Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6761677 Napisano: 28.01.2021 17:16:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
JOHNNIE WALKER

Jak to jest?
Organizator MOŻE dać nagrody/ ale może mu się "nie chcieć"? 

9. Jeżeli Organizator nie otrzyma wysłanych zgodnie z procedurą opisaną w § 3 ust.7 danych,oświadczeń i Dowodu Zakupu, nagroda pozostaje własnością Organizatora.Organizator zastrzega, że Nagrody, które pozostaną jego własnością mogą być następnie stosownie do jego decyzji przyznane przez Komisję innym Uczestnikom wyłonionym stosownie do
postanowień Regulaminu.

Patrze na ten Johnnie Walker i jakieś dziwactwa?
Patrzę na NADAWCĘ mojego "worka plecaka" a tam jakaś dziwaczna firma...? "Emka logistyka"
- dzwonię do nich-pytam co za worek z Chin czy z Tajwanu-bo już popruty-choć ani razu nie użyty?
A odpowiedź taka że zapakowali to- co dał im InCubi (Organizator) i że o worek to nikt nie pytał- ale o zegarki to już 20 osób dzwoniło że to "kryminał na dużą skalę takie oszustwo".
A Nadawca powiedział przy okazji-że oni są zobligowani w razie uszkodzenia paczki do 800 zł- bo taka jest wartość "zegarka" i na taką kwotę Organizator zażyczył ubezpieczyć. 

Czyli ludzie dzwonią do NADAWCY https://emka.biz.pl/kontakt/ a  nie Organizatora  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6761649 Napisano: 28.01.2021 15:33:51 w Zdjęcia naszych wygranych
JOHNNIE WALKER

Skąd oni to gó...no wzięli? Sznurek już się pruje-ledwo wyjęte z folii.

Co za cyrk? Gdzie jest info, gdzie jakakolwiek metka? Pranie/prasowanie/czyszczenie chemiczne/ skład materiału? 
Kto jest producentem?
Coś takiego nie może być dopuszczone do użytkowania w Polsce! Jasne że flaszka byłaby lepsza. Ale agencja pewnie chciała zarobić i "wymyśliła" sobie coś. 
I....dzwoni do mnie kumpel z pracy - że zegarek wysłali połowe tańszy? Nie ten model? W poniedziałek wszystko się dowiem.

Wyświetl w wątku >>

darog

#6761079 Napisano: 26.01.2021 15:47:41 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kejm napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytanie czy ozdrowieńcy są bezpieczni dla osób które nie chorowały? Czy mogą przenosić wirusa, sami będąc chronieni?

Znam osobę, która TRZECI raz jest już chora na koronę (każdy kolejne zachorowanie jest coraz gorsze), więc nie wiem czy są aż tak "chronieni". 

czyli jej organizm nie wytworzył przeciwciał? masakra
a w temacie szczepiena osoba zaszczepiona po jakim czasie jest w miarę bezpieczna? oczywiscie po drugiej dawce?

Tydzień PO II dawce Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

darog

#6761072 Napisano: 26.01.2021 15:34:40 w SZUKAM....
Szukam kogoś, kto wie o co chodzi?
Chce wysłać mail zwrotny (odp z paragonem do organizatora) i mam "nie można otworzyć edytora"
Nijak nie mogę ani przesłać wiadomości, ani napisać, ani odpowiedzieć?! Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6761049 Napisano: 26.01.2021 13:37:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
darog napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Wczoraj Hankey Bannister ogłosiło zwyciezców konkursu
https://www.e-kon...18.html#.YAh9gehKhPY

dziś z kolei wrzucili część zwycięskich odpowiedzi: 
https://www.hanke...jXEhcTD6EcD2vYsLZTA0

większość z tych prac ma więcej niż 360 znaków, a zgodnie z regulaminem: 
"nie może zawierać żadnych zdjęć, rysunków, filmów czy linków do stron internetowych, ani danych osobowych innych, aniżeli dane
Uczestnika. Odpowiedź nie może być dłuższa niż 360 znaków ze spacjami, znakami interpunkcyjnymi i znakami specjalnymi."

jak ja tego nie lubię, że ludzie dostosowują się do regulaminu, a sam organizator nie i wybiera zgłoszenia nieregulaminowe, choć dawno nie widziałem, by agencja dopuściła się takiego błędu, niektóre odpowiedzi mają ponad 1100 znaków zamiatregulaminowe 360 ... to jest chyba przesada. 

Przeczytałam z ciekawości pierwsza i kawałek drugiej odpowiedzi. Zakończyłam na zdaniu "Głos był magnezem dla słuchaczy" Nie krytykuję tych odpowiedzi, nie grałam, nie czytałam też regulaminu, więc się nie mądrzę, ale żeby nagradzać błędy? Tego nie rozumiem.

Zrobiłam dokładnie tak samo- przestałam czytać, gdy dotarłam do słowa magnezem... 

??? Kto to wybierał?? MAX 360 znaków? 
A błędów ile...
w szkole podstawowej uczą: jaki, jakie, jaka" - zawsze z MAŁEJ LITERY! "Angielskim akcentem"?
Rozumiem pisać w pośpiechu, dyskutując na forum...ale KONKURS- to konkurs! 

Ta agencja nie powinna robić żadnych konkursów!

CIEKAWOSTKA.  Co tam jest w pkt 4 regulaminu? Organizator powinien wykluczyć zgłoszenia niezgodne z regulaminem. To na "ochłap" którzy zechcieli zarzucić to sponsorowi i organizatorowi dostali dodatkowe nagrody?? JUŻ PO ogłoszeniu wyników. CIEKAWOSTKA. Najgorsze i najtańsze "ochłapy-dodatkowe whisky " dla tych co reklamacje złożyli? A najlepsze nagrody dla zgłoszeń niezgodnych z regulaminem/lub byle jakich stylistycznie, z błędami, etc...? Mnie by flaszka za 70 zł nie zadowoliła w ramach "rekompensaty"/ 
Jesteś niezadowolony? Pisz do sponsora- pewnie też przydzieli "dodatkową" tanią whisky...???

Sponsor:  [email protected]

Skoro wg regulaminu na każdym etapie Organizator może zmienić / wykluczyć- niech EWENTUALNIE daje whisky za 400zł (te z konkursu) prawidłowym zgłoszeniom- a te "dodatkowe-tym nieprawidłowym zgłoszeniom- którym nagrody obiecał-poprzez publikacje wyników.
Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6760030 Napisano: 21.01.2021 10:43:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
kuleczkar napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Wczoraj Hankey Bannister ogłosiło zwyciezców konkursu
https://www.e-kon...18.html#.YAh9gehKhPY

dziś z kolei wrzucili część zwycięskich odpowiedzi: 
https://www.hanke...jXEhcTD6EcD2vYsLZTA0

większość z tych prac ma więcej niż 360 znaków, a zgodnie z regulaminem: 
"nie może zawierać żadnych zdjęć, rysunków, filmów czy linków do stron internetowych, ani danych osobowych innych, aniżeli dane
Uczestnika. Odpowiedź nie może być dłuższa niż 360 znaków ze spacjami, znakami interpunkcyjnymi i znakami specjalnymi."

jak ja tego nie lubię, że ludzie dostosowują się do regulaminu, a sam organizator nie i wybiera zgłoszenia nieregulaminowe, choć dawno nie widziałem, by agencja dopuściła się takiego błędu, niektóre odpowiedzi mają ponad 1100 znaków zamiatregulaminowe 360 ... to jest chyba przesada. 

Przeczytałam z ciekawości pierwsza i kawałek drugiej odpowiedzi. Zakończyłam na zdaniu "Głos był magnezem dla słuchaczy" Nie krytykuję tych odpowiedzi, nie grałam, nie czytałam też regulaminu, więc się nie mądrzę, ale żeby nagradzać błędy? Tego nie rozumiem.

Zrobiłam dokładnie tak samo- przestałam czytać, gdy dotarłam do słowa magnezem... 

??? Kto to wybierał?? MAX 360 znaków? 
A błędów ile...
w szkole podstawowej uczą: jaki, jakie, jaka" - zawsze z MAŁEJ LITERY! "Angielskim akcentem"?
Rozumiem pisać w pośpiechu, dyskutując na forum...ale KONKURS- to konkurs! 

Ta agencja nie powinna robić żadnych konkursów! Wyświetl w wątku >>

darog

#6759417 Napisano: 18.01.2021 21:41:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ejulek59 napisał(a):

darog napisał(a):

A co z In Cubi od Johnnie Walkera nie znają swojego regulaminu?
"7. W wiadomości, w celu weryfikacji prawa do nagrody, zwycięzca jest proszony o przesłanie wciągu czterech dni roboczych na adres e-mail Organizatora promocje@incubi.pl wypełnionego i
podpisanego formularza (dalej Formularz) oraz zdjęcia / skanu Dowodu Zakupu, którego
numer został wpisany w zwycięskim Zgłoszeniu. Formularz do pobrania ze strony
www.incubi.pl"

A W MAILU NAPISALI 3 dni od dziś... 

To jakieś losowanko było...skoro można było wygrać - gdzie w tekście wpadła omyłkowo inna nazwa whisky...

Pochwalili się, że do 21 stycznia zamieszczą na stronie zwycięzców więc chcą się wyrobić Ps. żeby na dopracowane, zabawne hasło nie wpadł nawet ten worek?  Porażka emotka Popieram, losowanko emotka

coś mi się wydaje, że ostatecznie mieli kilka dni wcześniej powiadomić?
- dziś tak na łapu-capu szybko?
- no niestety ..moim zdaniem to było losowanie. było kilka konkursów z whisky w tym terminie i wiem na pewno- padła inna nazwa w tekście konkursowym wygranym worku. 
- inne zgłoszenie wydawało mi się super ekstra na tip top pod główną nagrodę- - - - zero wygranej!...
- i zamiast tych worków lepsza by była flaszka Jaśka. Wyświetl w wątku >>

darog

#6759334 Napisano: 18.01.2021 16:56:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
memos napisał(a):

Czy pamięta ktoś czy w formularzu johnnie walker podawało się numer tel?

tak, podawało sie nr tel Wyświetl w wątku >>
1 memos 0

darog

#6759333 Napisano: 18.01.2021 16:54:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A co z In Cubi od Johnnie Walkera nie znają swojego regulaminu?
"7. W wiadomości, w celu weryfikacji prawa do nagrody, zwycięzca jest proszony o przesłanie wciągu czterech dni roboczych na adres e-mail Organizatora promocje@incubi.pl wypełnionego i
podpisanego formularza (dalej Formularz) oraz zdjęcia / skanu Dowodu Zakupu, którego
numer został wpisany w zwycięskim Zgłoszeniu. Formularz do pobrania ze strony
www.incubi.pl"

A W MAILU NAPISALI 3 dni od dziś... 

To jakieś losowanko było...skoro można było wygrać - gdzie w tekście wpadła omyłkowo inna nazwa whisky... Wyświetl w wątku >>

darog

#6758068 Napisano: 13.01.2021 11:08:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
patii098 napisał(a):

Witam, wreszcie założyłam konto emotka   wczesciej was tylko podglądałam, ten rok zaczynam z wygraną piccolo aparat instax oraz krem nivea ze swoim zdjęciem. 

To ile masz TU kont?

"wreszcie założyłam"? czyli //Z nami od: 26.10.2019//
W temacie: pizza do wyboru z dowozem z lokalnego radia.  Wyświetl w wątku >>

darog

#6757973 Napisano: 12.01.2021 22:42:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

znalazłam paragon z Lidla a na nim Ballantine's Whisky  za 99,99  czy to dobry paragon na kończący się dzisiaj konkurs?

Za duża cena - wchodzą tylko 0.7 i to "smakowe" a to pewnie cena zwykłego i pewnie 1l lub więcej emotka

to pewnie whisky 12 letnia. ma być poj 07 l i wariant passion lub brasil - to ok 55 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6757778 Napisano: 12.01.2021 13:08:58 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
valnieta napisał(a):

z drugiego etapu jagera ktoś coś już dostał?

Nie. Ledwie zakończyli flaszki z I etapu wysłać. Wujek dostał w ostatni piątek (podanie danych do wysyłki 8 listopada 2020) Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6757353 Napisano: 11.01.2021 01:39:30 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

kalinea napisał(a):

Wkurza mnie że im jestem starsza tym mniej czasu na zostanie mamą a im mniej czasu na zostanie mamą tym mniej wolnych facetów  emotka

Mam 36 lat i stwierdzam, że albo ze mną jest coś nie tak albo z facetami. Ciężko znaleźć kogoś naprawdę wartosciowego.

Moja bratowa urodziła pierwsze dziecko w wieku 47 lat, bardzo długo się starali. Dziecko jest zdrowe i wszystko OK.
A wszystkie koleżanki które urodziły w wieku 20 lat i patrzą na nią jak na dinozaura- olewa. 
Ważne by dziecko było kochane, zdrowe  i miało zapewnione wychowanie.
Czego chcieć więcej?
Wiek? Nie ma znaczenia-oby wszystko się udało szczęśliwie tym-co planują równie szczęśliwe życie. Wyświetl w wątku >>

darog

#6756552 Napisano: 06.01.2021 17:19:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

harnas napisał(a):

kumulacja napisał(a):

ziolko napisał(a):

pioge7 no tak... nie dojrzałam tego zapisu w opisie konkursu... echh.. czyli trzymanie kciuków na darmo  :zakreconyA ja k

ziolko napisał(a):

pioge7 no tak... nie dojrzałam tego zapisu w opisie konkursu... echh.. czyli trzymanie kciuków na darmo  emotka

Nie rozumiem, dlaczego zakup litra jest gorszy niż zakup 0.7 l? Przecież więcej wydałyśmy, więc dochód ze sprzedaży wzrasta.
Rozumiem, gdyby ktoś kupił 0.5 l . A ja mam na paragonie cenę bez podania pojemności. Czy ktoś wie, ile kosztuje w Żabce
0,7 l?

a widział ktoś tę edycję w litrowych butelkach?
bo w tym konkursie chodzi o promowanie tych dwóch wariantów

po wpisaniu Ballantiness Brasil 1l wyskakują mi strony ze sklepami zagranicznymi, więc u nas chyba nie występuje ten wariant, aczkolwiek, mogę się mylić.

nie ma wariantu 1l Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6756248 Napisano: 04.01.2021 20:55:41 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
olabas napisał(a):

darog napisał(a):

darog napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

olabas napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

Jägermeister

Serio nie ma w sklepach? "NIEZWŁOCZNIE"...

Przewidywana wysyłka nagród głównych w postaci PlayStation 5 wraz z plecakiem i zestawu imprezowego Jägermeister, zawierającym butelkę Jägermeister 0,7 l oraz 6 kieliszków nastąpi po 01.12.2020. Nagrody
zostaną wysłane niezwłocznie po potwierdzeniu dostępności w ogólnopolskich sklepach

CZEKAJĄ NA PRZECENY, KTÓRE SĄ PO NOWYM ROKU??

Chyba "Serio nie ma w sklepach", bo kojarzę walki o ten sprzęt. Rozchodzą się w kilka minut  emotka

Dokładnie, trzeba czekać, aż PS5 będą w sklepach. Ja tam cierpliwie czekam na moją konsolę emotka

"Oficjalnie potwierdzono, iż premiera PS 5 zaplanowana jest na 12 listopada 2020 roku (m.in. w USA i Japonii), czyli najgorętszy okres w branży elektronicznej. W Europie PlayStation 5 zadebiutuje tydzień później, czyli 19 listopada 2020 roku."

Że niby nie ma???? Ciekawe....to "niezwłoczne"

Poczytaj w necie o tej premierze w Polsce emotka  Rzucili kilka sztuk i rozeszły się jak świeże bułeczki w kilka minut. 
https://www.rtvma...148/ps5-w-2021-roku/

Wiem, wiem, do siostrzeńca dostarczyli 2 dni przed Wigilią. Zamówienie było złożone i chyba z 2 tyg czekanie na realizację, kto później składał zapotrzebowanie i zamówienie czeka i do dziś...
Mi chodziło o "niezwłocznie" co oznacza, że towar był zamówiony, inaczej to można czekać do maja.
Pozdrowienia.

Konsole są emotka

https://mirapolne...tm_medium=referral  na dzień 30 grudnia 2020 było 14 sztuk na stanie...

W takiej cenie nikt normalny nie kupi emotka

jednak kupują..została ostatnia sztuka... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6756102 Napisano: 04.01.2021 12:11:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
darog napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

olabas napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

Jägermeister

Przewidywana wysyłka nagród głównych w postaci PlayStation 5 wraz z plecakiem i zestawu imprezowego Jägermeister, zawierającym butelkę Jägermeister 0,7 l oraz 6 kieliszków nastąpi po 01.12.2020. Nagrody
zostaną wysłane niezwłocznie po potwierdzeniu dostępności w ogólnopolskich sklepach

Chyba "Serio nie ma w sklepach", bo kojarzę walki o ten sprzęt. Rozchodzą się w kilka minut  emotka

Dokładnie, trzeba czekać, aż PS5 będą w sklepach. Ja tam cierpliwie czekam na moją konsolę emotka

"Oficjalnie potwierdzono, iż premiera PS 5 zaplanowana jest na 12 listopada 2020 roku (m.in. w USA i Japonii), czyli najgorętszy okres w branży elektronicznej. W Europie PlayStation 5 zadebiutuje tydzień później, czyli 19 listopada 2020 roku."

Poczytaj w necie o tej premierze w Polsce emotka  Rzucili kilka sztuk i rozeszły się jak świeże bułeczki w kilka minut. 

Wiem, wiem, do siostrzeńca dostarczyli 2 dni przed Wigilią. Zamówienie było złożone i chyba z 2 tyg czekanie na realizację, kto później składał zapotrzebowanie i zamówienie czeka i do dziś...
Mi chodziło o "niezwłocznie" co oznacza, że towar był zamówiony, inaczej to można czekać do maja.
Pozdrowienia.

Konsole są emotka

https://mirapolne...tm_medium=referral  na dzień 30 grudnia 2020 było 14 sztuk na stanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6756100 Napisano: 04.01.2021 12:06:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

olabas napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

Jägermeister

Pozdrowienia. Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

darog

#6756089 Napisano: 04.01.2021 11:51:29 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
olabas napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

Jägermeister

Że niby nie ma???? Ciekawe....to "niezwłoczne" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6756079 Napisano: 04.01.2021 11:34:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
witegz napisał(a):

Maszyny chłodzące od Jagermeistera? Dalej cisza? 

ägermeister

Przewidywana wysyłka nagród głównych w postaci PlayStation 5 wraz z plecakiem i zestawu imprezowego Jägermeister, zawierającym butelkę Jägermeister 0,7 l oraz 6 kieliszków nastąpi po 01.12.2020. Nagrody

CZEKAJĄ NA PRZECENY, KTÓRE SĄ PO NOWYM ROKU?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6756035 Napisano: 04.01.2021 01:13:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kitu napisał(a):

Czy Ballantines prosi o wysłanie oryginału zwycieskiego paragonu tradycyjną pocztą?

Odpowiem tak: lubię wysyłać paragony pocztą na nagrody wartości min 300zł. 
Dlaczego?>
Bo dzięki temu czasami coś wygram, najczęściej w rezerwie...
Dlaczego w rezerwie?
...a no właśnie co innego paragon mieć a co innego "go zrobić" Wyświetl w wątku >>
0 0