Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6806501 Napisano: 07.09.2021 10:42:36 w Czy informują/ informowali?
assal napisał(a):

Darog: Grałam pierwszy raz, a też mi napisali, że dziękują za ponowne zgłoszenie emotka
Może się okazać, że wyniki były. Gdzie alkohol, tam zawsze tysiące zgłoszeń  emotka

otóż inny był komunikat na ten mail-gdzie rzeczywiście był udział w poprzedniej edycji a inny w po raz pierwszy udział Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6806491 Napisano: 07.09.2021 10:31:11 w Czy informują/ informowali?
dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

darog napisał(a):

marzenier napisał(a):

dante84 napisał(a):

Nadal nic? Czy ktoś coś wie o konkursie "Jameson/Whiskey"
Informowali?

Raczej nie.

Jameson są 2 dni po terminie...a ja potrzebuję wiedzieć już.

ciekawe, czy dziś się zlitują...na razie cisza...

U mnie też, napisałem rano do nich maila ale też nie odpowiedzieli do tej pory.  Pozostaje czekać.

Może szybko wylosują.
punkt o północy zamkneli formularz i mój gotowiec już nie przeszedł = ale wyniki to 3 dni po terminie?! emotka

ps. zresztą przechowują dane Z POPRZEDNIEJ EDYCJI- bo na mail pisali coś w stylu dziękujemy za zgłoszenie ponowne w nowej edycji... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6806381 Napisano: 06.09.2021 19:20:14 w Czy informują/ informowali?
marzenier napisał(a):

dante84 napisał(a):

Nadal nic? Czy ktoś coś wie o konkursie "Jameson/Whiskey"
Informowali?

Raczej nie.

Jameson są 2 dni po terminie...a ja potrzebuję wiedzieć już. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6806087 Napisano: 05.09.2021 12:23:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

brasia napisał(a):

nikos napisał(a):

Mieliście zwrotki z konkursu Fairy C4?

Brak niestety.

NIE! 

No i co teraz? 
patrze a w regulaminie Organizator życzy sobie jedynie scany paragonów (szkoda że dopiero teraz w to wnikam, konkurs byłby olany..)
Do teraz potwierdzenia nie dotarły - czyli już nie dotrą = w bazie ich niet/ pewnie zakończyli wcześniej przyjmowanie zgłoszeń?/
A wcześniej wysyłali potwierdzenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6806063 Napisano: 04.09.2021 23:39:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brasia napisał(a):

nikos napisał(a):

Mieliście zwrotki z konkursu Fairy C4?

Brak niestety.

NIE!  Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

darog

#6805920 Napisano: 03.09.2021 19:14:48 w Czy informują/ informowali?
marzenier napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

Jameson/Whiskey informował już? były maile?
Wg. regulaminu miały być w ciągu trzech dni, czyli dziś...

Cześć, u mnie nic. Też czekam i 5 znajomych.

to czekamy emotka

Tez czekam..Ale czy sie doczekam emotka

Nic...
Powiadamiali?
Jeśli do tej pory nie - to już raczej po weekendzie? Wyświetl w wątku >>

darog

#6805140 Napisano: 31.08.2021 23:13:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
??
REGULAMIN OVOLOVO

Wyświetl w wątku >>

darog

#6804648 Napisano: 30.08.2021 12:28:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmarta22 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

darog napisał(a):

T MOBILE
https://www.e-kon...aj.html#.YSyqtrAzapo

jak długo oni informują/dzwonią? myślicie-że wszystko obdzwonili?

oni telefonicznie informują tylko te duże wygrane.. obstawiam, że doładowania i karty puszczą później smsami. Poprzednio jeszcze wcześniej lista była na stronie. Ale alfabetyczna bez przypisania nagrody. Pewnie jak się lista pojawi to puszczą resztę smsów. Raczej kogo mieli powiadomić to już powiadomili.

Ostatnio o kartach nawet smsów nie było... po prostu przyszły sobie e-mailem....

NO ale tam są i karty po 1 tys zł..
- to powiadamiają jako "główne" 
- czy jako zwykłe na mail nagrody wyślą? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6804637 Napisano: 30.08.2021 11:55:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
T MOBILE
https://www.e-kon...aj.html#.YSyqtrAzapo

jak długo oni informują/dzwonią? myślicie-że wszystko obdzwonili? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6804462 Napisano: 29.08.2021 10:26:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czary mary.
mam 2 karty przedpłacone ważne do 08/21

W żadnym sklepie "nie wchodziły"
W końcu dziś po zalogowaniu patrze: a tam owszem karty były doładowane, ale...18.08.2021 "korekta salda" i wszystko wycofane?!
stan środków na karcie ZERO.

Jakim cudem? na 100% nie były używane nigdy, tym bardziej obydwie 18.08.2021.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6804329 Napisano: 27.08.2021 21:53:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

violka88 napisał(a):

Jak myślicie - wszystkie maile z MINUTKI poszły w jednym czasie? 
bo ja znów nie dostałam maila emotka

Oby nie emotka

u nas też pusto.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6803946 Napisano: 26.08.2021 15:50:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Potrzebuję kupić suszarkę do włosów. Czy jest teraz jakaś akcja w jakimś Media Markt czy innym podobnym, zwracają jakaś kase za zakup albo w formie bonu podarunkowego?

Kasia, wygraj sobie
https://www.e-kon...-1.html#.YSebwxQzapo Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

darog

#6803714 Napisano: 25.08.2021 18:00:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
2x vouchery online o wartości: 100.00 zł. (czyli 200zł) 
www.home-you.com.
Data ważności: 31.12.2021.
ORAZ 
voucher 100zł do Showroom.pl (ciuchy, akcesoria) 
ważny do 2021-09-30. 
RAZEM 300ZŁ 
zamiana na
DUKA
IKEA
APART Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6801424 Napisano: 16.08.2021 00:29:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FORTIS 
https://www.e-kon...dl.html#.YRmPtRQzapo

dzwoni czy wysyła smsy?
istotne jak to wcześniej informował/ nie mam jak odbierać tel w najbliższych dniach. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6800012 Napisano: 08.08.2021 07:47:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://www.e-kon...21.html#.YQ9umb0zapo

MASTERCARD

Przy rejestracji - nie było potwierdzenia na maila
W międzyczasie kilka x mail - by się zarejestrować do loterii?
Mail do organizatora w połowie czerwca, drugi w połowie lipca
- z pytaniem czy moje płatności są zarejestrowane-bowiem nie ma żadnych potwierdzeń ani na mail / ani na www strony konkursowej.
- ZERO ODP OD ORGANIZATORA DO DZIŚ.

Czy mieliście potwierdzenia zgłoszenia do loterii swojej KARTY mastercard/ czy, mieliście gdzieś potwierdzenia płatności? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6799168 Napisano: 04.08.2021 09:37:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukasz6 napisał(a):

darog napisał(a):

superloser napisał(a):

darog napisał(a):

asantesana napisał(a):

Siedzę, dumam, ale sama nie rozkminię tego. Czy Fortis to klon jakiejś agencji? Dostałam weryfikację (pozytywną) z Coca-Coli Kaufland na innego maila, niż poslałam dane i paragon. W dodatku mail, na którego dostałam nigdy nie był używany w Fortisie. Sprawdziłam 10 razy, nie wymyśliłam sobie tego... Może jak komuś brakuje weryfikacji, to niech posprawdza inne maile...  emotka

Mam dokładnie to samo.
na 2 mailach proszę o podanie INNEGO NUMERU TELEFONU - bo im "nie pasuje w danych".
Dokładnie wiem jakie były podawane. Nie ma żadnej pomyłki z mojej strony.  
Oni nic nie mają do "wygranych maili" tylko im numery tel do nich nie pasują...

Jak na razie weryfikacja negatywna  emotka

To jednak jest pomylka, skoro do weryfikacji prawa do nagrody, nie jestes w stanie podac zestawu "email+ numer telefonu" uzytego podczas rejestracji zgloszenia ... imie i nazwisko tez sie podawalo emotka

na 100% nie ma u mnie pomyłki...zrobione screny przy wysłaniu zgłoszenia emotka  
- ale to zostawię na deser, jak nadal będą się upierać że im "nie pasuje"
Niejeden uczestnik traci nagrode nie ze swojej winy i nie ma jak udowodnić bo screnu nie zrobił a agencja to wykorzystuje
-bo może? bazy z różnymi konkursami i danymi im się pomyliły. 

to potwierdza moje przypuszczenie - trzymają nasze dane cały czas, nawet jak się nie wygrało jest baza w agencji. 

A po co niektórym firmom (JET/ FORTIS? inne...)od razu przy zgłoszeniu pełne dane: imię, nazwisko, telefon, ADRES + wklejony paragon do formularza?

Dane w temacie: imie/nazwisko ADRES są potrzebne do wysyłki nagrody..
- a nie do oceny pracy konkursowej...tekstu czy zdjęcia.
Wtedy lista laureatów jest uboga o te miejscowości co zwykle w 50% wykaszają nagrody (coś tam " Łódzki, etc) 
Po prostu nie zwracają uwage na tekst/foto a na to by na liście "całą Polska" sie znalazła....a najlepiej świeże dane osobowo-adresowe Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6799153 Napisano: 04.08.2021 08:39:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

darog napisał(a):

asantesana napisał(a):

Siedzę, dumam, ale sama nie rozkminię tego. Czy Fortis to klon jakiejś agencji? Dostałam weryfikację (pozytywną) z Coca-Coli Kaufland na innego maila, niż poslałam dane i paragon. W dodatku mail, na którego dostałam nigdy nie był używany w Fortisie. Sprawdziłam 10 razy, nie wymyśliłam sobie tego... Może jak komuś brakuje weryfikacji, to niech posprawdza inne maile...  emotka

Mam dokładnie to samo.
na 2 mailach proszę o podanie INNEGO NUMERU TELEFONU - bo im "nie pasuje w danych".

Jak na razie weryfikacja negatywna  emotka

To jednak jest pomylka, skoro do weryfikacji prawa do nagrody, nie jestes w stanie podac zestawu "email+ numer telefonu" uzytego podczas rejestracji zgloszenia ... imie i nazwisko tez sie podawalo emotka

na 100% nie ma u mnie pomyłki...zrobione screny przy wysłaniu zgłoszenia emotka  
- ale to zostawię na deser, jak nadal będą się upierać że im "nie pasuje"
Niejeden uczestnik traci nagrode nie ze swojej winy i nie ma jak udowodnić bo screnu nie zrobił a agencja to wykorzystuje
-bo może? bazy z różnymi konkursami i danymi im się pomyliły.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6798949 Napisano: 03.08.2021 11:50:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Mam dokładnie to samo.

Jak na razie weryfikacja negatywna  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6798395 Napisano: 31.07.2021 09:26:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
CO ODWALA ADVALUE? 
paragony na stole... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6797284 Napisano: 25.07.2021 10:56:21 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
klasyk! WAYFARER
RAY BAN model 2140 wielkość 54, czarne/ ORYGINAŁ w etui i pudełku, 
https://www.zalan...y-ra254f006-802.html

zamiana na
DUKA
IKEA
APART