Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
darog
Postów 2840
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
są wyniki
https://twojamargarita.pl/ Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
https://www.e-kon...us-baby#.YnRgDGhBypo
wymienię na coś Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
- a dziś dopiero powiadamiali do 24 kwietnia Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Mam 3 nagrody na mailu, czyli dostanę najwyższą kwotę 91zł/ ale pozostałe 2 przepadają. I NIKT nie dostanie. Słabe to. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
- jasne, że nastolatkowie polscy przede wszystkim nos w ajfony i siedzą w autobusach nie patrzą kto obok stoi
- w moim gronie nie ma "PISu"
- ojciec jeździ autobusem raz na pół roku - skoro akurat tak mu się przydarzyło-nie miał prawa powiedzieć?
Cóż ..taki do ukraiński ze wszech miar w Polsce dzień, kończąc przy kompie i sprawdzając konkurs Columbita a tam - po ukraińsku.
Sąsiedzi się rozwodzą...przez "Ukrainę" pół godz temu kumpel wyszedł ode mnie. Żona nie zdzierżyła, że TRZECI tydzień Andrzej jeździ jako wolontariusz ratownik medyczny na granice. Wypłata za to z pracy 1 tys zł - skoro wybrał wolontariat.
- Ukrainki - pielęgniarki za to palcem jako wolontariuszki nie ruszyły- minął miesiąc. Czekają na zatrudnienie w USK. W końcu Andrzej zrozumiał i kończy wolontaryjną 3-tygodniową działalność. także i noc upływa z tematem ukraińskim.
Dobranoc, slava Ukrainie i niech ten koszmar puti.nowski się skończy wraz z nim. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego, a jest uczone ukraińskiego - to trochę jakby było nie u siebie,
a to że mój ojciec przyjeżdża do mnie i mówi-że stał w autobusie bo ukraiński nastolatek z młodą mamą nie mają zwyczaju ustępować miejsca 80-latkom
- to też słabe/ tym bardziej że mają darmowe przejazdy.
A poza tym ... все добре вітаю,
а ziemniaki to - картопля w PSS Społem napisali.
Szkoda tylko, że jak stary człowiek przygłuchy pyta o coś 2x to ze wściekłościa Polak odpowiada, a do ukraińskiego człowieka 10x powtarza by zrozumiał. Bywa. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
- reklamacji nie uznali twierdzili, że mają swojego zaufanego dostawce?!
Na mój zarzut że to jest doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem Sponsora i oszukanie laureata - stwierdzili, że Sponsor regulamin widział i się z nim zgodził... Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
- godzina minęła i nie ma potwierdzenia na mail
- to normalne? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
/ wiem wiem..wszystko jest w regulaminie, ale może ktoś wie tak po prostu?/
dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
wysyłał ktoś przed północą? macie potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ba...przecież na forum juz w porze obiadowej pisali, że są maile za piątek, sobotę, koło 17;00 za wczoraj...
Jasne że losowanie - znowu grane bez "strategii" a można było inaczej rozplanować te paragony... Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
na 7 zgłoszeń - 1 wygrana - wszystkie zgłoszenia ostatniego dnia, słaba strategia, wydawało mi się że skoro jest aż 80 nagród na ostatni dzień a przy okazji kończą się inne konkursy w których nie biorę udziału to wygram ze 4.... Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Pocieszam, że "przesyłka w transporcie" może być tydzień - bo ktoś nie uaktualnił
- a po np 2 tygodniach sprawdzenie śledzenie przesyłki wynika że doszło normalnie.
W kwestii reklamacji napisane w innym poście. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Tak była kiedyś zgłaszana reklamacja, paragon (czyli nagroda TV taki tańszy coś za ok 1800zł ) poszła...
reklamacja uznana_ był zwrot bodajże 100zł i znaczek chyba 4,60 nas list
Oni mają swoje kwoty na "odszkodowania" i coś tam było w odp na reklamację że list wartościowy należy ubezpieczać i dołączyli tabelę cenową ( w moim przypadku jeśli zapłacone byłoby z ubezpieczeniem czyli wysyłka ok 20zł - to daliby te 1800 za zaginięcie listu) Wyświetl w wątku >>