Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
darog
Postów 2841
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak to jest?
Organizator MOŻE dać nagrody/ ale może mu się "nie chcieć"?
9. Jeżeli Organizator nie otrzyma wysłanych zgodnie z procedurą opisaną w § 3 ust.7 danych,oświadczeń i Dowodu Zakupu, nagroda pozostaje własnością Organizatora.Organizator zastrzega, że Nagrody, które pozostaną jego własnością mogą być następnie stosownie do jego decyzji przyznane przez Komisję innym Uczestnikom wyłonionym stosownie do
postanowień Regulaminu.
Patrze na ten Johnnie Walker i jakieś dziwactwa?
Patrzę na NADAWCĘ mojego "worka plecaka" a tam jakaś dziwaczna firma...? "Emka logistyka"
- dzwonię do nich-pytam co za worek z Chin czy z Tajwanu-bo już popruty-choć ani razu nie użyty?
A odpowiedź taka że zapakowali to- co dał im InCubi (Organizator) i że o worek to nikt nie pytał- ale o zegarki to już 20 osób dzwoniło że to "kryminał na dużą skalę takie oszustwo".
A Nadawca powiedział przy okazji-że oni są zobligowani w razie uszkodzenia paczki do 800 zł- bo taka jest wartość "zegarka" i na taką kwotę Organizator zażyczył ubezpieczyć.
Czyli ludzie dzwonią do NADAWCY https://emka.biz.pl/kontakt/ a nie Organizatora Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skąd oni to gó...no wzięli? Sznurek już się pruje-ledwo wyjęte z folii.
Co za cyrk? Gdzie jest info, gdzie jakakolwiek metka? Pranie/prasowanie/czyszczenie chemiczne/ skład materiału?
Kto jest producentem?
Coś takiego nie może być dopuszczone do użytkowania w Polsce! Jasne że flaszka byłaby lepsza. Ale agencja pewnie chciała zarobić i "wymyśliła" sobie coś.
I....dzwoni do mnie kumpel z pracy - że zegarek wysłali połowe tańszy? Nie ten model? W poniedziałek wszystko się dowiem.
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chce wysłać mail zwrotny (odp z paragonem do organizatora) i mam "nie można otworzyć edytora"
Nijak nie mogę ani przesłać wiadomości, ani napisać, ani odpowiedzieć?! Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesteś niezadowolony? Pisz do sponsora- pewnie też przydzieli "dodatkową" tanią whisky...???
Sponsor: [email protected]
Skoro wg regulaminu na każdym etapie Organizator może zmienić / wykluczyć- niech EWENTUALNIE daje whisky za 400zł (te z konkursu) prawidłowym zgłoszeniom- a te "dodatkowe-tym nieprawidłowym zgłoszeniom- którym nagrody obiecał-poprzez publikacje wyników.
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A błędów ile...
w szkole podstawowej uczą: jaki, jakie, jaka" - zawsze z MAŁEJ LITERY! "Angielskim akcentem"?
Rozumiem pisać w pośpiechu, dyskutując na forum...ale KONKURS- to konkurs!
Ta agencja nie powinna robić żadnych konkursów! Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś mi się wydaje, że ostatecznie mieli kilka dni wcześniej powiadomić?
- dziś tak na łapu-capu szybko?
- no niestety ..moim zdaniem to było losowanie. było kilka konkursów z whisky w tym terminie i wiem na pewno- padła inna nazwa w tekście konkursowym wygranym worku.
- inne zgłoszenie wydawało mi się super ekstra na tip top pod główną nagrodę- - - - zero wygranej!...
- i zamiast tych worków lepsza by była flaszka Jaśka. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"7. W wiadomości, w celu weryfikacji prawa do nagrody, zwycięzca jest proszony o przesłanie wciągu czterech dni roboczych na adres e-mail Organizatora promocje@incubi.pl wypełnionego i
podpisanego formularza (dalej Formularz) oraz zdjęcia / skanu Dowodu Zakupu, którego
numer został wpisany w zwycięskim Zgłoszeniu. Formularz do pobrania ze strony
www.incubi.pl"
A W MAILU NAPISALI 3 dni od dziś...
To jakieś losowanko było...skoro można było wygrać - gdzie w tekście wpadła omyłkowo inna nazwa whisky... Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ile masz TU kont?
"wreszcie założyłam"? czyli //Z nami od: 26.10.2019//
W temacie: pizza do wyboru z dowozem z lokalnego radia. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wszystkie koleżanki które urodziły w wieku 20 lat i patrzą na nią jak na dinozaura- olewa.
Ważne by dziecko było kochane, zdrowe i miało zapewnione wychowanie.
Czego chcieć więcej?
Wiek? Nie ma znaczenia-oby wszystko się udało szczęśliwie tym-co planują równie szczęśliwe życie. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konsole są
https://mirapolne...tm_medium=referral na dzień 30 grudnia 2020 było 14 sztuk na stanie... Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, wiem, do siostrzeńca dostarczyli 2 dni przed Wigilią. Zamówienie było złożone i chyba z 2 tyg czekanie na realizację, kto później składał zapotrzebowanie i zamówienie czeka i do dziś...
Mi chodziło o "niezwłocznie" co oznacza, że towar był zamówiony, inaczej to można czekać do maja.
Pozdrowienia. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Oficjalnie potwierdzono, iż premiera PS 5 zaplanowana jest na 12 listopada 2020 roku (m.in. w USA i Japonii), czyli najgorętszy okres w branży elektronicznej. W Europie PlayStation 5 zadebiutuje tydzień później, czyli 19 listopada 2020 roku."
Że niby nie ma???? Ciekawe....to "niezwłoczne" Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ägermeister
Serio nie ma w sklepach? "NIEZWŁOCZNIE"...
Przewidywana wysyłka nagród głównych w postaci PlayStation 5 wraz z plecakiem i zestawu imprezowego Jägermeister, zawierającym butelkę Jägermeister 0,7 l oraz 6 kieliszków nastąpi po 01.12.2020. Nagrody
zostaną wysłane niezwłocznie po potwierdzeniu dostępności w ogólnopolskich sklepach
CZEKAJĄ NA PRZECENY, KTÓRE SĄ PO NOWYM ROKU?? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2841
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odpowiem tak: lubię wysyłać paragony pocztą na nagrody wartości min 300zł.
Dlaczego?>
Bo dzięki temu czasami coś wygram, najczęściej w rezerwie...
Dlaczego w rezerwie?
...a no właśnie co innego paragon mieć a co innego "go zrobić" Wyświetl w wątku >>