Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#7065715 Napisano: 04.12.2022 00:19:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anulka72 napisał(a):

FBmarzena5 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

byekitty napisał(a):

czy główne jagerki też już poleciały? no takie hasło i... NIC? emotka

U mnie ta sama sytuacja..."hasła - dopacowane pewniaki" - cisza. A za takie "pisane na kolanie" bez nuty kreatywności, żeby coś poszło...flaszki emotka

buuuu ja też liczyłam,że coś wpadnie...buuu...

No cóż emotka też liczyłam chociaż na buteleczkę 

chyba mocno był obstawiony ostatni etap, wszystkie paragony zgłoszone- 12szt i wygrana 1 flaszka z kieliszkami...
- chyba że ślą na raty... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7065714 Napisano: 04.12.2022 00:17:18 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

FBmarzena5 napisał(a):

darog napisał(a):

ALPRO Netto
- czy oni informowali na bieżąco?

mam nadzieję,że jeszcze nie informowali...

ale tam były etapy, za I tydzień,,,II tydzień...

Oni często rozwiązują konkursy "za jednym zamachem"...zapewne niedługo będzie info za I i II etap w tym samym czasie.

Oni dzwonią, smsują, czy wysyłają maile? 
- widzę, że mają "www wyniki" (tak jak smolar)  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7065690 Napisano: 03.12.2022 21:36:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Heineken.
Nie mam powiadomień na 3 mailach o przyjęciu zgłoszenia = potwierdzenie na www było.

O co może chodzić?

mają to zgłoszenie? ew nagradzają?
- czy to zależy od potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia na mailu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7065562 Napisano: 02.12.2022 23:01:46 w Czy informują/ informowali?
FBmarzena5 napisał(a):

darog napisał(a):

ALPRO Netto
- czy oni informowali na bieżąco?

mam nadzieję,że jeszcze nie informowali...

ale tam były etapy, za I tydzień,,,II tydzień... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7065552 Napisano: 02.12.2022 22:13:24 w Czy informują/ informowali?
ALPRO Netto
- czy oni informowali na bieżąco? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7065263 Napisano: 01.12.2022 20:47:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eskel napisał(a):

eskel napisał(a):

eskel napisał(a):

masza napisał(a):

Emememe napisał(a):

andii napisał(a):

Emememe napisał(a):

Pojawiła się lista z Heinekena za 31.11 😀 😀 😀

A listopad ma 30.😁

W Heinekenie czas płynie inaczej emotka

emotka emotka emotka

A co jest najlepsze? Ta sama Monika Ł. wygrała i 29.11 i 30.11 - ten sam obdarowany i ta sama końcówka numeru!

Czy takie łamanie regulaminu, omyłkowe mejle o wygranej nie podlega jakieś odpowiedzialności?

Odpowiedz Heienekna: "zbieżność skróconych danych na liście laureatów może obudzić czujność, ale zapewniamy, że przed wysyłką nagród weryfikujemy pełne dane odbiorcy"

No ok,,,weryfikują przed wysyłką. No ale JUŻ nagrodzili, laureat jest
Więc jak to? Nagroda wtedy "przed wysyłką" przepada na rzecz..?

No właśnie jest rezerwa> ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7063944 Napisano: 28.11.2022 09:56:52 w Dyskusja o nagrodach NoCoTy1906
A laureat pewnie patrz na ten wątek i się śmieje.
I tak: 
-  źle, jak nikt się nie chwali
- źle jak się pochwalił i dodatkowo udokumentował, że nie są to puste słowa i przechwałki
Ja myślę tak: matematyka: co z tego jak kupimy sobie te 10 coca coli, żywców, etc - jeśli są inni którzy dziennie mają 100 "kapsli"
(rachunek prawdopodobieństwa) 
Myślę, że dobrze mieść taką totalną świadomość co i jak to wygląda.

A loteriady...inne kuponiki na lotto w ramach akcji.
Przecież to rzadkość że sam sprzedawca w kolekturze wyda (chyba że zna bywalca) zwykle albo trzeba prosić, a jak nie wiadomo- to z reguły tych "loteriad" nie wydają.
To samo z kapslami, zakrętkami., paragonami. osoby pracujące w "handlu" mają dostęp, nie muszą kupować - a nagród full.

Konkursowicz uczciwy kupuje niepotrzebne rzerczy których nie je, nie używa po to by wygrać- nie wygrywa. Przykre = no tak. Ale takie jest życie.
Regulaminy mogłyby co nieco skrócić. np do kapsla zakrętki paragon, albo coca cola + jakiś tam baton. Taki "utrudniony wyszczególniony zakup" Z WARUNKIEM - daje szanse uczciwym nabywcom. 

Więcej też można było wygrać kiedy oryginały paragonów kazali wysyłać pocztą. 
Zmiana ma być taka, że niedługo mają wejść paragony zapisane w sposób informatyczny, brak papierków, brak możliwości oszustwa.

Gdyby np NoCoTy1906  te gratisy dawał np do Domu Pomocy Społecznej chorym na Downa, upośledzonym - to byłoby szlachetne. chętnie podam taki ośrodek, gdzie wożę np chipsy lays Wyświetl w wątku >>

darog

#7062645 Napisano: 22.11.2022 22:35:28 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
marcella napisał(a):

rufus napisał(a):

Dostal ktos juz list od ferrero z 500tka?
14.11 bylo info o wysylce listem ale nic do mnie nie doszlo poki co

Tak duża koperta w piątek w skrzynce.

Mama czeka, nic nie dostała, a to nie maiło być kod 500zł do bankomatu  na mail/sms? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7061667 Napisano: 18.11.2022 15:13:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reinmar napisał(a):

Czy ktoś ma pomysł z czego wynika to że jedna osoba potrafi wygrać kilkanaście nagród w jednej loterii? Zobaczcie proszę wyniki tygodniowe loterii kawy Lavazza. Dzień w dzień wygrywa jakaś pani z Kalisza, dane i telefon są takie same. Jak to się robi?:)

\z KALISZA jest grupka...każdy ma kilka-nascie wygranych, w LAVAZZA Rossa - było to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7059459 Napisano: 09.11.2022 21:28:48 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Bon TIGER wymienię na np Empik Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7059177 Napisano: 08.11.2022 21:32:38 w NA CO CZEKAMY?

darog

#7059119 Napisano: 08.11.2022 17:14:13 w SZUKAM....
Czy to jest jakiś nr agencji konkursowej?

5876..075 Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7059110 Napisano: 08.11.2022 16:30:38 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
GORDON'S
- walizki/ poduszki
czy wysyłali już>? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7057580 Napisano: 03.11.2022 10:57:33 w Zdjęcia naszych wygranych
Okulary Sirene 1664 Blanc da w kolorach oprawek złoto lub stebro Wyświetl w wątku >>

darog

#7057226 Napisano: 01.11.2022 21:07:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

Czy paragon graal z biedry gdzie jest 3x140g mogę wysłać pomimo że pozycja 1x

NIE. to jest po prostu "1x wielopak" a ma być 2x ARTYKUŁ Wyświetl w wątku >>
1 kreo42 0

darog

#7054793 Napisano: 20.10.2022 15:13:11 w Czy informują/ informowali?
wojteke-konkursy napisał(a):

monnikk napisał(a):

kropkakreatywnie napisał(a):

monnikk napisał(a):

Czy były maile z trzeciego etapu Blanc? 

Były wczoraj 

Pytam, bo moje inicjały są na liście, maila nie mam, a jeśli dobrze liczę, jest mniej laureatów niż było nagród. 

Też widzę swoje inicjały i jestem bez maila.

z 1 etapu 1664 BLANC jeszcze maili nie ma. "spam" też sprawdzany systematycznie,  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7054427 Napisano: 19.10.2022 11:56:04 w Smolar
emanuela24 napisał(a):

Na siłę szukasz kłamstwa tam gdzie go nie ma emotka  Uwielbiam ludzi którzy wszędzie węszą teorie spiskowe. Nie wprowadziłabym go do bazy, bo to trwa(wczoraj miałam.bardzo mało czasu). Proste i "legoliczne". Szybciej w zapowiedzi wrzucić link i po sprawie.  ale usilnie jak rzep przyczepiłeś się do mojej osoby.  
To nie Ty decydujesz kiedy jest koniec tematu emotka  Strasznie toksyczny musisz być dla otoczenia. I nie, nie trafiłeś-nie pamiętam kiedy na fejsie brałam udział w jakimkolwiek konkursie 
P.S. następnym razem jak zobaczę konkurs którego nie ma w bazie, a będę miała czas to specjalnie go nie dodam, abyś zbyt szybko o nim nie usłyszał emotka  To że nie widzicie plakatów i info o konkach w sklepach to możesz dzieciom na dobranoc opowiadać, bo ja nie widziałam sklepu w którym nie ma zadnych info o konkach (gazetki, plakaty,produkty). I powtarzam nie widziałam plakatu przed loterią. I tak wrzuciłabym do zapowiedzi, nie zmieniłeś mojego zdania. Rządzić, nakazywać, zakazywać to sobie możesz swoją kobietą, jeśli sobie na to pozwala. emotka

To świadczy tylko o twoim charakterku.
1. To forum - to wiele fajnych ludzi - nie dodasz SPECJALNIE konkursu nawet jak będziesz miała czas- by przypadkiem nie dotarło do mnie /do nas/
2. sama stwierdziłaś - że nie możesz wrzucać do "zapowiedzi": bo nie masz dostępu do tego wątku (brak dodanych konków) 

- na moje posty: można wrzucić link do: / dyskusje o innych konkursach/ Smolar/ Pomocy!!!/ ETC...
TY nadal CYTUJE:  "i tak wrzuciłabym do zapowiedzi" emotka   emotka  emotka  emotka

Kłamiesz i kręcisz, 
Pisałaś że brałaś udział w 1 dniu...NIE dodałaś konka /////bo nie byłaś przy kompie...//// poza tym "nie masz dostępu do ZAPOWIEDZI", a kiedy już dotarłaś do kompa to konk już był..."
Otóż
a) ..................................konk został dodany 2 dnia konkursu !!!!!!!!!!!!!!!!!
- więc skoro zgłaszałaś się 1 dnia - to byłaś przy kompie.

b)  "logicznie szybciej wrzucić do zapowiedzi" choć nie masz dostępu?? 
- komentujesz w różnych wątkach - ale i tak możliwość dodania linku widziałaś tylko w "zapowiedziach"? do którego nie nie masz dostepu...!
c) by wrzucić LINK wystarczy "bardzo mało czasu" (dzisiejsza wersja) - no ale przecież kiedy miałaś czas dodać link - to konkurs w bazie już był...TYLE ŻE NA TWOIM PROFILU WIDAĆ TEŻ LOGOWANIE...

Twoje kłamstwa, krętactwo, nagonka / po zapytaniu moim dlaczego nie podałaś info/ = i to jest główny temat, bo sprawa tego że Organizator "nie musi" na www podawać info etc, czy to-że przy mniejszej konkurencji lepiej wygrać, czy to, że to nie obowiązek - już wiadome i nie komentowane.
No i skasowałaś swój post o tej żałości że  po zakończeniu konków na FB widzisz kto wygrał i nie wstawił konka do bazy...
Rozkręciłąś się, namąciłaś, podawałaś sprzeczne wersje.

I po co dyskusja? Im więcej historii wymyślasz- tym gorzej.

Życzę powodzenia wszystkim, wielu fajnych wygranych i ładnej pogody za oknem emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7054273 Napisano: 18.10.2022 17:57:18 w Smolar
emanuela24 napisał(a):

darog napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

darog napisał(a):

emanuela24 skoro wiedziałaś o loterii i widziałaś "plakaty w sklepach"
- dlaczego nie podałaś tego info na forum? Codziennie ja i inni współpracownicy jesteśmy w różnych sklepach spożywczych: dużych i małych a jakoś "plakatu" nie widzieliśmy...

Zanim dotarłam do kompa już konkurs był dodany do bazy na ekonkach  emotka  do zapowiedzi nie mam dostępu. Ot cała filozofia.

tak? ale loteria była dodana DZIŚ, a trwa od wczoraj...i o tym jest temat...
skoro piszesz-że "widziałaś plakaty" -ale do "zapowiedzi nie masz dostępu" 

---aaa w jakich sklepach były te plakaty? emotka

- nie posiadasz tel by fotke strzelić? 
- piszesz że "do zapowiedzi" nie masz dostępu - czyli widziałaś plakaty przed 17.10.2022.../ uważasz że nie można dodać do bazy PRZED rozpoczeciem konkursu/loterii? 
- a info można podać w innym wątku  emotka  dyskusje o konkursach, o agencjach reklamowych (dlaczego nie podaje regulaminu na stronie a plakaty wiszą) wątek "szukam" - dot "widziałam plakat, ale regulaminu nie widzę"...etc...

Plakat w Carrefour zobaczyłam o 12 dnia wczorajszego, do domu dotarłam po 22 (kompa mam w domu). Ja Ci się mam tłumaczyć? Za kogo Ty się masz? emotka  Gdybym miała dostęp do zapowiedzi wrzuciłabym info i tyle.  Ale zaraz, zaraz skoro Ty i współpracownicy tak czesto jesteście w sklepach to dlaczego nie dodałeś do bazy żadnego promocyjnego konkursu??? Same lokalne badziewia wrzucasz... emotka

emanuela24 napisał(a):

darog napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

darog napisał(a):

- dlaczego nie podałaś tego info na forum? Codziennie ja i inni współpracownicy jesteśmy w różnych sklepach spożywczych: dużych i małych a jakoś "plakatu" nie widzieliśmy...

Zanim dotarłam do kompa już konkurs był dodany do bazy na ekonkach  emotka  do zapowiedzi nie mam dostępu. Ot cała filozofia.

- piszesz że "do zapowiedzi" nie masz dostępu - czyli widziałaś plakaty przed 17.10.2022.../ uważasz że nie można dodać do bazy PRZED rozpoczeciem konkursu/loterii? 
- a info można podać w innym wątku  emotka  dyskusje o konkursach, o agencjach reklamowych (dlaczego nie podaje regulaminu na stronie a plakaty wiszą) wątek "szukam" - dot "widziałam plakat, ale regulaminu nie widzę"...etc...

Plakat w Carrefour zobaczyłam o 12 dnia wczorajszego, do domu dotarłam po 22 (kompa mam w domu). Ja Ci się mam tłumaczyć? Za kogo Ty się masz? emotka  Gdybym miała dostęp do zapowiedzi wrzuciłabym info i tyle.  Ale zaraz, zaraz skoro Ty i współpracownicy tak czesto jesteście w sklepach to dlaczego nie dodałeś do bazy żadnego promocyjnego konkursu??? Same lokalne badziewia wrzucasz... emotka

1. bo nie widzimy plakatów w sklepie

2. po co piszesz o dodaniu w "zapowiedziach i  nie masz dostępu" skoro zobaczyłaś plakat NIBY o godz. 12;00 w dniu trwania loterii?  
- po co miałabyś dodawać "to co już TRWA w zapowiedziach"? nadal nie zrozumiałaś że nie chodzi o tłumaczenie się "mi" a o zgrzyt logiczny i tym samym du.rne kłamstwa?

3. promocyjne też dodawaliśmy do bazy

4. "lokalne badziewia" są TU tak atrakcyjne, że z końca Polski wygrywają książki a potem TU na forum na PW piszą że za 5 zł doładowanie tel- może chce odebrać sobie nagrodę -a upoważnienie do odbioru wyśle mailem do organizatora  "zwycięzca"...
- Ty NIC - zero konkursów dodanych.

5. pytania były! : dlaczego nie dodałaś i po co piszesz o "zapowiedziach" skoro loteria już trwała. etc.. a nie "wymaganie przeze mnie/informowania mnie"! 
- skoro czytam Twoje posty i widze zgrzyty które nie pasują - to dyskutuje - bo szczególnie nie lubię postów w których "głu.pek" nie widzi ROZBIEŻNOŚCI...

- a taka właśnie rozbieżność była:
a) widziałaś plakat ale nie mogłaś dodać do   z.a.p.o.w.i.e.d.z.i/
następnie
b) ten plakat widziałaś o godz. 12;00 w d.n.i.u - k.i.e.d.y.   l.o.t.e.r.i.a  TRWA. 
  Zakręciłaś się na maxa bo szybciej piszesz niż myślisz...

6. Tak Cie wkurzyło że zauważam iż "zapowiedzi nie były potrzebne do akcji która trwa" - że zacżełaś nagonkę tak się pogubiłaś:
czy widziałaś ten plakat PRZED rozpoczęciem loterii- skoro tłumaczyłaś sie że nie mogłaś dodać do zapowiedzi (sama z siebie-nikt Cie do tematu nie wywoływał) - czy też kolejna wersja to "brak komputera a potem to już ktoś dodał..." a jeszcze dodatkowo podżegasz sytuacje:
aaa........ nie chodzić do pracy tylko szukać plakatów i MI podsyłać...- tak właśnie robi ktoś kto usilnie chce zejśc z niewygodnego tematu.

To, że np chciałaś  zachować sobie z koleżankami wiedze o tej  loterii ("choć nic nie wygrałyście")  i mieć większe szanse - można zrozumieć/ ale  dur.nych postów "nie mam dostępu do wątku zapowiedzi -by dodać loterie" - to już nie. 

7. KONIEC TEMATU/ masz tyle "fejsbukowych konków" do ogarnięcia i sprawdzenia jak to jest że nie wiedziałaś?!  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7054250 Napisano: 18.10.2022 16:47:31 w Smolar
emanuela24 napisał(a):

darog napisał(a):

- a info można podać w innym wątku  emotka  dyskusje o konkursach, o agencjach reklamowych (dlaczego nie podaje regulaminu na stronie a plakaty wiszą) wątek "szukam" - dot "widziałam plakat, ale regulaminu nie widzę"...etc... Wyświetl w wątku >>

darog

#7054242 Napisano: 18.10.2022 16:29:17 w Smolar
Z regulaminu: 

osobę legitymującą się danym adresem e-mail lub numerem telefonu) postanowień regulaminu, a w szczególności postanowień niniejszego punktu organizator ma prawo wyłączyć uczestnika z loterii, pozbawić go prawa do danej nagrody, w tym również usunąć
wszystkie jego zgłoszenia w loterii (zarówno te już przesłane jak i przyszłe).

ORGANIZATOR NIE INFORMUJE O WYKLUCZENIU BĄDŹ O USUNIĘCIU ZGŁOSZEŃ / RÓWNIEŻ "PRZYSZŁYCH"

....oryginału zaświadczenia z banku laureata nagrody natychmiastowej lub innego dokumentu / dowodu potwierdzającego, że podany rachunek bankowy należy do laureata nagrody natychmiastowej (z zakryciem / zamazaniem / wycięciem niepotrzebnych danych laureata nagrody natychmiastowej takich jak nr PESEL,seria i nr dowodu osobistego)
....
I....
nagroda natychmiastowa pozostaje w dyspozycji organizatora. Wyświetl w wątku >>
0 0