Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6865914 Napisano: 21.06.2022 15:34:14 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

darog

#6863578 Napisano: 07.06.2022 10:51:17 w Gratulacje! Dla wygranych!
Jasminum napisał(a):

Dziękuję Wam za miłe słowa i gratulacje. To fakt, że pochwaliłem się nieco niepozornie, ostatnio dużo pracowałem nad sobą w sferze mentalnej (pozytywne myślenie), a także w kwestii dzielenia się z innymi rzeczami materialnymi (co realnie zrobiłem parę dni temu). Zgłębiałem też kwestie metafizyki i struktury rzeczywistości jako takiej  emotka

SUPER! Bardzo podoba i się takie nastawienie! Powodzenia dalej! Wyświetl w wątku >>

darog

darog

#6858125 Napisano: 08.05.2022 21:03:19 w Czy informują/ informowali?

darog

darog

#6857190 Napisano: 04.05.2022 11:04:24 w Avanti
mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

olabas napisał(a):

Jak to jest z główną nagrodą w Lay's? Będą wybierać spośród tych, co wygrali 1000?

Dokładnie tak:)

A kto to będzie, dowiemy się już pojutrze emotka .

? no ale najpierw muszą rozwiązać etap do 1 maja
- a dziś dopiero powiadamiali do 24 kwietnia Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6855756 Napisano: 25.04.2022 19:20:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziowa napisał(a):

olunka napisał(a):

domika napisał(a):

awangarda napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ashanti napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ciekawe czy będzie dużo rezerw z Tymbarka ze zwrotów za zakupy.Tak przyznaję się nie studiowałam pilnie regulaminu czysta ciekawość.Bo dużo było tych zwrotów.

Tam nie ma rezerwy. Niewydane nagrody zostają u organizatora emotka  trochę chamsko postąpili, wysyłając po kilka maili na te same adresy mailowe, wiedząc, że jednej osobie przysługuje tylko jedna nagroda. Lenistwo czy celowe działanie...

a to uje... To nie mogli wylosować mojego jedynego paragonu jaki na siebie wysłałam?  emotka Na męża wysłałam drugi i ten szczęściarz zwrot ma.

Na siebie wysłałam 2 zgłoszenie i mam 2 wygrane- czyli 1 zwrot, na męża wysłałam 3 zgłoszenia i brak maila - szkoda ze nie ma rezerwy! Wyglada na to ze połowa nagród im zostanie.....

a u mnie żadnego zwrotu i liczyłam że może coś z rezerwy wpadnie emotka

u mnie niestety to samo emotka

a myślicie, że wszystko juz poszło?

wygrane mam na zgłoszenia do pierwszego tygodnia kwietnia, z końcówki loterii nic - może jeszcze nie dojechali do końca. Wiem, że pula była wspólna, ale info o nagrodach u mnie szło według dat zgłoszeń.

Przecież Agencje same mogą sobie wpisywać w zgłoszeniach wymyślone numery paragonów na lewe maile - i co? Jak wylosują wyślą i wiadome-że nagroda przepada na SWOJĄ AGENCJE.
Mam 3 nagrody na mailu, czyli dostanę najwyższą kwotę 91zł/ ale pozostałe 2 przepadają. I NIKT nie dostanie. Słabe to. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6854808 Napisano: 20.04.2022 00:20:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

mietowa napisał(a):

No i co w związku z tym? emotka

jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego
, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie, 
a to że mój ojciec przyjeżdża do mnie i mówi-że stał w autobusie bo ukraiński nastolatek z młodą mamą nie mają zwyczaju ustępować miejsca 80-latkom 
- to też słabe/ tym bardziej że mają darmowe przejazdy.

A poza tym ... все добре вітаю,
а ziemniaki to - картопля w PSS Społem napisali.
Szkoda tylko, że jak stary człowiek przygłuchy pyta o coś 2x to ze wściekłościa Polak odpowiada, a do ukraińskiego człowieka 10x powtarza by zrozumiał. Bywa.

"jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie," - moje, polskie dziecko śpi u siebie w łóżku. Bawi się swoimi zabawkami. Odwiedza swoją babcię i dziadka, którzy żyją. Nie pyta, kiedy wróci tatuś, bo wie. Wróci z pracy, nie z wojny. Moje polskie dziecko czuje się bardzo u siebie, a znajomość ukraińskiego hymnu i jakiekolwiek inne poszerzanie wiedzy mu z pewnością nie zaszkodzi. Budowanie empatii również. 

"bo ukraiński nastolatek z młodą mamą nie mają zwyczaju ustępować miejsca 80-latkom" - no tak, bo polskie nastolatki to po prostu sama słodycz emotka . Kłaniają się w pas każdej staruszce! Cóż za obrzydliwe szerzenie stereotypów. Myślałam, że chodzi o wychowanie, ale tu się okazuje, że o narodowość. 

"to też słabe/ tym bardziej że mają darmowe przejazdy." - te darmowe przejazdy to Polaków bolą najbardziej, z tego co ostatnio widzę. W sumie się nie dziwię. Takie mieć k*** szczęście w życiu. Jak wygrana. Może nie masz życia, domu, matkę ci zgwałcili i zabili, ale to wszystko nic. W Polsce można się z przejechać za darmo z Kościuszki na Kopernika. Czad.

"Szkoda tylko, że jak stary człowiek przygłuchy pyta o coś 2x to ze wściekłościa Polak odpowiada, a do ukraińskiego człowieka 10x powtarza by zrozumiał. Bywa" - nie mierz ludzi swoją miarą. Ja mam w sobie empatię i cierpliwość do obu. 

A do tego wszystkiego bym dodała: A jak dziecko chodzące do szkoły nie zna poprawnie hymnu polskiego, to może czas zakasać rękawy i usiąść ze swoją progeniturą i je tego hymnu porządnie nauczyć? 

- też jestem tego zdania, szkoła nie jest od uczenia hymnu a to powinno być w domu - skoro tak bardzo rodzic się czuje Polakiem
- jasne, że nastolatkowie polscy przede wszystkim nos w ajfony i siedzą w autobusach nie patrzą kto obok stoi
- w moim gronie nie ma "PISu"
- ojciec jeździ autobusem raz na pół roku - skoro akurat tak mu się przydarzyło-nie miał prawa powiedzieć?
Cóż ..taki do ukraiński ze wszech miar w Polsce dzień, kończąc przy kompie i sprawdzając konkurs Columbita a tam - po ukraińsku.

Sąsiedzi się rozwodzą...przez "Ukrainę" pół godz temu kumpel wyszedł ode mnie. Żona nie zdzierżyła, że TRZECI tydzień Andrzej jeździ jako wolontariusz ratownik medyczny na granice. Wypłata za to z pracy 1 tys zł - skoro wybrał wolontariat. 
- Ukrainki - pielęgniarki za to palcem  jako wolontariuszki nie ruszyły- minął miesiąc. Czekają na zatrudnienie w USK. W końcu Andrzej zrozumiał i kończy wolontaryjną 3-tygodniową działalność. także i noc upływa z tematem ukraińskim.  
Dobranoc, slava Ukrainie i niech ten koszmar puti.nowski się skończy wraz z nim. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6854798 Napisano: 19.04.2022 22:24:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

darog napisał(a):

Chyba Organizatorzy mają dość konkursowiczów polskich, W sklepach wywieszki w j. ukraińskim o konkursie i zasady.Wydawało mi się, że to może  nadgorliwy miłosierny przedstawiciel handlowy. NIE to organizator podaje info w j. ukraińskim...dziś dzieci w szkole uczyły się hymnu ukraińskiego, knajpa z sushi (MOI) na Świętojańskiej w Bstoku  zdjęła flagę unijną i wywiesiła na zewnątrz ukraińską. 
Oglądam gazetkę z HEBE - w języku polskim i jednocześnie ukraińskim. 
Myśle kupie sos w sklepie. Patrze nazywa się "Ukraiński" ( choć nie nazywał się wcześniej rosyjski) - jako że dzień dziś płynie troszke w ukraińskim szoku - przy okazji zrobię foto zdjęć ukraińskich sosów (wcześniej chyba nazywał się seczuański) 

No i co w związku z tym? emotka

jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie, 
a to że mój ojciec przyjeżdża do mnie i mówi-że stał w autobusie bo ukraiński nastolatek z młodą mamą nie mają zwyczaju ustępować miejsca 80-latkom 
- to też słabe/ tym bardziej że mają darmowe przejazdy.

A poza tym ... все добре вітаю,
а ziemniaki to - картопля w PSS Społem napisali.
Szkoda tylko, że jak stary człowiek przygłuchy pyta o coś 2x to ze wściekłościa Polak odpowiada, a do ukraińskiego człowieka 10x powtarza by zrozumiał. Bywa. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6854794 Napisano: 19.04.2022 21:52:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Chyba Organizatorzy mają dość konkursowiczów polskich, W sklepach wywieszki w j. ukraińskim o konkursie i zasady.
Wydawało mi się, że to może  nadgorliwy miłosierny przedstawiciel handlowy. NIE to organizator podaje info w j. ukraińskim
...dziś dzieci w szkole uczyły się hymnu ukraińskiego, knajpa z sushi (MOI) na Świętojańskiej w Bstoku  zdjęła flagę unijną i wywiesiła na zewnątrz ukraińską. 
Oglądam gazetkę z HEBE - w języku polskim i jednocześnie ukraińskim. 
Myśle kupie sos w sklepie. Patrze nazywa się "Ukraiński" ( choć nie nazywał się wcześniej rosyjski) - jako że dzień dziś płynie troszke w ukraińskim szoku - przy okazji zrobię foto zdjęć ukraińskich sosów (wcześniej chyba nazywał się seczuański) 

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6854791 Napisano: 19.04.2022 21:37:19 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Wygralam kiedys u GRAFa Xboxa...o "regulaminowej wartosci" okolo 2500 zl. Przyszla bieda wersja o wartosci 700 zl patrzac na ówczesne ceny w rtv euro agd. Reklamacji nie uznali.

Mi odpisali, że konkurs jest planowany wiele miesięcy wcześniej i cena nagrody jest z tamtej daty. Chodziło o jakiś chyba telefon wygrany. Na zarzut- że nigdy ten przedmiot tyle nie kosztował (różnica ok 700zł) 
- reklamacji nie uznali twierdzili, że mają swojego zaufanego dostawce?!
Na mój zarzut że to jest doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem Sponsora i oszukanie laureata - stwierdzili, że Sponsor regulamin widział i się z nim zgodził...  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6854380 Napisano: 14.04.2022 23:51:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mleko Łaciate
- godzina minęła i nie ma potwierdzenia na mail
- to normalne? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

darog

#6851292 Napisano: 25.03.2022 06:32:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

kajeczka napisał(a):

xxdesiree napisał(a):

Konkurs Fantasia w Lidlu - numer paragonu, który podajecie?

pytałam w agencji - otrzymałam odp, iż ten wskazany na grafice 

Dopytam, gdzie na stronie albo w regulaminie była ta grafika? Szukałam sama kwestii który numer. I żadnego info nie znalazłam ani przy formularzu ani w regulaminie. Ale mogłam przeoczyć, bo nie raz mimo skrupulatnego czytania coś mi umknie.

przy wysyłaniu zgłoszenia nie było widać takiej grafiki, w regulaminie też nie było żadnej ani jednej wskazówki choćby GDZIE znajduje się numer: na dole? na górze? wpisany u mnie tradycyjnie - numer u góry. Wyświetl w wątku >>

darog

#6848209 Napisano: 06.03.2022 15:31:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w KINDER -piniaty jest jakaś rezerwa? Mam tyle paragonów, 1 nagroda.
/ wiem wiem..wszystko jest w regulaminie, ale może ktoś wie tak po prostu?/ 
dzięki za odp.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6847202 Napisano: 01.03.2022 00:04:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FA / Albedo Marketing,
wysyłał ktoś przed północą? macie potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia?  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6847158 Napisano: 28.02.2022 20:12:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

darog napisał(a):

ten konkurs Kinder Karnawał był trudny.na 7 zgłoszeń - 1 wygrana - wszystkie zgłoszenia ostatniego dnia, słaba strategia, wydawało mi się że skoro jest aż 80 nagród na ostatni dzień a przy okazji kończą się inne konkursy w których nie biorę udziału to wygram ze 4....

Ja 0/1. Dwa zgłoszenia zostawiłem na ostatni dzień, który myślałem, że jest dzisiaj emotka  a był wczoraj emotka

ba...przecież na forum juz w porze obiadowej pisali, że są maile za piątek, sobotę, koło 17;00 za wczoraj...
Jasne że losowanie - znowu grane bez "strategii" a można było inaczej rozplanować te paragony... Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

darog

#6847133 Napisano: 28.02.2022 18:23:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ten konkurs Kinder Karnawał był trudny.
na 7 zgłoszeń - 1 wygrana - wszystkie zgłoszenia ostatniego dnia, słaba strategia, wydawało mi się że skoro jest aż 80 nagród na ostatni dzień a przy okazji kończą się inne konkursy w których nie biorę udziału to wygram ze 4.... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6847033 Napisano: 28.02.2022 13:10:42 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

edzia21 skoro taka cenna nagroda, to dlaczego nie wysłałaś kurierem? Koszt niewiele większy, a większe prawdopodobieństwo, że dotrze na drugi dzień.

Gdybym mogła cofnąć czas - wysłałabym kurierem. Przesłanka była taka, że nie miałam czasu siedzieć w domu i czekać aż kurier przyjedzie po kopertę...po drodze wstąpiłam na pocztę. Dodam również, że już 10 lat "konkursowania" za mną, więc tych listów też sporo wyszło - NIGDY ŻADEN nie zaginął.
emotka
BTW.
Przesyłka oczywiście nadal "w transporcie".

Pocieszam, że "przesyłka w transporcie" może być tydzień - bo ktoś nie uaktualnił
- a po np 2 tygodniach sprawdzenie śledzenie przesyłki wynika że doszło normalnie.
W kwestii reklamacji napisane w innym poście. Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

darog

#6847030 Napisano: 28.02.2022 13:07:41 w WC - rozmowy o wszystkim
monisss napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy ktoś z Was przechodził przez proces składania reklamacji na POCZCIE POLSKIEJ z racji niedostarczenia listu poleconego priorytetowego w zakładanym terminie? List nadałam w poniedziałek, do dzisiaj nie został dostarczony. Czy udało się komuś uzyskać odszkodowanie? Oczywiście, żeby dodać mojej sytuacji "dramatyzmu" - w środku paragon dotyczący nagrody o wartości 5 tys. emotka

nawet jeśli Ci oddadzą kasę to ileś tam razy kwota wysłania poleconego priorytetowego ... emotka  ale może się odnaleźć. mój też kiedyś tak szedł około tygodnia. pewnie gdzieś leży na sortowni. składaj reklamacje to znajdą emotka   

Tak była kiedyś zgłaszana reklamacja, paragon (czyli nagroda TV taki tańszy coś za ok 1800zł ) poszła...
reklamacja uznana_ był zwrot bodajże 100zł i znaczek chyba 4,60 nas list 
Oni mają swoje kwoty na "odszkodowania" i coś tam było w odp na reklamację że list wartościowy należy ubezpieczać i dołączyli tabelę cenową ( w moim przypadku jeśli zapłacone byłoby z ubezpieczeniem czyli wysyłka ok 20zł - to daliby te 1800 za zaginięcie listu) Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0