownie. Wyświetl w wątku >>
0 0

aniwre

#3279406 Napisano: 08.04.2010 10:36:49 w Carrefour konkursy
madzdz napisał(a):

Nie możliwe, żeby z forum nikt nic nie wygrał skoro zestawów było tak wiele. Myślę, że jeszcze wszystko się odkręci i będziemy się cieszyć, że każde zgłoszenie dostało zestawik emotka

Też mam taką nadzieję. Wyświetl w wątku >>
0 0

aniwre

#3279376 Napisano: 08.04.2010 10:30:52 w Carrefour konkursy
gusiabo81 napisał(a):

aniwre napisał(a):

siwy28 napisał(a):

trojan napisał(a):

czy dzwonili juz z palmolive?

niestety palmolive milczy emotka

monia24 napisał(a):

tez mnie wkurza palmolive, juz tyle czasu po terminie ;/

Przed chwileczką dodzwoniłam się do Grafa w sprawie konkursu Palmolive i Pani powiedziała, że sms-y już zostały wysłane dawno i kończy się już procedura weryfikacyjna.

Patrząc na ilość pytań tutaj o ten konkurs, oraz że nikt się nie chwalił np. kosmetykami dla pierwszych 166 osób z każdego dnia - Nie wierzę w to co mi powiedziała. emotka

a graf tez organizowal palmolive w tesco? moze sie jej pomylilo z tamtym konkiem, bo lada dzien konczy sie termin wydania nagrod emotka

Pytałam Carrefur-a

Ale wydaje mi się że sobie żarty stroją. Wyświetl w wątku >>
0 0

aniwre

#3279322 Napisano: 08.04.2010 10:19:25 w Carrefour konkursy
siwy28 napisał(a):

trojan napisał(a):

czy dzwonili juz z palmolive?

niestety palmolive milczy emotka

monia24 napisał(a):

tez mnie wkurza palmolive, juz tyle czasu po terminie ;/

Przed chwileczką dodzwoniłam się do Grafa w sprawie konkursu Palmolive i Pani powiedziała, że sms-y już zostały wysłane dawno i kończy się już procedura weryfikacyjna.

Patrząc na ilość pytań tutaj o ten konkurs, oraz że nikt się nie chwalił np. kosmetykami dla pierwszych 166 osób z każdego dnia - Nie wierzę w to co mi powiedziała. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniwre

#3274469 Napisano: 07.04.2010 08:47:03 w Carrefour konkursy
Czy komuś udało się dodzwonić do Grafa w sprawie konkursu Palmolive z Carrefur-a? Ja próbowałam już 2 razy, ale za każdym razem po komunikacie proszę wybrać tonowo... rozrywa mi połączenie emotka
Chyba, że jest do nich jakiś inny numer telefonu oprócz tego co jest na ich stronie internetowej? Wyświetl w wątku >>
0 0

aniwre

#3258956 Napisano: 01.04.2010 10:46:29 w Carrefour konkursy
mariwanna napisał(a):

aniwre napisał(a):

Czy już wiadomo co z Palmolive? Dostał ktoś jakieś info?

nic...

:( czyli nadal czekamy...

Wyświetl w wątku >>
0 0

aniwre

#3258423 Napisano: 01.04.2010 08:55:14 w Carrefour konkursy
Czy już wiadomo co z Palmolive? Dostał ktoś jakieś info? Wyświetl w wątku >>
0 0

aniwre

#3246468 Napisano: 29.03.2010 09:53:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
monia24 napisał(a):

niuniu napisał(a):

dzisiaj powinny iść eski z Carrefoura z Palmolive emotka czekam z niecierpliwością emotka

a skad takie info???? tez czekam na palmolive i zmywary z reala emotka

do wtorku 23 marca mieli wybrać zwycięzców + 5 dni na kontakt , nawet licząc 5 dni roboczych to wypada dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniwre

#3182614 Napisano: 09.03.2010 07:45:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Cieknąca koperta z opakowaniem po bulionetce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniwre

#3166579 Napisano: 03.03.2010 07:05:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
gosia1983 napisał(a):

ramka cyfrowa od nestle - ups

Do mnie też dotarła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniwre

#3161937 Napisano: 02.03.2010 09:45:32 w Winiary
nineczka17 napisał(a):

kubatbg napisał(a):

tak emotka stronak winiar kochanie przez gotowanie
przynajmniej u mnie nie wchodzi i wsakuje Errorrr emotka a jak u was??

U mnie Winiary.pl tez nie chodzi emotka

Też nie działa - sprawdzałam na różnych przegladarkach... Wyświetl w wątku >>
0 0

aniwre

#3158884 Napisano: 01.03.2010 10:12:53 w Winiary
nineczka17 napisał(a):

aniwre napisał(a):

a w jaki sposób uzyskać takie potwierdzenie? Zaświadczenie z informacji czy może na podstawie paragonu faktura ?

niech Ci w sklepie na odwrocie paragonu napisza Winiary i wyszczególnia co kupiłas np Winiary budyń x1,zupa ogórkowa x1,kostka rosołowa x1 i pieczątka i podpis sprzedawcy i bedzie ok emotka emotka

lovcia88 napisał(a):

aniwre napisał(a):

a w jaki sposób uzyskać takie potwierdzenie? Zaświadczenie z informacji czy może na podstawie paragonu faktura ?

najlepiej takie zaswiadczenie wziac od razu przy kasie (poprosic o pieczatke sklepu i zapis, ze zakupione produkty sa produktami Winiary)

Bardzo Wam dziękuję za informację - muszę szybko to załatwić emotka Jeszcze raz dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

aniwre

#3158861 Napisano: 01.03.2010 10:03:05 w Winiary
a w jaki sposób uzyskać takie potwierdzenie? Zaświadczenie z informacji czy może na podstawie paragonu faktura ? Wyświetl w wątku >>
0 0

aniwre

#3158819 Napisano: 01.03.2010 09:48:19 w Winiary
Jak to jest z paragonami do konkursu kochanie przez gotowanie, bo byłam w Tesco kupiłam trzy zupki Winiary, a na paragonie nie mam nazwy Winiary tylko zupa krem ... - czy taki paragon się liczy? Nie wiem czy wysyłać sms-a czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniwre

#3140798 Napisano: 23.02.2010 05:04:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
leona napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

gimikiss napisał(a):

uu jest tu kto juz są wyniki z nestle..

no niestety zonk emotka
ciekawi mnie tylko zdjęcie z kubkami Winiary , co wspólnego ma z konkursem NESTLE?

Szczerze powiem, że niektóre zdjęcia są naprawdę pomysłowe ale kilka rzeczywiście wątpliwych.
alaalex40 napisał(a):

leona napisał(a):

eveline22 napisał(a):

i ja....

A ja nie płaczę bo wydalam tylko na czekoladki kinder a i tak je zawsze kupuję. W najbliższym czasie uzupełnię zapas nutelli emotka

no wiesz niby i tak sie to kupuje ale mimo wszystko troche przykro jak widzisz taka liste bez swojego nazwiska;/

Tak szczerze to nie nastawiałam się za bardzo na większy łup jak się dowiedziałam, że to w Siedlcach losują. Tam zostawiają mało miejsca na przypadki. Naprawdę nie ma się co wkurzać.

Jeżeli chodzi o kubeczki WINIARY - to marka WINIARY należy do Nestle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0